Horoskopi
Ujori
Ujori 26 April - 2019
Horoskopi Ditor 23 April - 2019
 • Puna

  Lini tjerët të udhëheqin    

 • Shendeti

  Lodhje

 • Dashuria

  Keni vetëbesim të plotë

Horoskopi Mujor April
 • Puna

  Para bashkëpunëtorëve po silleni me shumë kërkesa, shpesh gjendeni në pozicion të mirë kur vendoset për interesat e gjera afariste. Duke pasur parasysh që ju jeni personi i cili kujdeset për perfeksionimin vetjak dhe për interesat materiale, vështirë mund të pajtoheni me situatën që dikush t’i kufizojë kërkesat tuaja. Ju imponohet puna në të cilën do të vihen në sfidë aftësitë praktike dhe efikasiteti juaj. Në periudhën nga 19 prilli është e nevojshme t’i plotësoni obligimet tuaja të rregullta apo t’i zgjidhni disa çështje financiare. Nga fundi i muajit kushtoni vëmendje imazhit tuaj afarist, stilit të shprehjes dhe paraqitjeve publike. Shumicën e qëllimeve afariste me sukses mund t’i realizoni në saje të bashkëpunimit të mirë, nëpërmjet kontakteve të ndryshme dhe në bazë të përkrahjes së bashkëpunëtorëve.

 • Shendeti

  Nervat tuaja të tendosura më mirë është t’i ruani nga ngjarjet konkrete stresuese, cilat do t’ju shoqërojnë ditëve në vijim.

 • Dashuria

  Jeni në formë të shkëlqyeshme, keni dëshirë që të shfaqeni në dritën pothuajse të përsosur para personit i cili po ju pëlqen. Po silleni me maturi dhe në mënyrë joshëse në takime të ndryshme dhe dini që të joshni edhe rrethin ku jetoni. Lumturia dashurore është e mundshme të arrihet bashkë me partnerin e përshtatshëm. Atmosfera e dashurisë, emocionet pozitive dhe kontaktet e afërta kanë magji të posaçme e cila ju nxit në aksion. Çdo gjë është e lehtë, kur rregullohet “mozaiku i dashurisë”. Ju kënaq nota sentimentale të cilën po e sjell partneri në jetën e përbashkët, momentet romantike dhe afshet e zjarrta. Do të shkëlqeni në romancën dashurore, e dëshironi lidhjen me një person interesant dhe të pazakonshëm.

Horoskopi Vjetor 2019
 • Puna

  Në fillim të vitit 2019, Marsi, i cili sundon fushën tuaj të punës, do të kalojë nëpër shenjën e Dashit ku është i fuqishëm, gjë që do t’ju sjellë fillim të mirë dhe projekte të reja të cilat do t’ju sjellin rezultatet e pritura.   Me vështirësi do të përballeni në fushën e bashkëpunimit dhe të financave, gjë që do të kërkohet që t’i zbërtheni të gjitha paqartësitë të cilat do t’i shihni që ekzistojnë në marrëdhëniet me bashkëpunëtorët, posaçërisht kur është fjala për ndarjen e pjesës financiare.   Kushtoni kujdes komunikimit, negociatave afariste, sepse edhe në ato fusha do të keni vështirësi për shkak se juve ose bashkëbiseduesve tuaj nuk do t’u jetë mjaft e qartë.   Mos u merrni me diçka që nuk keni mjaft përvojë, sepse do të mund të keni humbje. Do të jetë e nevojshme të investoni më shumë mund në mënyrë që të respektoni fatet e caktuara deri në mars. Pas kësaj ju pret sukses në çdo gjë ku është e nevojshme të tregoni kreativitetin tuaj.   Maji do t’ju sjellë ndarje me një bashkëpunëtor, mirëpo kjo ndarje do t’ju sjellë dëm financiar. Shmangni makinacionet, rreziqet dhe jini të gatshëm për kompromise. Ruajuni nga kurthet e konkurrencës dhe armiqve të fshehtë.   Gjatë korrikut do të arrini sukses në publik dhe do të shtoni popullaritetin tuaj. Do të keni shumë klientë, por do të keni edhe dobi të mëdha nga reklamat.   Suksesi ju pret edhe në fushat e tregtisë, komunikimit dhe komunikacionit.   Nga shtatori do të arrini të përmirësoni qarkullimin e pagesave dhe do të arrini fitime të konsiderueshme, të cilat do t’ju mundësojnë që t’i kapërceni vështirësitë në të cilat keni hasur në muajt e mëparshëm.   Përparim ju pret në fushat e bashkëpunimit dhe punës ekipore, si edhe nëse merreni me financa dhe administratë.   Tetori do t’ju sjellë pengesa të përkohshme për shkak të grackave të konkurrencës, mirëpo që nga nëntori deri në fund të vitit do të arrini të realizoni pjesën më të madhe të punëve të planifikuara. Do të forconi pozitën tuaj dhe do të shtoni fitimet.   Ujorët e papunësuar do të kenë mundësi që të punësohen në fushat publike, si edhe në sektorin IT.   Periudhat e volitshme për punë do t’u jenë në shkurt, korrik dhe shtator.

