LAJMI I FUNDIT:

Behati Prinsloo

18 Artikuj

Nga Adam Levine te Travis Scott: Skandalet më të mëdha të tradhtisë që tronditën Hollywoodin në 2022

Nga Adam Levine te Travis Scott: Skandalet më të mëdha të tradhtisë që tronditën Hollywoodin në 2022

Egzona Shigjeqi
Modelja Behati Prinsloo e përkrah bashkëshortin gjatë një performance, përkundër aludimeve për tradhti

Modelja Behati Prinsloo e përkrah bashkëshortin gjatë një performance, përkundër aludimeve për tradhti

Yjet
Adam Levine dhe Behati Prinsloo duken të lumtur përkrah njëri-tjetrit përkundër skandaleve të tij

Adam Levine dhe Behati Prinsloo duken të lumtur përkrah njëri-tjetrit përkundër skandaleve të tij

Yjet
Mes akuzave të shumta, Adam Levine dhe bashkëshortja Behati Prinsloo janë të fokusuar në fëmijët e tyre

Mes akuzave të shumta, Adam Levine dhe bashkëshortja Behati Prinsloo janë të fokusuar në fëmijët e tyre

Yjet
Adam Levine dhe gruaja e tij Behati Prinsloo shihen së bashku për herë të parë pas pretendimeve për tradhti nga ana e këngëtarit

Adam Levine dhe gruaja e tij Behati Prinsloo shihen së bashku për herë të parë pas pretendimeve për tradhti nga ana e këngëtarit

Yjet
Adam Levine dhe Behati Prinsloo po bëhen prindër për herë të tretë

Adam Levine dhe Behati Prinsloo po bëhen prindër për herë të tretë

Yjet
Nëntë çiftet e famshme që i dhanë njëri-tjetrit një shansë të dytë, duke u ribashkuar pas ndarjes

Nëntë çiftet e famshme që i dhanë njëri-tjetrit një shansë të dytë, duke u ribashkuar pas ndarjes

Yjet
Adam Levine i bendit “Maroon 5” bëhet baba për herë të dytë

Adam Levine i bendit “Maroon 5” bëhet baba për herë të dytë

Yjet
Gjenet apo kirurgjia plastike: 24 fotografitë e bukurosheve të famshme në fëmijëri (Foto)

Gjenet apo kirurgjia plastike: 24 fotografitë e bukurosheve të famshme në fëmijëri (Foto)

Yjet
Këtyre bukurosheve centimetrat nuk u janë të rëndësishme (Foto)

Këtyre bukurosheve centimetrat nuk u janë të rëndësishme (Foto)

Trend
Adam Levine do të bëhet baba për herë të dytë (Foto)

Adam Levine do të bëhet baba për herë të dytë (Foto)

Yjet
Adam Levine uron gruan për ditëlindje duke e quajtur “lavire” (Foto)

Adam Levine uron gruan për ditëlindje duke e quajtur “lavire” (Foto)

Yjet
Syzet të cilat i bartin damat e Hollywoodit këtë pranverë (Foto)

Syzet të cilat i bartin damat e Hollywoodit këtë pranverë (Foto)

Trend
Syzet të cilat i bartin damat e skenës këtë sezon

Syzet të cilat i bartin damat e skenës këtë sezon

Modë
Harroni rrobat e shtatzënave! Ato me krenari tregojnë stomakët e vet dhe janë tepër të bukura!

Harroni rrobat e shtatzënave! Ato me krenari tregojnë stomakët e vet dhe janë tepër të bukura!

Modë
Ka shumë modele të bukura, por këto konsiderohen dhjetë ‘engjëjt’ (Foto)

Ka shumë modele të bukura, por këto konsiderohen dhjetë ‘engjëjt’ (Foto)

Yjet
Prinslo e Levine në pritje të fëmijës së parë

Prinslo e Levine në pritje të fëmijës së parë

Yjet
Kur zhvishen ‘engjëjt’ e Victoria’s (Video)

Kur zhvishen ‘engjëjt’ e Victoria’s (Video)

Yjet