LAJMI I FUNDIT:

Biseda

223 Artikuj

Të ndërpresin sa herë flet? Ja disa shkaqe pse mund të ndodhë dhe si të reagosh

Të ndërpresin sa herë flet? Ja disa shkaqe pse mund të ndodhë dhe si të reagosh

Këshilla Lifestyle
Rritjani egon me këto pesë thënie me të cilat çdo mashkull do ta bëni për vete

Rritjani egon me këto pesë thënie me të cilat çdo mashkull do ta bëni për vete

Këshilla dhe arsye
Pyeteni nënën sa partnerë i ka pasur në jetë, sepse kjo mund t’jua zbulojë një gjë të rëndësishme se a do të martoheni

Pyeteni nënën sa partnerë i ka pasur në jetë, sepse kjo mund t’jua zbulojë një gjë të rëndësishme se a do të martoheni

Lifestyle
Terrorizmi, si mund t’ia shpjegoni fëmijëve?

Terrorizmi, si mund t’ia shpjegoni fëmijëve?

Këshilla për prindër
Gjashtë klishe të cilat femrat janë lodhur së dëgjuari

Gjashtë klishe të cilat femrat janë lodhur së dëgjuari

Këshilla dhe arsye
Gjërat që kurrë nuk duhet t’ua thoni adoleshentëve tuaj: Kjo do ta bëjë jetën më të lehtë

Gjërat që kurrë nuk duhet t’ua thoni adoleshentëve tuaj: Kjo do ta bëjë jetën më të lehtë

Këshilla Lifestyle
Miku juaj i mërzitshëm në Facebook që lavdërohet shumë, ka fare pak vetëbesim

Miku juaj i mërzitshëm në Facebook që lavdërohet shumë, ka fare pak vetëbesim

Të tjera
Përse disa njerëz përnjëherë zhduken nga jeta jonë, ndërsa disa rastësisht shfaqen dhe mbeten përgjithmonë me ne

Përse disa njerëz përnjëherë zhduken nga jeta jonë, ndërsa disa rastësisht shfaqen dhe mbeten përgjithmonë me ne

Këshilla Lifestyle
Pse fëmija nuk ndanë biseda dhe ndodhi me prindërit?!

Pse fëmija nuk ndanë biseda dhe ndodhi me prindërit?!

Lifestyle
A jeni çift “mjeshtër apo katastrofë”? Cilat karakteristika shpëtojnë martesën?

A jeni çift “mjeshtër apo katastrofë”? Cilat karakteristika shpëtojnë martesën?

Lifestyle
Kur jeni në çift, para miqve shmangni këto tri gjëra

Kur jeni në çift, para miqve shmangni këto tri gjëra

Këshilla Lifestyle
Kur një person është në vështirësi, mos thuaj këtë fjali – Cilat fraza duhet të shmangni

Kur një person është në vështirësi, mos thuaj këtë fjali – Cilat fraza duhet të shmangni

Këshilla Lifestyle
Një gjë duhet ta fshihni edhe nga njerëzit më të afërt: Prisni momentin e duhur…

Një gjë duhet ta fshihni edhe nga njerëzit më të afërt: Prisni momentin e duhur…

Këshilla Lifestyle
Ç’duhet të dini nëse po mendoni të shkoni tek një psikolog

Ç’duhet të dini nëse po mendoni të shkoni tek një psikolog

Psikologji
A ka një orë më të mirë gjatë ditës për të takuar psikologun tuaj?

A ka një orë më të mirë gjatë ditës për të takuar psikologun tuaj?

Psikologji
Çka duhet të dini nëse ai është i shkurorëzuar?

Çka duhet të dini nëse ai është i shkurorëzuar?

Në çift
Si t’i themi fëmijës se dikush ka vdekur? Çfarë nuk duhet të bëjmë kurrë në momentet e dhimbjes

Si t’i themi fëmijës se dikush ka vdekur? Çfarë nuk duhet të bëjmë kurrë në momentet e dhimbjes

Këshilla për prindër
Adoleshentët e dashuruar: Si ta ndihmosh fëmijën pa ndërhyrë në ndjenjat e tij

Adoleshentët e dashuruar: Si ta ndihmosh fëmijën pa ndërhyrë në ndjenjat e tij

Këshilla Lifestyle
Sekreti për seks më të mirë është: Biseda!

Sekreti për seks më të mirë është: Biseda!

Intimitet dhe Pasion
Pavarësisht se sa shumë e doni partnerin tuaj, ka një arsye të mirë që të mos i ndani kurrë këto gjëra me të

Pavarësisht se sa shumë e doni partnerin tuaj, ka një arsye të mirë që të mos i ndani kurrë këto gjëra me të

Në çift
WhatsApp rrit numrin e anëtarëve brenda një grupi në 1024 persona

WhatsApp rrit numrin e anëtarëve brenda një grupi në 1024 persona

Aplikacione
Këshilla për burrat në telashe: Si të silleni me një grua të zemëruar?

Këshilla për burrat në telashe: Si të silleni me një grua të zemëruar?

Këshilla Lifestyle
Si t’ia shpjegosh fëmijës fenomenin e zanafillës dhe të lindjes

Si t’ia shpjegosh fëmijës fenomenin e zanafillës dhe të lindjes

Këshilla për prindër
Fëmija juaj belbëzon. Si mund ta ndihmoni?

Fëmija juaj belbëzon. Si mund ta ndihmoni?

Këshilla për prindër