LAJMI I FUNDIT:

Automjetet

24 Artikuj

Me çfarë rendi do të lëvizin automjetet nëpër kryqëzim? Përpiquni të jepni përgjigjen në më pak se një minutë

Me çfarë rendi do të lëvizin automjetet nëpër kryqëzim? Përpiquni të jepni përgjigjen në më pak se një minutë

Trend
Blerësit e automjeteve më shumë duan veçori të sigurisë, jo vetë-drejtim – thotë një studim i ri

Blerësit e automjeteve më shumë duan veçori të sigurisë, jo vetë-drejtim – thotë një studim i ri

Auto Lajme
Britani e Madhe, 800 mijë vende pune në industrinë e automjeteve në rrezik

Britani e Madhe, 800 mijë vende pune në industrinë e automjeteve në rrezik

Botë
Rama bën publik lajmin: Gati plani për prodhimin e supermakinës shqiptare

Rama bën publik lajmin: Gati plani për prodhimin e supermakinës shqiptare

Shqipëri
Shumica e njerëzve japin përgjigje të gabuara – një situatë që shkakton “kokëçarje”: Kush kalon i pari?

Shumica e njerëzve japin përgjigje të gabuara – një situatë që shkakton “kokëçarje”: Kush kalon i pari?

Trend
E dini që matësit e shpejtësisë në të gjitha automjetet tregojnë shpejtësi të pasaktë?

E dini që matësit e shpejtësisë në të gjitha automjetet tregojnë shpejtësi të pasaktë?

Trend
Çmimet e veturave në tregun e automjeteve, për 1000 euro më të larta

Çmimet e veturave në tregun e automjeteve, për 1000 euro më të larta

Kosovë
Studimi konfirmoi: Numri i vdekjeve të shkaktuara nga emetimet e gazrave është në rënie

Studimi konfirmoi: Numri i vdekjeve të shkaktuara nga emetimet e gazrave është në rënie

Auto Lajme
Nga sot pajisjet dimërore për automjete, të obliguara

Nga sot pajisjet dimërore për automjete, të obliguara

Kosovë
Më 15 nëntor fillon sezoni dimëror, policia kërkon nga drejtuesit e automjeteve t’i posedojnë pajisjet dimërore

Më 15 nëntor fillon sezoni dimëror, policia kërkon nga drejtuesit e automjeteve t’i posedojnë pajisjet dimërore

Kosovë
Gropa në Jerusalem ‘gëlltiti’ tre automjete

Gropa në Jerusalem ‘gëlltiti’ tre automjete

Azia
Blerësit do të presin më gjatë për dorëzimin e veturave të reja për shkak të mungesës së çipave

Blerësit do të presin më gjatë për dorëzimin e veturave të reja për shkak të mungesës së çipave

Auto Lajme
Sondazhi i Pyper: Kosovarët i shohin automjetet si shkaktar kryesor të ndotjes së ajrit

Sondazhi i Pyper: Kosovarët i shohin automjetet si shkaktar kryesor të ndotjes së ajrit

Pyper
Policia jep detaje për plaçkitjen e një automjeti në Leposaviq, thotë se tre persona kanë pësuar lëndime

Policia jep detaje për plaçkitjen e një automjeti në Leposaviq, thotë se tre persona kanë pësuar lëndime

Kronika e Zezë
Policia dhe Dogana në Pejë identifikojnë automjetet që i janë shmangur tarifave doganore

Policia dhe Dogana në Pejë identifikojnë automjetet që i janë shmangur tarifave doganore

Kosovë
Vazhdon aksioni policor për lëvizjen e lirë të automjeteve dhe këmbësoreve në Prishtinë

Vazhdon aksioni policor për lëvizjen e lirë të automjeteve dhe këmbësoreve në Prishtinë

Prishtina
Maqedoni, cilat automjete do të përjashtohen nga trafiku gjatë ndotjes së ajrit?

Maqedoni, cilat automjete do të përjashtohen nga trafiku gjatë ndotjes së ajrit?

Rexhep Azizi
Nga e hëna, në veri nuk lejohet qarkullimi i automjeteve të paregjistruara

Nga e hëna, në veri nuk lejohet qarkullimi i automjeteve të paregjistruara

Kosovë
Licencën për atestime, nga Fakulteti e bart një kompanie private

Licencën për atestime, nga Fakulteti e bart një kompanie private

Të Tjera
Maqedoni, importi i automjeteve shënon rënie

Maqedoni, importi i automjeteve shënon rënie

Maqedonia e Veriut
Policia fillon kontrollimin e gjendjes teknike të automjeteve

Policia fillon kontrollimin e gjendjes teknike të automjeteve

Siguri
Shkup, masa të reja parandaluese në lidhje me automjetet si ndotës të ajrit

Shkup, masa të reja parandaluese në lidhje me automjetet si ndotës të ajrit

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, nga 15 nëntori fillon obligimi ligjor për pajisje dimërore të automjeteve

Maqedoni, nga 15 nëntori fillon obligimi ligjor për pajisje dimërore të automjeteve

Maqedonia e Veriut
Shqetësuese ndotja e ambientit nga automjetet

Shqetësuese ndotja e ambientit nga automjetet

Kosovë