LAJMI I FUNDIT:

Geek - Faqja 102

Panasonic rritë fitimet me 24 për qind

Panasonic rritë fitimet me 24 për qind

Geek
Panasonic lanson modelet Lumix TZ20 e TZ18

Panasonic lanson modelet Lumix TZ20 e TZ18

Geek
Angry Birds si Super Mario?

Angry Birds si Super Mario?

Geek
Microsoft shet 8 milionë Kinect për dy muaj

Microsoft shet 8 milionë Kinect për dy muaj

Geek
The Daily vjen më 2 shkurt

The Daily vjen më 2 shkurt

Geek
Google blen fflick

Google blen fflick

Geek
Frontmeni i Black Eyed Peas bëhet drejtor në Intel

Frontmeni i Black Eyed Peas bëhet drejtor në Intel

Geek
Nook Color nxit shitjen e shitjes së gazetave e revistave digjitale

Nook Color nxit shitjen e shitjes së gazetave e revistave digjitale

Geek
Toshiba mban syzet për 3D

Toshiba mban syzet për 3D

Geek
Canon lanson serinë e re Legria FS400

Canon lanson serinë e re Legria FS400

Geek
Loja Angry Birds bëhet seri e animuar

Loja Angry Birds bëhet seri e animuar

Geek
Dy milionë aplikacione për televizorët e Samsung

Dy milionë aplikacione për televizorët e Samsung

Geek
Opera në televizorët HD të Sony

Opera në televizorët HD të Sony

Geek
Të hyra dhe fitim rekord në Apple

Të hyra dhe fitim rekord në Apple

Geek
Playboy i pacensuruar vjen në iPad

Playboy i pacensuruar vjen në iPad

Geek
I vjen fundi shërbimit Ovi Music Unlimited

I vjen fundi shërbimit Ovi Music Unlimited

Geek
Mungesë e Xbox 360?

Mungesë e Xbox 360?

Geek
Sony mbyllë fabrikën e CD-ve

Sony mbyllë fabrikën e CD-ve

Geek
Njëqind milionë njerëz në CityVille

Njëqind milionë njerëz në CityVille

Geek
Sensor 16 megapikselash për telefonat celularë

Sensor 16 megapikselash për telefonat celularë

Geek
Dhjetë vjet të iTunes

Dhjetë vjet të iTunes

Geek
Microsoft bëhet gati për Surface 2

Microsoft bëhet gati për Surface 2

Geek
Rritje e reklamave në lojërat mobile

Rritje e reklamave në lojërat mobile

Geek
E ardhme e dobët për fotoaparatet digjitale

E ardhme e dobët për fotoaparatet digjitale

Geek