Të gjithë i duan mallrat e përdorura, që janë të ruajtura mirë dhe kryejnë funksionin e duhur, derisa kanë çmim shumë të ulët.

Mirëpo, blerësit shumë shpesh hasin edhe në gjëra të çuditshme që është e vështirë të mendohet, se si dikujt i ka shkuar në mendje të prodhojë, transmeton Telegrafi.

Bored Panda ka përmbledhur disa prej objekteve më të pazakonta, që blerësit ia kanë parë në këto lokale dhe i kanë ndarë me të tjerët.

Ketri me sjellje të pahijshme, syri nga qeramika apo një bluzë për të rritur me shumë figura, janë në mesin e imazheve më qesharake në mesin e tyre. /Telegrafi/