LAJMI I FUNDIT:

Cinestar

10 Artikuj

Biletat në kinema për 2 euro në CineStar Megaplex në Prishtina Mall – oferta e filmit e vitit!

Biletat në kinema për 2 euro në CineStar Megaplex në Prishtina Mall – oferta e filmit e vitit!

Cinestar
Fitoni biletat VIP në GIVEAWAY nga Telegrafi Events dhe Cinestar Cinemas dhe përjetoni një udhëtim emocionues në botën e 4DX ScreenX!

Fitoni biletat VIP në GIVEAWAY nga Telegrafi Events dhe Cinestar Cinemas dhe përjetoni një udhëtim emocionues në botën e 4DX ScreenX!

Marketing
Filmi i shumëpritur po vjen: “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” në Cinestar deri më 31 korrik!

Filmi i shumëpritur po vjen: “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” në Cinestar deri më 31 korrik!

Cinestar
Shoku yt i ngushtë së bashku me Cinestar po dhurojnë bileta falas

Shoku yt i ngushtë së bashku me Cinestar po dhurojnë bileta falas

Marketing
Prishtina Mall nis qershorin me aktivitete argëtuese dhe hapjen e kinemasë më inovative në rajon, CineStar

Prishtina Mall nis qershorin me aktivitete argëtuese dhe hapjen e kinemasë më inovative në rajon, CineStar

Marketing
Premiera e Transformers: Rise of the Beasts në CineStar Megaplex mblodhi një numër të madh të njerëzve!

Premiera e Transformers: Rise of the Beasts në CineStar Megaplex mblodhi një numër të madh të njerëzve!

Cinestar
Brenda ambienteve të CineStar – kinemaja më e madhe në Evropën Juglindore hap dyert në Kosovë: Thjesht Wow!

Brenda ambienteve të CineStar – kinemaja më e madhe në Evropën Juglindore hap dyert në Kosovë: Thjesht Wow!

Butrint Avdyli
Hapja e Cinestar Megaplex në Prishtina Mall! Sot në ora 15 kinemaja më e madhe dhe më e bukur në Evropën Juglindore hap dyert

Hapja e Cinestar Megaplex në Prishtina Mall! Sot në ora 15 kinemaja më e madhe dhe më e bukur në Evropën Juglindore hap dyert

Cinestar
CineStar Cinemas me 2 qershor hap dyert në Prishtina Mall – Megaplexi me 15 salla, nga të cilat 4DX dhe gold class, do të jetë kinemaja më e madhe dhe më moderne në Evropën Juglindore

CineStar Cinemas me 2 qershor hap dyert në Prishtina Mall – Megaplexi me 15 salla, nga të cilat 4DX dhe gold class, do të jetë kinemaja më e madhe dhe më moderne në Evropën Juglindore

Cinestar
Prishtina Mall mirëpret kinemanë CineStar – multipleksi më i madh dhe modern në Kosovë

Prishtina Mall mirëpret kinemanë CineStar – multipleksi më i madh dhe modern në Kosovë

Marketing