Lokalet janë ideale për zhvillim biznesi, vlera e tyre rritet akoma më shumë kur kanë lokacionin dhe hapësirën e duhur.

Varësisht nga lloji i biznesit që keni menduar të hapni, një lokal i vendosur me lokacion në pjesën më të mirë të qytetit ka shumë potencial për përfitime materiale.

Ky lokal në shitje ka 57m2 dhe gjendet në qendër të qytetit të Prishtinës. Lokali posedon dokumentacion të rregullt ndërsa çmimi i shitjes është 180.000.00 euro.

LOKALI NË SHITJE

Sipërfaqja 57m2

Në qendër të Prishtinës

Me dokumentacion të rregullt.

Çmimi i lokalit  180,000.00 euro

Video e lokalit në shitje

 

Shëtitja virtuale 3D

Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr.tel: 048 90 90 90