Horoskopi
Akrepi
Akrepi 21 February - 2018
Horoskopi Ditor 20 February - 2018
 • Puna

  Shefat mbështesin qëndrimin tuaj  

 • Shendeti

  Frustrime emocionale  

 • Dashuria

  Nuk është dita juaj

Horoskopi Javor 19 February - 25 February
 • Puna

  Hulumtuesit do të kenë mbështetje të re. Kjo do t’i nxisë që të punojnë edhe më me zell. Edhe artistët do të hulumtojnë mënyra të reja të shprehjes. Të gjithë të tjerët në punë do të tregojnë anën e fortë të kreativitetit, ndërkaq intuita e tyre do të jetë rrëfyesi më i mirë.

 • Shendeti

  Po zgjohet interesi juaj për alternativën.

 • Dashuria

  Jeta juaj shoqërore dhe e dashurisë do të bëhet paksa më cilësore, ndërkaq ju do të jeni të kënaqur. Tashmë sikur jeni ngopur me përmallimin tuaj, andaj lidhja më e mirë me partnerin vërtet do t’ju freskojë. Ngjashëm do të ndihet edhe personi juaj më i dashur, prandaj harmonia nuk do të mungojë.

Horoskopi Mujor February
 • Puna

  Para Akrepave është një vendim shumë i madh dhe i rëndësishëm. Ndoshta më mirë është që të konsultoheni me shefin dhe bashkërisht të studioni cili do të ishte veprimi më i mirë, në mënyrë që të gjithë të jenë fitimtarë. Cilëndo rrugë që të niseni sa i përket punës, do të jepni maksimumin tuaj dhe shpërblimi nuk do të mungojë. Të papunësuarit do të duhet të presin marsin, posaçërisht nëse kërkojnë punë në teknologjinë informative dhe në tregti.

 • Shendeti

  Përfundimisht po e kuptoni që për shëndetin duhet të kujdeseni shumë. Është koha që përfundimisht të filloni t’i kushtoni kujdes ushqimit, por edhe aktivitetit fizikisht.

 • Dashuria

  E gjitha që duhet të bëni është që të dëgjoni zemrën tuaj. Nëse keni ndjenjën që ajo nuk është e duhura, mos humbni kohë, por hiqni dorë dhe vazhdoni tutje. Njësoj vlen edhe për Akrepat beqarë – nëse instinkti ju thotë JO, dëgjojeni.

Horoskopi Vjetor 2018
 • Puna

  Fillimi i vitit 2018 ju është i volitshëm për start të mirë në sferën afariste. Sunduesi juaj, Marsi, gjendet në shenjën tuaj ku është i fuqishëm dhe bashkë me Jupiterin do të jetë në harmoni me Diellin që sundon sferën tuaj të punës dhe karrierës edhe me Venerën. Kjo do t’jua hapë mundësitë për negociata të suksesshme afariste. Gjithashtu do t’ju sjellë sukses në sferën e tregtisë dhe të komunikacionit. Bëhuni të kujdesshëm lidhur me pjesën administrative të punës, në mënyrë që të mos keni probleme me organet mbikëqyrëse dhe me inspektimet. Nga mesi i majit Urani do të hyjë në sferën tuaj publike. Do të lidhni partneritete të reja afariste. Bëhuni të kujdesshëm në paraqitjet publike, sepse në atë sferë ju presin sfida të reja. Nga fundi i qershorit deri në fund të gushtit sunduesi juaj, Marsi, do të jetë retrograd në sferën tuaj të punës, gjë që do t’ju ngadalësojë dhe nuk do të mund t’i përfundoni disa projekte në afatin e planifikuar. Në atë periudhë merruni me punët e mbetura. Nga tetori deri në mesin e nëntorit Venera do të jetë retrograde në shenjën tuaj. Shmangni veprimet sekrete. Përpiquni që me partnerët afaristë t’i zgjidhni obligimet e mbetura afariste. Në sferën e parave do të jeni në mundësi që të përfitoni nga investimet e reja në sferën e komunikimeve, informacioneve dhe tregtisë në fillim të vitit. Në fillim të pranverës do të keni mundësi që nëpërmjet pranimit të rrezikut të kujdesshëm do të shtoni fitimin tuaj. Mesi i vitit do t’ju sjellë fitime stabile dhe të sigurta nëpërmjet punës me të cilën merreni, mirëpo kujdesuni për kontabilitetin tuaj, sepse nëse nuk do të jeni azhur, për shkak të llogaritjeve të gabueshme do të mund të keni probleme. Nga fundi i qershorit deri në fund të gushtit shmangni veprimet me rrezik financiar. Nga nëntori Jupiteri i cili sundon sferën tuaj të parave do të hyjë në shenjën e Shigjetarit ku është i fuqishëm, gjë që do t’ju sjellë rrethana të volitshme për shtimin e fitimit tuaj. Do të keni ndjenjë të mirë se ku do të investoni. Akrepat e papunësuar do të kenë rrethana të volitshme që të gjejnë punë gjatë janarit, prillit, majit dhe nëntorit në sferat e komunikimeve dhe komunikacionit.  

