Për startimin e një biznesi ju duhet edhe një lokal i cili ka sipërfaqe të mjaftushme për të vepruar brenda tij.

Lokal i cili është në lokacion të mirë, që i leverdisë fushës në të cilën keni menduar ta zhvilloni biznesin tuaj, e që supozohet të sjellë të ardhura dhe sukses.

Gjithçka që duhet të dini rreth lokalit në shitje

Ky lokal i cili gjendet në Kalabri, më saktësisht në afërsi të banesave të arbëve, ka një sipërfaqe 110m2. Kjo nuk është e tëra pasi veç sipërfaqes ka edhe terasë tejet të madhe e gjithashtu edhe parking.

Mund të shfrytëzohet për lloje të ndryshme biznesesh për shkak të sipërfaqes, pozitës dhe lokacionit që ka.

Lokali gjendet në katin S dhe ka fletë poseduese

LOKALI NË SHITJE

Lokacioni Kalabri

Sipërfaqja 110m2

Kati S

Terasë

Parking

Video e lokalit në shitje

Shëtitja virtuale 3D

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Nr.tel: 048 90 90 90

E-mail: realestate@telegrafi.com