LAJMI I FUNDIT:

Coinbase

19 Artikuj

Rregullatorët paralajmërojnë mashtrime nga bursat e kriptovalutave, a po u vjen fundi tyre?

Rregullatorët paralajmërojnë mashtrime nga bursat e kriptovalutave, a po u vjen fundi tyre?

Botë
CEO i Coinbase, Armstrong: “Dimri” i kriptovalutave mund të zgjas deri në 18 muaj

CEO i Coinbase, Armstrong: “Dimri” i kriptovalutave mund të zgjas deri në 18 muaj

Botë
Pse kriptovalutat nuk do ta shpëtojnë Rusinë nga sanksionet ekonomike?

Pse kriptovalutat nuk do ta shpëtojnë Rusinë nga sanksionet ekonomike?

Botë
Coinbase bllokon mbi 25 mijë llogari të kriptovalutave të lidhura me Rusinë

Coinbase bllokon mbi 25 mijë llogari të kriptovalutave të lidhura me Rusinë

Botë
Amerikani investoi 20 dollarë në kriptovaluta dhe bëhet trilioner – por shumë shpejt u zhgënjye

Amerikani investoi 20 dollarë në kriptovaluta dhe bëhet trilioner – por shumë shpejt u zhgënjye

Interesante
Dhjetë bursat e kriptovalutave më me vlerë në botë

Dhjetë bursat e kriptovalutave më me vlerë në botë

Financa
Bitmain humb 146 mijë dollarë pasi gërmoi paligjshëm në Bitcoin

Bitmain humb 146 mijë dollarë pasi gërmoi paligjshëm në Bitcoin

Financa
Facebook regjistron firmën e re të teknologjisë financiare në Zvicër

Facebook regjistron firmën e re të teknologjisë financiare në Zvicër

Financa
Bursa e kriptovalutave Coinbase zgjerohet në 100 vende të botës

Bursa e kriptovalutave Coinbase zgjerohet në 100 vende të botës

Financa
Coinbase lëshon në përdorim një kartë debiti për kriptovaluta në Evropë

Coinbase lëshon në përdorim një kartë debiti për kriptovaluta në Evropë

Financa
Coinbase shtrin aktivitetin edhe në gjashtë vende të tjera evropiane

Coinbase shtrin aktivitetin edhe në gjashtë vende të tjera evropiane

Financa
Bursa Coinbase pritet të shtojë 30 kriptovaluta të reja

Bursa Coinbase pritet të shtojë 30 kriptovaluta të reja

Financa
Bursa e kriptovalutave Coinbase vlerësohet me 8 miliardë dollarë

Bursa e kriptovalutave Coinbase vlerësohet me 8 miliardë dollarë

Financa
Coinbase mohon shitblerjet e kriptovalutave për përfitimet e veta

Coinbase mohon shitblerjet e kriptovalutave për përfitimet e veta

Financa
Coinbase shton në listë paundin britanik për transaksione

Coinbase shton në listë paundin britanik për transaksione

Financa
Coinbase mbyll llogaritë e Wikileaks

Coinbase mbyll llogaritë e Wikileaks

Financa
Coinbase kërkon të licencohet si broker

Coinbase kërkon të licencohet si broker

Financa
Coinbase mbifaturon përdoruesit nga një gabim i kartave të kreditit

Coinbase mbifaturon përdoruesit nga një gabim i kartave të kreditit

Financa
Banka e kërcënon që t’ia mbyll xhirollogarinë nëse tregton në Coinbase

Banka e kërcënon që t’ia mbyll xhirollogarinë nëse tregton në Coinbase

Financa