LAJMI I FUNDIT:
Zjarri tragjik në Spitalin e Tetovës

Zjarri tragjik në Spitalin e Tetovës

197 Artikuj

Joveski: Në asnjë moment gjatë procedurës për zjarrin në Spitalin Modular në Tetovë nuk ka pasur tentativë për ndikim dhe presion

Joveski: Në asnjë moment gjatë procedurës për zjarrin në Spitalin Modular në Tetovë nuk ka pasur tentativë për ndikim dhe presion

Gjyqësi
Samiti Brdo-Brijuni, Ligji për amnisti dhe protestat në Shkup – ngjarjet e javës në Maqedoninë e Veriut

Samiti Brdo-Brijuni, Ligji për amnisti dhe protestat në Shkup – ngjarjet e javës në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
“14 viktima, 0 ditë burg”, familjarët e viktimave në spitalin modular në Tetovë sot protestuan në Shkup

“14 viktima, 0 ditë burg”, familjarët e viktimave në spitalin modular në Tetovë sot protestuan në Shkup

Maqedonia e Veriut
Paralajmërohet protestë nga familjarët e viktimave të spitalit modular

Paralajmërohet protestë nga familjarët e viktimave të spitalit modular

Maqedonia e Veriut
Vdekja e Ferid Muradit, ndryshimet në Kodin Penal dhe protesta në Tetovë: Ngjarjet kryesore të javës së kaluar në RMV

Vdekja e Ferid Muradit, ndryshimet në Kodin Penal dhe protesta në Tetovë: Ngjarjet kryesore të javës së kaluar në RMV

Maqedonia e Veriut
Protesta në dy vjetorin e ngjarjes tragjike në Spitalin e Tetovës, kërkohet shkarkimi i kryeprokurorit Joveski

Protesta në dy vjetorin e ngjarjes tragjike në Spitalin e Tetovës, kërkohet shkarkimi i kryeprokurorit Joveski

Maqedonia e Veriut
LD: Përkrahim marshin e sotëm protestues për tragjedinë në Spitalin Modular në Tetovë

LD: Përkrahim marshin e sotëm protestues për tragjedinë në Spitalin Modular në Tetovë

Maqedonia e Veriut
Sot bëhen dy vite nga zjarri në Spitalin Modular në Tetovë, familjarët e të vdekurve organizojnë protestë

Sot bëhen dy vite nga zjarri në Spitalin Modular në Tetovë, familjarët e të vdekurve organizojnë protestë

Maqedonia e Veriut
Familjarët e të vdekurve nga zjarri në spitalin modular në Tetovë të premten në protesta, kërkojnë aktakuzë të re

Familjarët e të vdekurve nga zjarri në spitalin modular në Tetovë të premten në protesta, kërkojnë aktakuzë të re

Maqedonia e Veriut
Djegia e spitalit modular në Tetovë, Lloga: Është hapur hetim për mënyrën e tenderimit

Djegia e spitalit modular në Tetovë, Lloga: Është hapur hetim për mënyrën e tenderimit

Gjyqësi
Alternativa: Vetë Mexhiti konfirmoi se janë paguar paratë për spitalet modulare

Alternativa: Vetë Mexhiti konfirmoi se janë paguar paratë për spitalet modulare

Maqedonia e Veriut
Prokuroria për audio-incizimin: Nuk e kemi fshehur ekspertizën gjermane për spitalin modular në Tetovë

Prokuroria për audio-incizimin: Nuk e kemi fshehur ekspertizën gjermane për spitalin modular në Tetovë

Maqedonia e Veriut
Prokuroria e ka vlerësuar si të parëndësishme ekspertizën gjermane për zjarrin në spitalin modular në Tetovë

Prokuroria e ka vlerësuar si të parëndësishme ekspertizën gjermane për zjarrin në spitalin modular në Tetovë

Gjyqësi
Kovaçevski për zjarrin në spitalin modular: Të gjitha dokumentet janë tek organet gjyqësore

Kovaçevski për zjarrin në spitalin modular: Të gjitha dokumentet janë tek organet gjyqësore

Politikë
Platforma për anti-korrupsion: Ekzistojnë dyshime për veprim joprofesional nga Prokuroria për zjarrin në spitalin modular në Tetovë

Platforma për anti-korrupsion: Ekzistojnë dyshime për veprim joprofesional nga Prokuroria për zjarrin në spitalin modular në Tetovë

Maqedonia e Veriut
Kasami thirrje organeve të drejtësisë: Mos i fshihni fajtorët kryesorë të djegies së spitalit modular

Kasami thirrje organeve të drejtësisë: Mos i fshihni fajtorët kryesorë të djegies së spitalit modular

Politikë
Protesta në Tetovë, kërkohet përgjegjësi për zjarrin në Spitalin Modular

Protesta në Tetovë, kërkohet përgjegjësi për zjarrin në Spitalin Modular

Maqedonia e Veriut
Sot në Tetovë protesta për zjarrin në Spitalin Modular

Sot në Tetovë protesta për zjarrin në Spitalin Modular

Maqedonia e Veriut
Nesër në Tetovë do të protestohet për zjarrin në Spitalin Modular

Nesër në Tetovë do të protestohet për zjarrin në Spitalin Modular

Komunat
Sali për zjarrin në Spitalin Modular në Tetovë: Njëri ndër fajtorët e pretenduar është shpërblyer

Sali për zjarrin në Spitalin Modular në Tetovë: Njëri ndër fajtorët e pretenduar është shpërblyer

Shëndetësi
Djegia e 14 qytetarëve në spitalin modular, LD: Të dorëhiqen ministrat e BDI-së

Djegia e 14 qytetarëve në spitalin modular, LD: Të dorëhiqen ministrat e BDI-së

Politikë
Dokumentar i IRL-së për spitalin modular në Tetovë, Prokuroria hedh poshtë pretendimet

Dokumentar i IRL-së për spitalin modular në Tetovë, Prokuroria hedh poshtë pretendimet

Gjyqësi
“U dogjëm për së dyti”, familjarët e viktimave në Spitalin Modular në Tetovë të dëshpëruar me drejtësinë

“U dogjëm për së dyti”, familjarët e viktimave në Spitalin Modular në Tetovë të dëshpëruar me drejtësinë

Maqedonia e Veriut
Alternativa: Shqiptimi i dënimeve për djegien në spitalin modular në Tetovë është djegie e dytë

Alternativa: Shqiptimi i dënimeve për djegien në spitalin modular në Tetovë është djegie e dytë

Politikë