Vizitat e pashmangshme nëpër super-markete, zakonisht janë monotone dhe u marrin disa orë nga koha juaj e lirë.

Mirëpo, disa blerës ishin më se të kënaqur, kur panë disa skena të pa pritshme, derisa po kërkonin për ushqimet dhe gjërat tjera të domosdoshme, transmeton Telegrafi.

Prej një çifti që argëtohen me karroce, tek dy binjake të moshuara që janë veshur njëjtë, deri te një i moshuar që e shtynë qenin në karrocë fëmijësh. Nuk mungojnë as dy mace, njëra që fle në kuti dhe tjera që rri në raft.

Më poshtë mund t’i shihni disa prej rasteve më ekstreme, të mbledhura nga Bored Panda nga blerësit e ndryshëm. /Telegrafi/