LAJMI I FUNDIT:

Ekonomia

159 Artikuj

6 miliardë euro me Planin e rritjes për Ballkanin Perëndimor, Danijela Gaceviq tregon rolin e CEFTA-s në këtë proces

6 miliardë euro me Planin e rritjes për Ballkanin Perëndimor, Danijela Gaceviq tregon rolin e CEFTA-s në këtë proces

Elfije Boletini
Koha e humbur kot – kriza e vërtetë e produktivitetit

Koha e humbur kot – kriza e vërtetë e produktivitetit

Opinione
Mësime për investitorët, nga historia e financave të luftës

Mësime për investitorët, nga historia e financave të luftës

Agron Shala
FMN dakordohet me Kosovën për rishikimin e dytë të marrëveshjes “Stand-By” dhe Instrumentit të Reziliencës, pritet të shtohen edhe mbi 16 milionë euro

FMN dakordohet me Kosovën për rishikimin e dytë të marrëveshjes “Stand-By” dhe Instrumentit të Reziliencës, pritet të shtohen edhe mbi 16 milionë euro

Financa
Rukiqi kundërshton shifrat e Muratit për rritjen ekonomike, publikon të dhëna tjera

Rukiqi kundërshton shifrat e Muratit për rritjen ekonomike, publikon të dhëna tjera

Financa
Tahiri: Kosova po përjeton tronditje ekonomike – Qeveri, vepro ose shko

Tahiri: Kosova po përjeton tronditje ekonomike – Qeveri, vepro ose shko

Biznes
Ekonomia në Kosovë, Oda Amerikane thirrje Qeverisë: Vendi duhet të lirohet sa më shpejtë që është e mundur nga diskursi i konfliktit dhe jostabilitetit

Ekonomia në Kosovë, Oda Amerikane thirrje Qeverisë: Vendi duhet të lirohet sa më shpejtë që është e mundur nga diskursi i konfliktit dhe jostabilitetit

Biznes
Çmimet e larta, ekspertët kërkojnë politika më të mira fiskale që të bie inflacioni

Çmimet e larta, ekspertët kërkojnë politika më të mira fiskale që të bie inflacioni

Ekonomi
​Ekspertët thonë se trendi i investimeve kapitale mbetet i ulët, e mohon mazhoranca

​Ekspertët thonë se trendi i investimeve kapitale mbetet i ulët, e mohon mazhoranca

Ekonomi
Masat e BE-së dhe ngjarjet në veri, rënduan ekonominë e vendit

Masat e BE-së dhe ngjarjet në veri, rënduan ekonominë e vendit

Financa
“Punëtorët po na ikin, nuk po guxojmë t’u themi asgjë”, ankohet biznesmeni kosovar

“Punëtorët po na ikin, nuk po guxojmë t’u themi asgjë”, ankohet biznesmeni kosovar

Biznes
Komisioni Evropian prezanton planin e ri për Ballkanin Perëndimor: Gjashtë miliardë euro grante dhe kredi

Komisioni Evropian prezanton planin e ri për Ballkanin Perëndimor: Gjashtë miliardë euro grante dhe kredi

Kosovë
“Nga piroman në fanatik të Asociacionit”, “zero investime e dështim në sektorin energjetik”, e gjitha çfarë tha Azemi i LDK-së

“Nga piroman në fanatik të Asociacionit”, “zero investime e dështim në sektorin energjetik”, e gjitha çfarë tha Azemi i LDK-së

Kosovë
“Tri vjet në pushtet, zero investime”, Azemi i LDK-së numëron “dështimet” e Kurtit në energji dhe ekonomi

“Tri vjet në pushtet, zero investime”, Azemi i LDK-së numëron “dështimet” e Kurtit në energji dhe ekonomi

Energjetika
Besimi: Për ta reduktuar ekonominë joformale, ajo duhet të bëhet joprofitabile

Besimi: Për ta reduktuar ekonominë joformale, ajo duhet të bëhet joprofitabile

Maqedonia e Veriut
Rritet për 4.2 për qind inflacioni vjetor, çmimet e konsumit më të larta se vitin e kaluar

Rritet për 4.2 për qind inflacioni vjetor, çmimet e konsumit më të larta se vitin e kaluar

Ekonomi
​Shkuarja e bashkatdhetarëve, bie blerja nëpër dyqane në Kosovë

​Shkuarja e bashkatdhetarëve, bie blerja nëpër dyqane në Kosovë

Ekonomi
Krahasimi, sa para kursehet në Gjermani dhe sa në Shqipëri?

Krahasimi, sa para kursehet në Gjermani dhe sa në Shqipëri?

Shqipëri
Paga mesatare në Shqipëri shkon në 665 euro

Paga mesatare në Shqipëri shkon në 665 euro

Shqipëri
Bastisja në MINT, Rukiqi: Qeveria Kurti ka aftësi të jashtëzakonshme për kapje të shtetit

Bastisja në MINT, Rukiqi: Qeveria Kurti ka aftësi të jashtëzakonshme për kapje të shtetit

Ekonomi
A është boti i AI-së që t’i fiton një milion dollarë, Testi i radhës i Turingut?

A është boti i AI-së që t’i fiton një milion dollarë, Testi i radhës i Turingut?

Opinione
Anketa e Pulsit Publik, Mustafa: 82.19% e qytetarëve të Kosovës nuk janë të kënaqur me drejtimin ekonomik të vendit

Anketa e Pulsit Publik, Mustafa: 82.19% e qytetarëve të Kosovës nuk janë të kënaqur me drejtimin ekonomik të vendit

Ekonomi
Rreth 60 për qind e familjeve në Kosovë nuk mund t’i përballojnë shpenzimet për pushime

Rreth 60 për qind e familjeve në Kosovë nuk mund t’i përballojnë shpenzimet për pushime

Albert Spahiu
Guerot: Kemi marrëdhënie të thella, Franca ka dëshmuar gjithmonë mbështetjen e palëkundur për Kosovën

Guerot: Kemi marrëdhënie të thella, Franca ka dëshmuar gjithmonë mbështetjen e palëkundur për Kosovën

Kosovë