LAJMI I FUNDIT:

Bored Panda

27 Artikuj

Fotokolazhi që dëshmon se ‘mjeshtrit’ nuk i kishin bërë mirë llogaritë

Fotokolazhi që dëshmon se ‘mjeshtrit’ nuk i kishin bërë mirë llogaritë

Dështime
Veshjet me dizajne të çuditshme që nganjëherë kanë edhe pamje të turpshme

Veshjet me dizajne të çuditshme që nganjëherë kanë edhe pamje të turpshme

Fun Lajme
Nxënësit në një qytet të Finlandës vazhdojnë të shkojnë në shkollë me biçikleta edhe pse temperatura ka rënë në – 17 gradë Celsius

Nxënësit në një qytet të Finlandës vazhdojnë të shkojnë në shkollë me biçikleta edhe pse temperatura ka rënë në – 17 gradë Celsius

Interesante
Situatat më të bezdisshme që mund të ndodhin pa dashje

Situatat më të bezdisshme që mund të ndodhin pa dashje

Dështime
Dizajnet dhe punimet e çuditshme që janë edhe qesharake në të njëjtën kohë

Dizajnet dhe punimet e çuditshme që janë edhe qesharake në të njëjtën kohë

Dështime
Blerësit tregojnë objektet më të çuditshme nga lokalet e gjërave të përdorura

Blerësit tregojnë objektet më të çuditshme nga lokalet e gjërave të përdorura

Fun Lajme
Blerësit tregojnë produktet që imitojnë më së dobëti origjinalin (Foto)

Blerësit tregojnë produktet që imitojnë më së dobëti origjinalin (Foto)

Dështime
Koha kur prindërit donin që fëmijët e tyre të ishin të lumtur, siguria nuk ishte në rend të parë (Foto)

Koha kur prindërit donin që fëmijët e tyre të ishin të lumtur, siguria nuk ishte në rend të parë (Foto)

Interesante
Dizajnet më të pakuptimta, të cilët mendohet se janë bërë rastësisht (Foto)

Dizajnet më të pakuptimta, të cilët mendohet se janë bërë rastësisht (Foto)

Fun Lajme
Tualetet më bizare, rregullime të çuditshme dhe mungesë privatësie (Foto)

Tualetet më bizare, rregullime të çuditshme dhe mungesë privatësie (Foto)

Fun Lajme
Vizitorët tregojnë skenat më të çuditshme që i panë nëpër hotele (Foto)

Vizitorët tregojnë skenat më të çuditshme që i panë nëpër hotele (Foto)

Dështime
Kombinimet e këndshme që tregojnë se jo të gjitha kostumet për Halloween duhet të jenë të frikshme (Foto)

Kombinimet e këndshme që tregojnë se jo të gjitha kostumet për Halloween duhet të jenë të frikshme (Foto)

Fun Lajme
Halloween po afron, dhjetë shtëpitë e dekoruara më së miri për natën e frikshme (Foto)

Halloween po afron, dhjetë shtëpitë e dekoruara më së miri për natën e frikshme (Foto)

Fun Lajme
Partnerët tregojnë kreativitetin duke kombinuar kostumet për Halloween (Foto)

Partnerët tregojnë kreativitetin duke kombinuar kostumet për Halloween (Foto)

Fun Lajme
Çastet më të padëshirueshme, që askush nuk do donte t’i përjetonte (Foto)

Çastet më të padëshirueshme, që askush nuk do donte t’i përjetonte (Foto)

Dështime
Pronarët shfaqin ‘thesaret’ e gjetura në shtëpi, që janë lënë prej banorëve të mëhershëm (Foto)

Pronarët shfaqin ‘thesaret’ e gjetura në shtëpi, që janë lënë prej banorëve të mëhershëm (Foto)

Interesante
Vozitjet e rrezikshme dhe transportimet më të çuditshme që janë parë nëpër rrugë (Foto)

Vozitjet e rrezikshme dhe transportimet më të çuditshme që janë parë nëpër rrugë (Foto)

Dështime
Gjërat bezdisëse që mund të na shqetësojnë (Foto)

Gjërat bezdisëse që mund të na shqetësojnë (Foto)

Dështime
Shoqërueset e nuseve me veshjet më të këqija ndonjëherë (Foto)

Shoqërueset e nuseve me veshjet më të këqija ndonjëherë (Foto)

Dështime
Skenat më të çuditshme që blerësit i panë në super-markete (Foto)

Skenat më të çuditshme që blerësit i panë në super-markete (Foto)

Fun Lajme
Skenat më të çuditshme që janë parë ndonjëherë në aeroporte (Foto)

Skenat më të çuditshme që janë parë ndonjëherë në aeroporte (Foto)

Dështime
Tatuazhet bizare që do t’ju bëjnë të hiqni nga mendja idenë, se do të hyni ndonjëherë “nën gjilpërë” (Foto)

Tatuazhet bizare që do t’ju bëjnë të hiqni nga mendja idenë, se do të hyni ndonjëherë “nën gjilpërë” (Foto)

Dështime
Prindërit gjetën format më kreative që të mahiten me fëmijët e tyre (Foto)

Prindërit gjetën format më kreative që të mahiten me fëmijët e tyre (Foto)

Fun Lajme
Prindërit turpërojnë fëmijët e rritur, duke i konsideruar si të vegjël – Ja 15 rastet më ekstreme (Foto)

Prindërit turpërojnë fëmijët e rritur, duke i konsideruar si të vegjël – Ja 15 rastet më ekstreme (Foto)

Dështime