LAJMI I FUNDIT:
Elita Plus

Elita Plus

20 Artikuj

Dr. Kryeziu diskuton impaktin e trombofilisë te gratë shtatzëna

Dr. Kryeziu diskuton impaktin e trombofilisë te gratë shtatzëna

Elita Plus
Fëmijët dhe inkontinenca – si të kuptojmë dhe trajtojmë problemin

Fëmijët dhe inkontinenca – si të kuptojmë dhe trajtojmë problemin

Elita Plus
Shtatzënia dhe trombofilia – këshillat kyçe nga Dr. Emrush Kryeziu

Shtatzënia dhe trombofilia – këshillat kyçe nga Dr. Emrush Kryeziu

Elita Plus
Rëndësia e vizitave periodike për fëmijët sipas pediatres Valbona Stavileci 

Rëndësia e vizitave periodike për fëmijët sipas pediatres Valbona Stavileci 

Elita Plus
Shëndeti është i çmuar – ofertat e ElitaPlus për analiza bëjnë diferencën 

Shëndeti është i çmuar – ofertat e ElitaPlus për analiza bëjnë diferencën 

Elita Plus
Tiroiditi Hashimoto – shkaqet dhe këshillat mjekësore nga Dr. Agron Spahija

Tiroiditi Hashimoto – shkaqet dhe këshillat mjekësore nga Dr. Agron Spahija

Elita Plus
Identifikimi dhe trajtimi i sëmundjeve të tretjes – këshillat e Dr. Remzije Kryeziu Gashit

Identifikimi dhe trajtimi i sëmundjeve të tretjes – këshillat e Dr. Remzije Kryeziu Gashit

Elita Plus
Elita Plus ofron gjysmë çmimi për të gjitha analizat për Black Friday

Elita Plus ofron gjysmë çmimi për të gjitha analizat për Black Friday

Elita Plus
Rëndësia e menaxhimit të dietës dhe stresit në shëndetin gastrointestinal – këshilla nga Dr. Aida Polloshka

Rëndësia e menaxhimit të dietës dhe stresit në shëndetin gastrointestinal – këshilla nga Dr. Aida Polloshka

Elita Plus
Faktorët e rëndësishëm në trajtimin e problemeve të urinimit – këshilla nga Dr. Remzije Kryeziu Gashi

Faktorët e rëndësishëm në trajtimin e problemeve të urinimit – këshilla nga Dr. Remzije Kryeziu Gashi

Elita Plus
Simptomat dhe diagnostifikimi i infeksionit me Helicobacter Pylori – këshilla nga doktoresha Aida Polloshka

Simptomat dhe diagnostifikimi i infeksionit me Helicobacter Pylori – këshilla nga doktoresha Aida Polloshka

Elita Plus
Elita Plus mbështet muajin e ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit me paketën e analizave me zbritje dhe vizita kardiologjike falas

Elita Plus mbështet muajin e ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit me paketën e analizave me zbritje dhe vizita kardiologjike falas

Elita Plus
Rëndësia e vizitës mjekësore – Dr. Remzije Kryeziu Gashi flet për sëmundjet e frymëmarrjes

Rëndësia e vizitës mjekësore – Dr. Remzije Kryeziu Gashi flet për sëmundjet e frymëmarrjes

Elita Plus
Rëndësia e Prolaktinës –  Dr. Agron Spahija shpalos funksionet e prolaktinës në sistemin riprodhues

Rëndësia e Prolaktinës – Dr. Agron Spahija shpalos funksionet e prolaktinës në sistemin riprodhues

Elita Plus
Faktorët e rrezikut për diabetin gestacional – këshilla nga Dr. Agron Spahija

Faktorët e rrezikut për diabetin gestacional – këshilla nga Dr. Agron Spahija

Elita Plus
20 vjet profesionalizëm, shpejtësi dhe korrektësi për pacientët e ElitaPlus

20 vjet profesionalizëm, shpejtësi dhe korrektësi për pacientët e ElitaPlus

Elita Plus
ElitaPlus – 20 vjet shërbime të specializuara në endokrinologji dhe mjekësi

ElitaPlus – 20 vjet shërbime të specializuara në endokrinologji dhe mjekësi

Elita Plus
Zbuloni mungesën ose tepricën e hormoneve të Tiroidesë me 50% zbritje

Zbuloni mungesën ose tepricën e hormoneve të Tiroidesë me 50% zbritje

Elita Plus
ElitaPlus dhe Koç Healthcare sjellin neurokirurgun e njohur turk për ekzaminime falas në Kosovë

ElitaPlus dhe Koç Healthcare sjellin neurokirurgun e njohur turk për ekzaminime falas në Kosovë

Elita Plus
Ikretinët, për diabet tip 2 dhe mbipeshë

Ikretinët, për diabet tip 2 dhe mbipeshë

Elita Plus