LAJMI I FUNDIT:

Elita Plus mbështet muajin e ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit me paketën e analizave me zbritje dhe vizita kardiologjike falas

Elita Plus mbështet muajin e ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit me paketën e analizave me zbritje dhe vizita kardiologjike falas

Në luftën kundër kancerit të gjirit, zbulimi i hershëm është thelbësor. Kjo është arsyeja pse Laboratori Elita Plus ofron një paketë speciale të analizave që ndihmojnë në identifikimin e kancerit të gjirit për vetëm 36 euro.

Kjo paketë përfshin një gamë të plotë testesh që mund të ndihmojnë në identifikimin e hershëm të kancerit të gjirit, kur ai është më i trajtueshëm. 

Analizat që përfshihen janë: Glikemi, Urea, Kreatinin, ALT (SGPT), ALS (SGOT), Bilirubina totale, Bilirubina direkte, BR-MA, CA 15 – 3, CEA – antigeni carcio, ALP – fosfataza alkaline, CRP – proteina C reaktibe, GGT – gama glutamil transferaza, LDH – laktatdehdogjenaza, TSH – tireotropim dhe HEMOGRAM. 

Këto teste mund të ndihmojnë për të zbuluar një sërë anomalish që mund të lidhen me kancerin e gjirit, duke përfshirë ndryshimet në funksionin e mëlçisë, numrin e qelizave të gjakut dhe shënuesit e tumorit. 

Krahas paketës së testeve të kancerit të gjirit, në laboratorin Elita Plus, të prekurit nga kanceri i gjirit mund të kryejnë vizita falas te Dr.Jetmir Sejdiu (Kardiolog). Kjo është një mundësi e shkëlqyer për pacientët me kancer gjiri që të marrin kujdesin kardiak që u nevojitet pa u shqetësuar për koston. 

Paketa e testeve të kancerit të gjirit dhe vizitat kardiologjike falas për pacientët me kancer gjiri janë të disponueshme deri më 31 tetor 2023. 

Pse të bëni teste për kancerin e gjirit? 

Kanceri i gjirit është kanceri më i zakonshëm tek gratë në mbarë botën. Një në tetë gra do të zhvillojë kancer gjiri gjatë jetës së tyre. Zbulimi i hershëm i kancerit të gjirit është thelbësor për trajtimin e suksesshëm. Testet e kancerit të gjirit mund të ndihmojnë në zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit, kur ai është më i trajtueshëm. 

Kush duhet të bëjë teste për kancerin e gjirit? 

Të gjitha gratë duhet të fillojnë të bëjnë mamografi të rregullta në moshën 40-vjeçare. Nëse keni një histori familjare të kancerit të gjirit ose faktorëve të tjerë të rrezikut, mund t’ju duhet të filloni të bëni mamografi më herët. Ju gjithashtu duhet të flisni me mjekun tuaj për teste të tjera të kancerit të gjirit që mund të jenë të përshtatshme për ju. 

A duhet termin për analizat në Elita Plus? 

Për të marrë paketën e testeve të kancerit të gjirit në Elita Plus, thjesht vizitoni laboratorin gjatë orarit të rregullt të punës. Analizat do të kryhen në vend dhe rezultatet do t’i merrni brenda disa orësh. 

Si të merrni vizita kardiologjike falas për pacientët me kancer të gjirit? 

Për të marrë vizita kardiologjike falas për pacientët me kancer gjiri në Elita Plus, mjafton të kontaktoni laboratorin për të caktuar një takim me Dr. Jetmir Sejdiu.  

Terminet e obliguara mund t’i bëni në numrin e telefonit 044 204 240

Mos prit! Bëni analizat për kancerin e gjirit sot! 

Në trend Ekonomi

Më shumë
Loja e madhe e LIRI afër përfundimit - bëhu fituesi i radhës!

Loja e madhe e LIRI afër përfundimit - bëhu fituesi i radhës!

Liri Prizren
RENAISSANCE: A film by Beyoncen ga 1 – 3 dhjetor në Cinestar Megaplex

RENAISSANCE: A film by Beyoncen ga 1 – 3 dhjetor në Cinestar Megaplex

Cinestar
Këtë të premte në HaPiTe Space - “Karriera si dizajner”

Këtë të premte në HaPiTe Space - “Karriera si dizajner”

Ekonomi
Studentët nga Kosova tani mund të pajisen me diplomë Amerikane dhe të punojnë për kompanitë në SHBA

Studentët nga Kosova tani mund të pajisen me diplomë Amerikane dhe të punojnë për kompanitë në SHBA

Creative Hub Kosovo
Falja e tatimit në pronë, Ibrahimi: Komunat do të humbin mbi 28 milionë euro në vitin 2024

Falja e tatimit në pronë, Ibrahimi: Komunat do të humbin mbi 28 milionë euro në vitin 2024

Ekonomi
ASK: Mbi 12 mijë të punësuar më shumë në tetor, krahasim me vitin paraprak

ASK: Mbi 12 mijë të punësuar më shumë në tetor, krahasim me vitin paraprak

Ekonomi
Kalo në kategori