LAJMI I FUNDIT:

Fëmija

414 Artikuj

Dhëmbët dhe biberoni

Dhëmbët dhe biberoni

Bebja këtu
Kodra: Të dalin para drejtësisë fajtorët për vdekjen e katërvjeçares nga Gjakova

Kodra: Të dalin para drejtësisë fajtorët për vdekjen e katërvjeçares nga Gjakova

Drejtësi
Strategjia efektive: Si ta qetësosh fëmijën kur hidhërohet!

Strategjia efektive: Si ta qetësosh fëmijën kur hidhërohet!

Këshilla për prindër
Çorbë me mish viçi: Për forcim të imunitetit të fëmijës

Çorbë me mish viçi: Për forcim të imunitetit të fëmijës

Për fëmijë
Babai reagoi shpejt dhe guximshëm, as nëna nuk qëndroi duarkryq – momenti kur një burrë tentoi të rrëmbejë një katërvjeçar në një farmaci në Florida

Babai reagoi shpejt dhe guximshëm, as nëna nuk qëndroi duarkryq – momenti kur një burrë tentoi të rrëmbejë një katërvjeçar në një farmaci në Florida

Amerika
Si ta kuptoni nëse bebja është e sëmurë seriozisht

Si ta kuptoni nëse bebja është e sëmurë seriozisht

Bebja këtu
Kur fëmija kërkon t’i blini diçka “të cilën e kanë të gjithë”: Blijani menjëherë! Qe pse duhet t’ia blini!

Kur fëmija kërkon t’i blini diçka “të cilën e kanë të gjithë”: Blijani menjëherë! Qe pse duhet t’ia blini!

Këshilla për prindër
Kur nëna kujdeset tepër për fëmijën: Kjo nuk është dashuri, është problem!

Kur nëna kujdeset tepër për fëmijën: Kjo nuk është dashuri, është problem!

Këshilla për prindër
Tri këshilla për nënat e reja kur bëhet fjalë për shëndetin e fëmijëve

Tri këshilla për nënat e reja kur bëhet fjalë për shëndetin e fëmijëve

Për nënat
Dy gabimet që prindërit duhet t’i shmangin nëse fëmija ka temperaturë dhe çfarë duhet bërë për ta lehtësuar atë

Dy gabimet që prindërit duhet t’i shmangin nëse fëmija ka temperaturë dhe çfarë duhet bërë për ta lehtësuar atë

Këshilla për prindër
Kur është koha e duhur për të regjistruar fëmijën tuaj në aktivitete sportive? Ambicia e tepruar ka aspekte negative

Kur është koha e duhur për të regjistruar fëmijën tuaj në aktivitete sportive? Ambicia e tepruar ka aspekte negative

Këshilla Lifestyle
Inflamacioni i fshikëzës ndodh shpesh gjatë shtatzënisë dhe ja si ndikon te foshnja

Inflamacioni i fshikëzës ndodh shpesh gjatë shtatzënisë dhe ja si ndikon te foshnja

Shtatzëna
Çfarë duhet të bëni që fëmija të pranojë partnerin tuaj të ri pas divorcit

Çfarë duhet të bëni që fëmija të pranojë partnerin tuaj të ri pas divorcit

Prindër dhe fëmijë
Nënat me dy fëmijë dhe orar të plotë të punës janë 40% më të stresuara

Nënat me dy fëmijë dhe orar të plotë të punës janë 40% më të stresuara

Karriera
Pse nënat në Japoni nuk përdorin karroca dhe gjithmonë mbajnë në krahë fëmijët e tyre

Pse nënat në Japoni nuk përdorin karroca dhe gjithmonë mbajnë në krahë fëmijët e tyre

Për nënat
Një nga testet e para kur lind një fëmijë është më i rëndësishmi: Pse i merret gjak nga thembra dhe çfarë tregon?

Një nga testet e para kur lind një fëmijë është më i rëndësishmi: Pse i merret gjak nga thembra dhe çfarë tregon?

Këshilla mjekësore
Tragjedi në Burrel, ndërron jetë 2-vjeçari në spital pasi kishte shfaqur probleme shëndetësore në çerdhe

Tragjedi në Burrel, ndërron jetë 2-vjeçari në spital pasi kishte shfaqur probleme shëndetësore në çerdhe

Shqipëri
Çfarë mund të bëni ju që fëmija mos ta lagë shtratin natën

Çfarë mund të bëni ju që fëmija mos ta lagë shtratin natën

Këshilla për prindër
Fëmija qan dhe thotë se nuk dëshiron të shkojë në shkollë – si ta motivoni dhe t’ia largoni frikën?

Fëmija qan dhe thotë se nuk dëshiron të shkojë në shkollë – si ta motivoni dhe t’ia largoni frikën?

Prindër dhe fëmijë
Një test i ri gjaku zbulon shpejt shkakun e temperaturës te fëmijët

Një test i ri gjaku zbulon shpejt shkakun e temperaturës te fëmijët

Shëndetësi Lajme
Çfarë duhet të bëni kur fëmija prek vazhdimisht organet e tij gjenitale – nëse e bën këtë në një vend publik, ja si të veproni

Çfarë duhet të bëni kur fëmija prek vazhdimisht organet e tij gjenitale – nëse e bën këtë në një vend publik, ja si të veproni

Të tjera
Infermierja e pediatrisë tregon se si ta joshni një fëmijë të marrë ilaçe: Prindërit i janë shumë mirënjohës!

Infermierja e pediatrisë tregon se si ta joshni një fëmijë të marrë ilaçe: Prindërit i janë shumë mirënjohës!

Këshilla për prindër
Kur është koha më e përshtatshme për qethje të parë flokësh

Kur është koha më e përshtatshme për qethje të parë flokësh

Bebja këtu
Kur fëmija nuk do të shkojë në shtrat

Kur fëmija nuk do të shkojë në shtrat

Prindër dhe fëmijë