LAJMI I FUNDIT:

Hyundai

188 Artikuj

Roboti DAL i cili bën transportimin e mallrave

Roboti DAL i cili bën transportimin e mallrave

Lajme Teknologji
Vetura autonome kalon testin e patent shoferit në Las Vegas

Vetura autonome kalon testin e patent shoferit në Las Vegas

EVs
Hyundai ka një zgjidhje për t’i bërë veturat elektrike më efikase

Hyundai ka një zgjidhje për t’i bërë veturat elektrike më efikase

EVs
Kia ‘ngacmon’ imagjinatën me disa imazhe të sedanit të ardhshëm

Kia ‘ngacmon’ imagjinatën me disa imazhe të sedanit të ardhshëm

Modelet e Reja
Hyundai ndan pamje nga dizajni i furgonit të ri elektrik ST1

Hyundai ndan pamje nga dizajni i furgonit të ri elektrik ST1

Modelet e Reja
Volkswagen ishte marka më e shitur në Evropë në vitin 2023

Volkswagen ishte marka më e shitur në Evropë në vitin 2023

Auto Lajme
Pse nuk duhet t’i besoni shumë sistemit automatik të frenimit

Pse nuk duhet t’i besoni shumë sistemit automatik të frenimit

Auto Lajme
Cilat veturat elektrike konsumojnë më pak dhe cilat më shumë energji elektrike

Cilat veturat elektrike konsumojnë më pak dhe cilat më shumë energji elektrike

Auto
Hyundai po sjell një crossover më të vogël

Hyundai po sjell një crossover më të vogël

Auto Lajme
Hyundai prezantoi Bayon e ridizajnuar për vitin 2024

Hyundai prezantoi Bayon e ridizajnuar për vitin 2024

Auto Lajme
Hyundai së shpejti do të sjellë një version të ri të Ioniq 5 që mund të “rrotullohet në vend”

Hyundai së shpejti do të sjellë një version të ri të Ioniq 5 që mund të “rrotullohet në vend”

Auto Lajme
Hyundai prezantoi konceptin e një taksi elektrike fluturuese

Hyundai prezantoi konceptin e një taksi elektrike fluturuese

Koncepte
MG eHS pritet të jetë rivali kryesor i modelit Y të Tesla-s

MG eHS pritet të jetë rivali kryesor i modelit Y të Tesla-s

Auto Lajme
Audi, Porsche, dhe VW, pranojnë standardin e karikimit të Tesla-s

Audi, Porsche, dhe VW, pranojnë standardin e karikimit të Tesla-s

Auto Lajme
Si në filmat e James Bond-it, goma me zinxhirë për borë që aktivizohen me shtypjen e një butoni

Si në filmat e James Bond-it, goma me zinxhirë për borë që aktivizohen me shtypjen e një butoni

Auto Lajme
Cili lloj i veturës vidhet më së shumti

Cili lloj i veturës vidhet më së shumti

Auto Lajme
Publikohet top dhjetëshja, cila markë e veturave vlen më shumë?

Publikohet top dhjetëshja, cila markë e veturave vlen më shumë?

Auto Lajme
Hyundai Ioniq 6 mund të jetë vetura N më e fuqishme

Hyundai Ioniq 6 mund të jetë vetura N më e fuqishme

Auto Lajme
Kjo është vetura me kapakun më të madh të motorit

Kjo është vetura me kapakun më të madh të motorit

Auto Lajme
Samsung SDI dhe Hyundai Motor arrijnë marrëveshje historike për bateri të automjeteve elektrike

Samsung SDI dhe Hyundai Motor arrijnë marrëveshje historike për bateri të automjeteve elektrike

Auto Lajme
Jo vetëm vetura: Hyundai sapo ka ndërtuar një koncept të një tanku pa pilot

Jo vetëm vetura: Hyundai sapo ka ndërtuar një koncept të një tanku pa pilot

Auto Lajme
Hyundai Ioniq 5 Disney100 Edition Platinum shkon në prodhim

Hyundai Ioniq 5 Disney100 Edition Platinum shkon në prodhim

Auto Lajme
Shtatë prodhues të veturave bashkohen për të konkurruar kundër rrjetit të karikimit të Tesla-s

Shtatë prodhues të veturave bashkohen për të konkurruar kundër rrjetit të karikimit të Tesla-s

Auto Lajme
Policia në Teksas arreston 14 vjeçarin – lidhej me vjedhjet dhe tentim vjedhjet e afro 40 veturave Kia

Policia në Teksas arreston 14 vjeçarin – lidhej me vjedhjet dhe tentim vjedhjet e afro 40 veturave Kia

Auto Lajme