 • Shendeti

  Shëndeti juaj do të jetë i qëndrueshëm gjatë pjesës më të madhe të vitit 2019.   Kondicioni juaj fizik si edhe imuniteti do t’ju jenë të qëndrueshëm. Vetë ju do t’i kontribuoni kësaj duke qenë vazhdimisht në lëvizje.   Do të praktikoni më shpesh ushtrime fizike në natyrë kur të jetë mot i bukur dhe në palestër gjatë muajve të dimrit.   Nga mesi i verës shëndeti do t’ju jetë i ndjeshëm. Shmangni ekspozimit të tepërt ndaj diellit.   Ushqimi duhet t’ju jetë i përbërë nga pemët dhe perimet, të cilat pjesën më të madhe mund t’i hani të presuara, sepse kështu në organizmin tuaj do të fusni  materie të domosdoshme.   Pemët dhe perimet konsumoni në sasi të mëdha. Po ashtu edhe pemët e thara. Mishin konsumoni me maturi, madje edhe në sasi të vogla. Pini më shumë lëngje, ujë, qumësht dhe lëngje të pemëve.

 • Dashuria

  Nëse jeni në lidhje: Tremujori i parë i vitit 2019 ju sjell momente të mira me partnerin. Do të keni kohë që të mëreni me interesimet e përbashkëta dhe do të kënaqeni në momentet intime.   Nga fillimi i pranverës shmangni veprimet e fshehta. Do të mundeni lehtë të keni mospajtime me partnerin dhe paqartësi të cilat do t’ju shkaktojnë mospajtime.   Kushtoni më shumë kohë planeve familjare. Më shumë argëtim dhe momente të mira plot gëzim dhe harmoni ju presin në qershor.   Korriku do t’ju sjellë dyshime dhe paqëndrueshmëri, gjë që do të kërkojnë shkathtësi për zgjidhje të pranueshme të përbashkëta.   Nga gushti do të arrini të vendosni harmoninë me partnerin. Një udhëtim i përbashkët do t’ju ndihmojë në këtë drejtim.   Tremujori i tretë i vitit ju sjell shoqërim, takime dhe përkrahje reciproke.   Nëse jeni të lirë: Fillimi i vitit do të shtojë nevojën tuaj për liri. Do të jeni të interesuar vetëm për takime të sipërfaqshme, pa obligime.   Nga mesi i pranverës do të njihni dikë me të cilin do të bëheni i afërt, sepse midis jush spontanisht do të shfaqen emocionet.   Në fillim të lidhjes do të ekzistojnë vështirësi, sepse e adhuruara juaj shpesh do të jetë në udhëtime dhe do t’ju mungojë.   Për këtë shkak do të jeni të padurueshëm dhe do të keni situata të acaruara me partnerin. Nga fundi i verës do të filloni lidhje e cila do të jetë mjaft e harmonishme.   Ujorët diç më të vjetër do të dëshirojnë që të qetësohen, mirëpo nuk do të mundë të gjejnë personin i cili u përshtatet dhe me të cilin do të mund të pajtohen.   Njohja me një Peshore nga mesi i vitit do të tregohet si shans i volitshëm. Jepni çdo gjë nga vetja dhe do të keni sukses.