LAJMI I FUNDIT:

Kërshëri

Qentë i njohin emocionet sipas shprehjes së fytyrës dhe intonacionit të zërit

Qentë i njohin emocionet sipas shprehjes së fytyrës dhe intonacionit të zërit

Kërshëri
A e dini për çka mendon qeni juaj?

A e dini për çka mendon qeni juaj?

Kërshëri
A ekziston me të vërtetë magjia e zezë apo ‘sehiret’ – si mund të shpëtojmë prej tyre?

A ekziston me të vërtetë magjia e zezë apo ‘sehiret’ – si mund të shpëtojmë prej tyre?

Kërshëri
Ku pushojnë zogjtë kur fluturojnë mbi oqean

Ku pushojnë zogjtë kur fluturojnë mbi oqean

Kërshëri
Kjo është raca më e shtrenjtë e maceve në botë, vetëm të pasurit mund ta përballojnë atë

Kjo është raca më e shtrenjtë e maceve në botë, vetëm të pasurit mund ta përballojnë atë

Kërshëri
A janë maçokët më përkëdhelës se macet?

A janë maçokët më përkëdhelës se macet?

Kërshëri
Tri racat më të lezetshme të qenve: Është një racë që as urrejtësi më i madh nuk mund t’i rezistojë

Tri racat më të lezetshme të qenve: Është një racë që as urrejtësi më i madh nuk mund t’i rezistojë

Kërshëri
Ky qen është një mbrojtës: Është më i fortë se ujqërit

Ky qen është një mbrojtës: Është më i fortë se ujqërit

Kërshëri
Njihuni me qenin e gjinisë femërore me hundën më të gjatë në botë

Njihuni me qenin e gjinisë femërore me hundën më të gjatë në botë

Kërshëri
Çfarë ngjyrash shohin qentë, sipas ekspertëve

Çfarë ngjyrash shohin qentë, sipas ekspertëve

Kërshëri
Edhe kur janë duke fjetur, kafshët tona na dëgjojnë dhe dallojnë atë që themi

Edhe kur janë duke fjetur, kafshët tona na dëgjojnë dhe dallojnë atë që themi

Kërshëri
Kureshtar, inteligjent dhe energjik: Borador, një qen i krijuar për një idil familjar

Kureshtar, inteligjent dhe energjik: Borador, një qen i krijuar për një idil familjar

Kërshëri
Cilat janë racat e rrezikshme të qenve që ndalohen në Evropë?

Cilat janë racat e rrezikshme të qenve që ndalohen në Evropë?

Kërshëri
Do t’jua zbukurojë ditën: Vallëzimi me qen që ju bën të buzëqeshni

Do t’jua zbukurojë ditën: Vallëzimi me qen që ju bën të buzëqeshni

Kërshëri
Misteri i zogut më të vogël në botë: Ku shkon kolibri kur perëndon dielli?

Misteri i zogut më të vogël në botë: Ku shkon kolibri kur perëndon dielli?

Kërshëri
Reagimi i qenit pasi u ribashkua me pronaren e tij ukrainase, emocionon shumëkënd

Reagimi i qenit pasi u ribashkua me pronaren e tij ukrainase, emocionon shumëkënd

Kërshëri
A i bën moti i nxehtë qentë agresivë? Një faktor bën dallimin dhe ngjashmëria është vërejtur edhe te njerëzit

A i bën moti i nxehtë qentë agresivë? Një faktor bën dallimin dhe ngjashmëria është vërejtur edhe te njerëzit

Kërshëri
Pse hipopotamët djersitin “djersë të përgjakshme”

Pse hipopotamët djersitin “djersë të përgjakshme”

Kërshëri
Aktrimi për një Oscar: Një ketër i lezetshëm bëri të qeshin miliona njerëz në Twitter

Aktrimi për një Oscar: Një ketër i lezetshëm bëri të qeshin miliona njerëz në Twitter

Kërshëri
A bëjnë rrëmujë pëllumbat në tarracën tuaj? Ka mënyra efektive për t’i mbajtur në distancë

A bëjnë rrëmujë pëllumbat në tarracën tuaj? Ka mënyra efektive për t’i mbajtur në distancë

Kërshëri