Sipas dy referencave në ueb faqe të cilat përcjellin pa ndërprerë aktivitetin e dridhjeve sizmike në botë, edhe dridhja në Kosovë ka një epiqendër.

Epiqendra e këtij tërmeti është në mes lagjja Çentos dhe Indzhikovos, 9 kilometra nga Shkupi dhe 3 kilometra nga Haraçina.

Fuqia e tërmetit thuhet të jetë 5.1 shkallë të Rihterit. Ndërsa koha e dridhjes është ajo që lidh edhe dridhjet në Kosovë, 15:10. /rtk/

Këshilla se si duhet të reagoni në kohë kur ka tërmete Këshilla se si duhet të reagoni në kohë kur ka tërmete