 • Shendeti

  Pas vitit të lodhshëm 2017, horoskopi vjetor për Akrepin 2018 tregon që do të hyni në vitin e ri paksa të lodhur. Lejoni trupit tuaj që të këndellet dhe jepni kohë për të. Siç edhe mund të shihni nga sferat e tjera në jetën tuaj, 2018-a do t’ju sjellë pasion dhe energji kreative për të cilat nuk jeni të detyruar të luftoni në mënyrën në të cilën keni luftuar në 2017-n. Mirëpo, energjia e tillë do të vijë vetëm nëse nuk jeni tepër të lodhur për ta pranuar atë. Në pjesën e parë të vitit patjetër duhet të besoni që kreativiteti është shumë afër dhe prandaj qetësohuni, meditoni dhe pushoni mirë. Vitaliteti do t’ju kthehet së shpejti.

 • Dashuria

  Nëse jeni në lidhje: Në fillim të vitit do të përmirësoni komunikimin me partnerin emocional në saje të harmonisë së sunduesit tuaj Marsit me Venerën që sundon sferën tuaj të dashurisë. Me fillimin e pranverës do të ndodhin ftohje dhe mospajtime për shkak të kuadratit të Venerës me Saturnin. Deri në fund të prillit do të zgjidhmi me sukses diçka që një kohë të gjatë e keni lënë pas dore në marrëdhënien tuaj. Në mesin e majit Urani do të hyjë në shenjën e Demit dhe në sferën tuaj të dashurisë, gjë që do t’ju shkaktojë vështirësi të papritura të cilat do të arrijnë maksimumin deri në mesin e qershorit. Nuk do të mund të pajtoheni me partnerin lidhur me qëllimet e përbashkëta. Deri në fund të gushtit do të ballafaqoheni edhe me vështirësi familjare. Nga tetori do të keni mundësi që t’i përmirësoni marrëdhëniet me partnerin.   Nëse jeni të lirë: Do të ndieni nevojën për lidhje serioze afatgjate. Do të filloni të takoheni me personin të cilin e keni njohur pak para vitit të ri. Do të hyni shpejt në lidhje të re e cila do të jetë e harmonishme dhe përplot ndjenja të dyanshme. Kjo do të zgjat deri në maj kur do të hasni në mospajtime të papritur të cilat do t’ju çojnë në ndarje. Ajo ndarje nuk do të jetë definitive. Do të keni mundësi për t’u pajtuar në tremujorin e tretë të vitit, mirëpo kushti është që të mos i përsërisni gabimet e mëparshme. Venera do të jetë retrograde në shenjën tuaj. Akrepat e vjetër do të ballafaqohen me situatën e cila do t’i detyrojë që të kërkojnë mënyra të reja për t’u lidhur me personin me të cilën është i dashuruar. Ju pret edhe tundimi me personin me të cilin më herët keni qenë në lidhje, por i cili do të dëshirojë të përtërijë lidhjen.