Horoskopi
Gaforrja
Gaforrja 26 April - 2019
Horoskopi Ditor 23 April - 2019
 • Puna

  Ndiqeni vullnetin tuaj    

 • Shendeti

  Pa probleme

 • Dashuria

  Pranoni se keni gabuar

Horoskopi Mujor April
 • Puna

  Keni bindjen se jeni në situatë delikate, sepse ju duket se po vuani për shkak të kundërshtimeve të dikujt apo për shkak të konfliktit rreth interesave afariste. Për fat të mirë kjo është fazë kalimtare, mos humbni vetëbesimin dhe kontrollin mbi ngjarjet e rëndësishme. Në periudhën nga 4 prilli, strategjia e re afariste mund t’ju sigurojë kushte më të mira dhe rezultate pozitive. Pa marrë parasysh mendimet e ndryshme dhe prioritetet afariste, ruani marrëdhëniet e mira me bashkëpunëtorët. Shmanguni rivalitetit afarist apo krahasimit të aftësive në raport me bashkëpunëtorët. Nga fundi i muajit, pranoni rolin aktiv në anë të ndryshme dhe mundësinë e bashkimit afarist. Kushtoni kujdes disa takimeve të dobishme dhe orientoni qëndrimet tuaja në atë drejtim i cili do t’ju sjellë rezultate konkrete.

 • Shendeti

  Me telashet shëndetësore me të cilat jeni duke u ballafaquar janë pasojë e konsumimit pa kontroll të ushqimit. Mendoni për ndryshimin e mënyrës së ushqimit.

 • Dashuria

  Ndodh që në vrullin e emocioneve të fuqishme shpesh të ndryshoni humorin dhe vendimet. Nuk dëshironi që dikush t’ju sjellë në pozitë nënshtruese apo të bëjë presion psikologjik, andaj refuzoni rolin nënshtrues. Megjithatë, personi i dashur me shkathtësi po përdor “mënyrën e tërthortë” që t’i realizojë qëllimet e veta, gjë që edhe më shumë po e nxit pasigurinë tuaj emocionale. Nuk duhet që të qëndroni në distancë të ftohtë emocionale, ndjenjat tuaja nuk mund t’i dozoni. Vullneti i mirë, butësia apo kujdesi emocional – janë përgjigjja më e mirë. Është me rëndësi të ndieni fluidin emocional dhe kënaqësinë në afërsinë e dikujt. Nëse jeni i ri apo i lirë, loja e joshjes mund t’ju inspirojë për një kënaqësi të re. Romancën dashurore duhet me kujdes ta kultivoni, pa sinqeritet ajo e humbë vlerën dhe kuptimin e vet. Nga fundi i muajit mund të prisni ngritje të re dhe “lulëzim të dashurisë”.

