LAJMI I FUNDIT:

Avni Kastrati

26 Artikuj

Diaspora dhe komuniteti serb sfidë në regjistrimin e popullsisë në Kosovë

Diaspora dhe komuniteti serb sfidë në regjistrimin e popullsisë në Kosovë

Kosovë
Kushtetuesja hedh poshtë vendimet e tri gjykatave, thotë se ia cenuan të drejtat ish-ambasadorit Kastrati

Kushtetuesja hedh poshtë vendimet e tri gjykatave, thotë se ia cenuan të drejtat ish-ambasadorit Kastrati

Kosovë
Regjistrimi i popullsisë, domosdoshmëri – do të shërbejë për planifikim në 20 vitet e ardhshme

Regjistrimi i popullsisë, domosdoshmëri – do të shërbejë për planifikim në 20 vitet e ardhshme

Kosovë
​ASK pret rritje të emigrimit këtë vit, sociologu: Arsye janë pagat e ulëta dhe papunësia

​ASK pret rritje të emigrimit këtë vit, sociologu: Arsye janë pagat e ulëta dhe papunësia

Sociale
Shtyhet afati për regjistrimin e popullsisë

Shtyhet afati për regjistrimin e popullsisë

Kosovë
Emrat e 12 ambasadorëve që ishin emëruar politikisht e që pritet të zëvendësohen nga të rinj

Emrat e 12 ambasadorëve që ishin emëruar politikisht e që pritet të zëvendësohen nga të rinj

Kosovë
Pandemia dhe zgjedhjet shtyjnë regjistrimin e popullsisë

Pandemia dhe zgjedhjet shtyjnë regjistrimin e popullsisë

Kosovë
Ambasadori Avni Kastrati i dorëzoi letrat kredenciale te presidenti slloven Pahor

Ambasadori Avni Kastrati i dorëzoi letrat kredenciale te presidenti slloven Pahor

Politikë
Gjergj Dedaj e Avni Kastrati “shpërblehen” me postin e ambasadorit!

Gjergj Dedaj e Avni Kastrati “shpërblehen” me postin e ambasadorit!

Kosovë
PDK: Kçiqi dhe Vinarci masovikisht me “Fillimin e Ri”

PDK: Kçiqi dhe Vinarci masovikisht me “Fillimin e Ri”

Lajme
PDK në Mitrovicë: Me “Fillimin e ri”, rifillon jeta për shqiptarët e veriut

PDK në Mitrovicë: Me “Fillimin e ri”, rifillon jeta për shqiptarët e veriut

Lajme
Avni Kastrati i dorëzon mandatin e zëvendësministrit të MTI-së, Nehat Mustafës

Avni Kastrati i dorëzon mandatin e zëvendësministrit të MTI-së, Nehat Mustafës

Politikë
Avni Kastrati lirohet nga detyra e zëvendësministrit të MTI-së

Avni Kastrati lirohet nga detyra e zëvendësministrit të MTI-së

Kosovë
Këta janë kandidatët e PDK-së për kryetar komunash

Këta janë kandidatët e PDK-së për kryetar komunash

Kosovë
Avni Kastrati sërish kandidat i PDK-së për kryetar komune në Mitrovicë

Avni Kastrati sërish kandidat i PDK-së për kryetar komune në Mitrovicë

Kosovë
Pas Çelajt, pritet të dorëhiqen edhe dy zëvendësministra të PDK-së

Pas Çelajt, pritet të dorëhiqen edhe dy zëvendësministra të PDK-së

Politikë
Kastrati: Muri do të rrënohet kur serbët e planifikojnë problemin e radhës

Kastrati: Muri do të rrënohet kur serbët e planifikojnë problemin e radhës

Politikë
PDK: Agim Bahtiri lavdërohet me projektet e Avni Kastratit

PDK: Agim Bahtiri lavdërohet me projektet e Avni Kastratit

Politikë
Avni Kastrati: Agim Bahtirin e njohin të gjithë, ndaj qeshin me të

Avni Kastrati: Agim Bahtirin e njohin të gjithë, ndaj qeshin me të

Komunat
PDK refuzon koalicionin me Agim Bahtirin

PDK refuzon koalicionin me Agim Bahtirin

Politikë
Agim Bahtiri padit Avni Kastratin për përbaltje të emrit, trysni e vuajtje psikike! (Dokument/Video)

Agim Bahtiri padit Avni Kastratin për përbaltje të emrit, trysni e vuajtje psikike! (Dokument/Video)

Drejtësi
Avni Kastrati falënderon djalin e Agim Bahtirit për ndërtimin e një shtëpie për veteranin e UÇK-së

Avni Kastrati falënderon djalin e Agim Bahtirit për ndërtimin e një shtëpie për veteranin e UÇK-së

Komunat
Zëvendësministri Kastrati i fton turqit të investojnë në Kosovë

Zëvendësministri Kastrati i fton turqit të investojnë në Kosovë

Biznes
Ish-shefi i shtabit zgjedhor të Agim Bahtirit: Ja si e mposhtëm PDK-në!

Ish-shefi i shtabit zgjedhor të Agim Bahtirit: Ja si e mposhtëm PDK-në!

Politikë