Horoskopi
Peshqit
Peshqit 21 February - 2018
Horoskopi Ditor 20 February - 2018
 • Puna

  Kënaqeni me sukseset  

 • Shendeti

  Pa probleme  

 • Dashuria

  Ditën e këndshme në jetën personale

Horoskopi Javor 19 February - 25 February
 • Puna

  Është koha e mirë për meditime të brendshme, hulumtime në qetësi dhe punë të qetë. Meqenëse gjithmonë u ofroni përkrahje të tjerëve, shumica nuk do t’ju kuptojnë kur të shohin se si po qëndroni qetë dhe po punoni me zell pa folur shumë dhe pa zhurmë.

 • Shendeti

  Kush ka frustrime emocionale, le t’i shfaqë.

 • Dashuria

  Pjesën më të madhe të kohës së lirë do ta kaloni në aktivitetet krejtësisht të zakonshme, duke u kënaqur me përkrahjen e një personi. Pa pompozitet të madh do të mësoni t’i vlerësoni imtësitë, ndërkaq personi i dashur do t’jua kthejë me të njëjtën masë. Do të jeni të kënaqur edhe pa kërkesa të mëdha.

Horoskopi Mujor February
 • Puna

  Peshqit mund të presin përmirësime dhe gjasa të reja në shkurt. Konfliktet me eprorët mund të rrezikojnë dukshëm atë për çka kanë punuar me zell, prandaj përpiqni që t’i kontrolloni veprimet tuaja. Më mirë është të përpiqeni të shmangni situatat e tilla. Ju presin udhëtime afariste, mirëpo edhe atje patjetër duhet të kujdeseni nga ambienti negativ.

 • Shendeti

  Nëse keni arritur ndjenjën e tensionit të grumbulluar që në fillim të muajit, bëni diçka për veten në mënyrë që sa më parë të qetësoheni. Nëse ia arrini të distancoheni pak dhe të qetësoheni, do të keni sukses të sillni situatën tuaj aktuale në një vend shumë më të mirë.

 • Dashuria

  Yjet nuk parashikojnë ndryshime të mëdha kur është fjala për familjen dhe marrëdhëniet dashurore. Jeta juaj dashurore gjithmonë ndikon në mënyrë komplekse dhe të komplikuar. Peshqit që janë në lidhje mund të presin grindje dhe mospajtime gjatë gjithë muajit.

Horoskopi Vjetor 2018
 • Puna

  Fillimi i vitit 2018 do t’ju sjellë mundësinë e suksesit nëpërmjet udhëtimeve dhe bashkëpunimit me partnerët nga bota e jashtme. Do të keni dobi edhe nga bashkëpunimi me institucionet arsimore. Gjatë prillit dhe majit do të negocioni marrëveshje të suksesshme rreth detyrave dhe projekteve të ardhshme afariste. Ju presin suksese në sferën e tregtisë. Nga mesi i majit Urani hyn në sferën tuaj të komunikimit, gjë që ju sjell gjasa të papritura që të filloni bashkëpunim dhe partneritet të ri, mirëpo ju sjell edhe sfida të reja në sferën e informacioneve, tregtisë dhe komunikacionit. Nga fundi i qershorit deri në fund të gushtit Marsi do të jetë retrograd në sferën tuaj të sekreteve, prandaj do t’ju ndodhin intriga dhe pakënaqësi në sferën e konkurrencës. Gjatë korrikut do të arrini të forconi marrëdhëniet me partnerët afaristë, do të realizoni sukses në sferën publike dhe do të përtërini bashkëpunimin me ndërmarrjet dhe individët, të cilët në të kaluarën janë treguar besnikë. Bashkëpunimi me botën e jashtme do të jetë i vështirësuar në tetor për shkak të Venerës retrograde. Në fillim të nëntorit Jupiteri hyn në shenjën e Shigjetarit dhe në sferën tuaj të punës dhe karrierës dhe ju hap mundësi për përparim në karrierë. Në vitin e ri do të hyni me rrjedhje financiare të qëndrueshme. Me fillimin e pranverës do të keni vështirësi lidhur me marrëveshjen mbi ndarjen e të ardhurave me bashkëpunëtorët, gjë që do t’ju vështirësojë investimet e reja dhe do të sjellë minus në llogarinë tuaj derisa të arrini sukses në zgjidhjen e përbashkët të pranueshme. Nga fundi i qershorit deri në fund të gushtit Marsi, i cili sundon sferën tuaj të parave, do të jetë retrograd, gjë që do të zvogëlojë rrjedhjen e parave në llogarinë tuaj dhe do t’ju detyrojë të angazhoheni rreth arkëtimit të kërkesave dhe zvogëlimit të borxheve. Shmangni kanalet sekrete për rrjedhje të parave. Nga shtatori do të filloni të realizoni fitime, ndërkaq nga nëntori do të arrini të shtoni të ardhurat dhe do t’i realizoni planet financiare të cilat më parë i keni planifikuar. Peshqit e papunësuar do të kenë mundësi të punësohen në profesionin e tyre gjatë marsit, qershorit, shtatorit dhe nëntorit. Gjatë korrikut dhe gushtit do të kenë më së paku shanse për punë të re.  

