LAJMI I FUNDIT:

Jakup Krasniqi

707 Artikuj

Gjykata Speciale ua vazhdon masën e paraburgimit Jakup Krasniqit dhe Rexhep Selimit

Gjykata Speciale ua vazhdon masën e paraburgimit Jakup Krasniqit dhe Rexhep Selimit

Drejtësi
Avokati Emmerson: Në rastin “Limaj” dhe “Haradinaj” u konstatua që UÇK nuk ka pasur politikë për të sulmuar popullatën civile

Avokati Emmerson: Në rastin “Limaj” dhe “Haradinaj” u konstatua që UÇK nuk ka pasur politikë për të sulmuar popullatën civile

Drejtësi
Gjyqi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, prokuroria: Na duhen mbi 700 orë për të paraqitur çështjen e tyre

Gjyqi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, prokuroria: Na duhen mbi 700 orë për të paraqitur çështjen e tyre

Drejtësi
Nis konferenca përgatitore në rastin e Thaçit dhe të tjerëve, gjykimi pritet të nisë më 1 mars

Nis konferenca përgatitore në rastin e Thaçit dhe të tjerëve, gjykimi pritet të nisë më 1 mars

Kosovë
Gjykata Speciale: Rasti Thaçi dhe të tjerët, më 18 janar palët deklarohen për gatishmërinë që gjykimi të fillojë më 1 mars 2023

Gjykata Speciale: Rasti Thaçi dhe të tjerët, më 18 janar palët deklarohen për gatishmërinë që gjykimi të fillojë më 1 mars 2023

Drejtësi
Gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së pritet të nis në mars dhe të zgjas deri në katër vjet

Gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së pritet të nis në mars dhe të zgjas deri në katër vjet

Drejtësi
Në mars pritet të fillojë gjykimi ndaj Thaçit e të tjerëve

Në mars pritet të fillojë gjykimi ndaj Thaçit e të tjerëve

Drejtësi
VITI 2012: 100-vjetori i pavarësisë së Shqipërisë dhe protestat për reciprocitet me Serbinë

VITI 2012: 100-vjetori i pavarësisë së Shqipërisë dhe protestat për reciprocitet me Serbinë

Agron Shala
Dosja e çështjes Thaçi dhe të tjerët gati për transferim më 15 dhjetor, caktohet trupi gjykues

Dosja e çështjes Thaçi dhe të tjerët gati për transferim më 15 dhjetor, caktohet trupi gjykues

Kosovë
Vajza e Jakup Krasniqit, Gresa fejohet në Hagë: E sollëm ceremoninë e fejesës tek ti babi

Vajza e Jakup Krasniqit, Gresa fejohet në Hagë: E sollëm ceremoninë e fejesës tek ti babi

Yjet
ZPS-ja dorëzon listën me 40 dëshmitarët e parë të saj në rastin Thaçi dhe të tjerët

ZPS-ja dorëzon listën me 40 dëshmitarët e parë të saj në rastin Thaçi dhe të tjerët

Kosovë
“Më gëzon fakti që i gjeta mirë” – Mustafa i viziton ish krerët e UÇK-së në Hagë: Uroj që nga ky proces, i iniciuar nga konstruksionet e rrejshme ruse-serbe të fitojë drejtësia

“Më gëzon fakti që i gjeta mirë” – Mustafa i viziton ish krerët e UÇK-së në Hagë: Uroj që nga ky proces, i iniciuar nga konstruksionet e rrejshme ruse-serbe të fitojë drejtësia

Kosovë
Dy vjet në paraburgim, procedura ndaj ish-krerëve të UÇK-së konsiderohet se është zvarritur

Dy vjet në paraburgim, procedura ndaj ish-krerëve të UÇK-së konsiderohet se është zvarritur

Drejtësi
Për të akuzuarit në Hagë u shpenzuan 13 milionë euro – listës i prin Jakup Krasniqi

Për të akuzuarit në Hagë u shpenzuan 13 milionë euro – listës i prin Jakup Krasniqi

Kosovë
Mbrojtja e ish-krerëve të UÇK-së thotë se prokuroria po i shkel afatet

Mbrojtja e ish-krerëve të UÇK-së thotë se prokuroria po i shkel afatet

Drejtësi
Rasti Thaçi dhe të tjerët, gjykatësi: Çështja do të kalojë te trupi gjykues para fundit të vitit

Rasti Thaçi dhe të tjerët, gjykatësi: Çështja do të kalojë te trupi gjykues para fundit të vitit

Kosovë
Sot konferenca e 15-të ndaj Thaçit e të tjerëve në Gjykatën Speciale 

Sot konferenca e 15-të ndaj Thaçit e të tjerëve në Gjykatën Speciale 

Drejtësi
Në Gjykatën Speciale, nesër konferenca e 15-të ndaj Thaçit e tjerëve, diskutohet për nxjerrjen e provave, përkthimet, hetimet e mbrojtjes e çështje tjera

Në Gjykatën Speciale, nesër konferenca e 15-të ndaj Thaçit e tjerëve, diskutohet për nxjerrjen e provave, përkthimet, hetimet e mbrojtjes e çështje tjera

Drejtësi
Çështja Thaçi dhe të tjerët në Gjykatën Speciale, Zyra e Pjesëmarrjes së Viktimave rekomandon edhe 11 viktima të tjera pjesëmarrëse

Çështja Thaçi dhe të tjerët në Gjykatën Speciale, Zyra e Pjesëmarrjes së Viktimave rekomandon edhe 11 viktima të tjera pjesëmarrëse

Drejtësi
Gjykata Speciale, Thaçi dhe të tjerët, gjykatësi vëren se janë përmbushur hapa të rëndësishëm për kalimin e dosjes te trupi gjykues deri në fund të vitit

Gjykata Speciale, Thaçi dhe të tjerët, gjykatësi vëren se janë përmbushur hapa të rëndësishëm për kalimin e dosjes te trupi gjykues deri në fund të vitit

Drejtësi
“Thaçi dhe të tjerët”, njohësit mbështesin kërkesën për një pikë kontakti në Qeveri

“Thaçi dhe të tjerët”, njohësit mbështesin kërkesën për një pikë kontakti në Qeveri

Kosovë
Rasti Thaçi dhe tjerët në Gjykatën Speciale, ZPS parashtron një grafikë shtesë të Rregullës 109 (c) me materiale të shtuara në listën e provave

Rasti Thaçi dhe tjerët në Gjykatën Speciale, ZPS parashtron një grafikë shtesë të Rregullës 109 (c) me materiale të shtuara në listën e provave

Drejtësi
Procedura e vizave vështirëson vizitat e familjarëve dhe avokatëve të ish krerëve të UÇK-së në Hagë

Procedura e vizave vështirëson vizitat e familjarëve dhe avokatëve të ish krerëve të UÇK-së në Hagë

Drejtësi
ZPS dorëzon aktakuzën e ndryshuar ndaj Thaçit, Veselit, Krasniqit dhe Selimit

ZPS dorëzon aktakuzën e ndryshuar ndaj Thaçit, Veselit, Krasniqit dhe Selimit

Drejtësi