Kur mendoni për startimin dhe zhvillimin e një biznesi gjëja e parë që mund t’iu shkojë ndër mend është gjetja e një lokali në të cilin do të veproni.

Ju filloni t’i mendoni të gjitha detajet për të arritur rezultatet e dëshiruara deri tek suksesi triumfues.

Nga të gjitha veçoritë që po kërkoni në një lokal më të rëndësishme janë: sipërfaqja e mjaftueshme për biznesin tuaj si dhe lokacionin ku ndodhet ai lokal.

Gjithçka që duhet të dini rreth lokalit me qira

Ky lokal ka hapësirë të mjaftueshme dhe ju lejon lirshëm të veproni në të. Me 150m2 sipërfaqe ju do të keni mundësi ta shfrytëzoni maksimalisht hapësirën.

Ky lokal gjendet tek Rruga B, një lokacion shumë i përshtatshëm për punë të mbarë dhe kjo falë qarkullimit të shpeshtë të njerëzve në atë pjesë.

LOKALI ME QIRA

Sipërfaqja totale 150m2

Lokacioni, Rruga B

I përshtatshëm për startim dhe zhvillim të çfarëdo lloj biznesi

Shëtitja virtuale 3D

Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail: realestate@telegrafi

Nr.tel: 048 90 90 90