 • Shendeti

  Lehtë është që të ndiheni mirë kur në jetë gjërat ju ecin në mënyrën e duhur! Pas punës së lodhshme të cilën e keni bërë, keni merituar mirënjohje. Mirëpo, mos lejoni që vetëm t’u dorëzoheni kënaqësive. Patjetër duhet t’i kushtoni kujdes mënyrës së drejtë të jetës në mënyrë që të mos rrezikoni shëndetin tuaj. Me gjithë suksesin të cilin do ta arrini në fillim të vitit, bëhuni i matur në çdo gjë. Kjo do të jetë fjalia kryesore nëse dëshironi të jeni të shëndetshëm në vitin 2018.

 • Dashuria

  Nëse jeni në lidhje: Partneri juaj dhe ju do të filloni vitin e ri me optimizëm. Bashkërisht do të udhëtoni për piknikë në botën e jashtme dhe do të shoqëroheni me miq të përbashkët. Nga fundi i marsit dhe deri në mesin e prillit do të hasni në mospajtime dhe mosmarrëveshje për shkak të Merkurit retrograd. Përpiquni të përmirësoni komunikimin reciprok. Në maj do të gjeni interesime të reja të përbashkëta. Gjatë korrikut dhe gushtit shmangni sekretet dhe josinqeritetin, sepse do të mund të shkaktoni konflikte dhe turbulenca në lidhjen dashurore. Gjatë shtatorit do të krijoni harmoninë e dëshiruar dhe do ta përkrahni njëri-tjetrin. Në pjesën e dytë të nëntorit do të jetë e nevojshme që të punoni më shumë në marrëveshjet lidhur me qëllimet dhe dëshirat e përbashkëta, sepse do të ballafaqoheni me mospajtime. Do të jetë i rëndësishëm kompromisi.   Nëse jeni të lirë: Do të kërkoni personin i cili ka qëllime të ngjashme në jetë si edhe ju. Do t’ju jetë me rëndësi që me atë person të mund të ndani idetë dhe planet tuaja dhe të kuptoheni mirë, të keni komunikim të harmonishëm dhe harmoni në krevat. Do t’ju jetë e nevojshme që të angazhoheni, të takoheni dhe të njihni njerëz të rinj në mënyrë që të lidheni dikë i cili u përshtatet kritereve tuaja. Shanse më të mëdha për njohje do të keni në shtator. Shpejt paskëtaj do të hyni në lidhje e cila do të jetë mu ajo që kaherë e keni dëshiruar. Peshqit pak më të vjetër do të dëshirojnë të përtërijnë lidhjen me personin me të cilin janë ndjerë të lumtur në të kaluarën. Sërish do të vendosni kontakt me atë person në prill. Në fillim gjërat do të ecin vështirë, mirëpo megjithatë do të arrini të realizoni dëshirën tuaj në pjesën e dytë të gushtit.