LAJMI I FUNDIT:

Udhëpërshkrime

Qyteti më i afërt me qiellin quhet “ferri në Tokë”: Jetëgjatësia është 35 vjet dhe askush nuk dëshiron të shpërngulet

Qyteti më i afërt me qiellin quhet “ferri në Tokë”: Jetëgjatësia është 35 vjet dhe askush nuk dëshiron të shpërngulet

Udhëpërshkrime
E kalojnë gjysmën e jetës së tyre nën ujë dhe mund të mbajnë frymën për 13 minuta: Njihuni me “njerëzit-peshq” nga Indonezia

E kalojnë gjysmën e jetës së tyre nën ujë dhe mund të mbajnë frymën për 13 minuta: Njihuni me “njerëzit-peshq” nga Indonezia

Udhëpërshkrime
Pamje të mahnitshme të rrugës së re Dobrunë-Blinisht që lidh dy kufijtë shqiptarë

Pamje të mahnitshme të rrugës së re Dobrunë-Blinisht që lidh dy kufijtë shqiptarë

Udhëpërshkrime
Ky vullkan në Antarktik hedh 80 gramë ar në ditë me vlerë 6000 dollarë në ajrin e akullt

Ky vullkan në Antarktik hedh 80 gramë ar në ditë me vlerë 6000 dollarë në ajrin e akullt

Udhëpërshkrime
Ky është qyteti më i ngushtë në botë: U ndërtua mbi lumin midis dy shkëmbinjve të thepisur

Ky është qyteti më i ngushtë në botë: U ndërtua mbi lumin midis dy shkëmbinjve të thepisur

Udhëpërshkrime
Një ishull misterioz me vetëm një shtëpi në të cilën “vdekatarëve të zakonshëm” u ndalohet hyrja

Një ishull misterioz me vetëm një shtëpi në të cilën “vdekatarëve të zakonshëm” u ndalohet hyrja

Udhëpërshkrime
Ky është vendi më i rrezikshëm në botë. Dikur simbol i prosperitetit ekonomik, sot është një “qytet fantazmë”

Ky është vendi më i rrezikshëm në botë. Dikur simbol i prosperitetit ekonomik, sot është një “qytet fantazmë”

Udhëpërshkrime
Atraksion në Kapadokya nuk është vetëm një fluturim me balonë: Ka edhe më shumë

Atraksion në Kapadokya nuk është vetëm një fluturim me balonë: Ka edhe më shumë

Udhëpërshkrime
Reportazh nga Shkodra dhe Thethi: Një ‘fluturim’ në mrekullitë e veriut të Shqipërisë, me rrëfime nën syrin e historianëve italianë

Reportazh nga Shkodra dhe Thethi: Një ‘fluturim’ në mrekullitë e veriut të Shqipërisë, me rrëfime nën syrin e historianëve italianë

Butrint Avdyli