Horoskopi Vjetor 2019
 • Puna

  Planeti Mars që në fillim të janarit dhe Vitit të ri do të hyjë në shenjën e Dashit, ku sunduesi është i fuqishëm. Duke kaluar nëpër fushën tuaj të punës dhe karrierës do t’ju sjellë motivim të madh dhe orientim drejt qëllimeve.   Do të keni mjaft forcë që t’i përvisheni edhe detyrave më të vështira të punës dhe projekteve të mëdha dhe afatgjata. Shpirti juaj garues do të jetë i sforcuar dhe do të jeni të gatshëm që të përpiqeni në mënyrë që të arrini avancim në karrierë.   Me partnerët afaristë do të bashkëpunoni më intensivisht me qëllim të përforcimit të interesave të përbashkëta. Trigoni i Merkurit bashkë me Uranin do t’ju nxisë për zhvillim të ideve të reja, të cilat do të mund t’i shfrytëzoni në mënyrën tuaj të punës dhe të përshpejtoni realizimin e qëllimeve.   Më 5 janar, Merkuri do të hyjë në shenjën e Bricjapit dhe në fushën juaj publike dhe të partneritetit. Do të filloni me paraqitjen në publik edhe me partnerët potencialë afaristë të projekteve tuaja të reja. Kjo do t’ju mundësojë që të lidhni kontrata të reja të cilat do të jenë dobiprurëse.   Më 7 janar, Venera do të hyjë në shenjën e Shigjetarit dhe do t’ju sjellë përmirësim të marrëdhënieve me kolegët e punës dhe sukses në fushën e shërbimeve të cilat kanë të bëjnë me femrat, por edhe me kozmetikën.   Kuadrati i Jupiterit me Neptunin më 13 janar ju paralajmëron që të mos planifikoni udhëtime afariste, sepse nuk do t’ju sjellin rezultatet e pritura. Përkrahja të cilën e prisni në fushën e financave do të mungojë, ndërkaq nga eprorët do të merrni shpjegime të paqarta.   Në dekadën e tretë të janarit, Marsi do të bëjë kuadrat me Saturnin dhe do t’ju çojë deri në mospajtime dhe vështirësi serioze në marrëdhëniet me partnerët afaristë në afat të gjatë. Janë të mundshme edhe konflikte me persona autoritarë, të cilët nuk do të përkrahin qasjen tuaj moderne ndaj punës dhe metodat bashkëkohore.   Konjuktiviteti i Venerës me Jupiterin do t’ju sjellë sukses të madh dhe fitime më të mëdha na fushat e pritura të shërbimeve të ndryshme afariste. Do të arrini të zgjeroni ofertën tuaj afariste. Qarkullimi i pagesave tuaja do të jetë i shtuar.   Gaforret e papunësuara do të marrin ofertë për punësim në fushat e shërbimeve. Nëse merreni me veprimtari zejtare do të keni mundësi të filloni biznesin tuaj vetjak.

 • Shendeti

  Kalimi i Venerës nëpër fushën tuaj të shëndetit dhe konjuktiviteti të cilin do ta bëjë me Jupiterin do t’ju sjellin shëndet të qëndrueshëm dhe të fuqishëm gjatë janarit.   Do të jeni plotë energji pozitive, të relaksuar, të hareshëm, gjë që do të forcojë edhe imunitetin dhe rezistencën tuaj ndaj stresit. Është e nevojshme pak më shumë të lëvizni në mënyrë që kondicionin ta mbani në formë.

 • Dashuria

  Nëse jeni në lidhje: Konjuktiviteti i Diellit me Saturnin, i cili sundon fushën tuaj të dashurisë, në fillim të janarit do t’ju sjellë maturi në qëllimet e përbashkëta të cilat do t’i planifikoni me personin e dashur.   Marrëdhëniet tuaja hyjnë në fazën stabilizuese, mirëpo, edhe krahas kësaj, do të ndodhin mospajtime të herëpashershme për shkak të kuadratit të Merkurit me Marsin. Këto do të mund t’i kapërceni dhe t’i harmonizoni.   Pjesa e dytë e dhjetorit do t’ju sjellë mospajtime serioze lidhur me një qëllim të përbashkët. Asnjëri nuk do të lëshoni pe dhe për këtë arsye më mirë do të jetë të merreni vesh.   Deri në fund të muajit do të arrini të gjeni zgjidhje të pranueshme për të dy dhe do të realizoni një qëllim të rëndësishëm të përbashkët. Një udhëtim i përbashkët do t’jua mundësojë sekstili i Saturnit me Neptunin.   Nëse jeni të lirë: Konjuktiviteti i Diellit me Saturnin në fillim të janarit do t’ju sjellë njohje me një person i cili do t’ju pëlqejë për shkak të karakterit të fuqishëm dhe qëllimeve ambicioze.   Do të dashuroheni dhe do të angazhoheni që të lini tek ai mbresa dhe do t’ia tërhiqni vëmendjen. Midis jush në fillim do të krijohet një garë. Do të dëshironi t’i nxirrni në pah cilësitë tuaja dhe do të bëni biseda e debate mbi tema të ndryshme.   Deri në fund të muajit do të filloni të ndieni gjithnjë e më shumë simpati reciproke. Do të filloni lidhje emocionale.   Gaforret pak më të vjetra do të jenë të interesuara që të njohin më mirë personin të cilin do ta takojnë në një seminar afarist.   Në fillim do t’u përmbaheni rreptësisht temave afariste, mirëpo më vonë do të filloni të hapeni shpirtërisht ndaj njëri-tjetrit.