LAJMI I FUNDIT:

Fjala+

NJERIU ME PUSHTET

NJERIU ME PUSHTET

Fjala+
Sonte të dua në një mënyrë tjetër

Sonte të dua në një mënyrë tjetër

Fjala+
MUTACIONE

MUTACIONE

Fjala+
KAMJONI ME RRUSH

KAMJONI ME RRUSH

Fjala+
Nga t’ja mbajmë? Urra! Mbi arkën e shtetit!

Nga t’ja mbajmë? Urra! Mbi arkën e shtetit!

Fjala+
MILINGONA

MILINGONA

Fjala+
George Orwelli i përqeshi, por këto vargje tregojnë se pse besimi ka rëndësi

George Orwelli i përqeshi, por këto vargje tregojnë se pse besimi ka rëndësi

Fjala+
FJALË DASHURIE

FJALË DASHURIE

Fjala+
Pela e De Radës

Pela e De Radës

Fjala+
TË VERBËR ME NJËRI-TJETRIN

TË VERBËR ME NJËRI-TJETRIN

Fjala+
ASHIK QERIBI

ASHIK QERIBI

Fjala+
SI U BË NJË NJERI I KEQ?

SI U BË NJË NJERI I KEQ?

Fjala+
BREZI IM, BOTA IME

BREZI IM, BOTA IME

Fjala+
Të shprehurit ju bën më të lehtë, ju shkarkon nga barra e vetvetes

Të shprehurit ju bën më të lehtë, ju shkarkon nga barra e vetvetes

Fjala+
Nderim për Borgesin

Nderim për Borgesin

Fjala+
Nëna donte t’ia thyente dhëmbët, por Houellebecq mund të jetë romancieri më i madh i gjallë

Nëna donte t’ia thyente dhëmbët, por Houellebecq mund të jetë romancieri më i madh i gjallë

Fjala+
PRITJA E FUNDIT

PRITJA E FUNDIT

Fjala+
Egoizmi i flet të gjitha gjuhët dhe i luan të gjitha rolet – edhe atë të zemërgjerësisë

Egoizmi i flet të gjitha gjuhët dhe i luan të gjitha rolet – edhe atë të zemërgjerësisë

Fjala+
MUZIKË E RE, POEZI E RE

MUZIKË E RE, POEZI E RE

Fjala+
GRATË

GRATË

Fjala+
Një gjuhë e heshtur

Një gjuhë e heshtur

Fjala+
FRIKA E MOSQENIES

FRIKA E MOSQENIES

Fjala+
SA E SA NJERËZ …

SA E SA NJERËZ …

Fjala+
PSIKIATRIA DHE FATURAT

PSIKIATRIA DHE FATURAT

Fjala+