LAJMI I FUNDIT:
Zgjedhjet Lokale - MK

Zgjedhjet Lokale - MK

1178 Artikuj

KSHZ shpalli rezultatet përfundimtare për zgjedhjet në Tetovë, Mavrovë-Rostushë dhe Qendër Zhupë

KSHZ shpalli rezultatet përfundimtare për zgjedhjet në Tetovë, Mavrovë-Rostushë dhe Qendër Zhupë

Politikë
Vijon afati për ankesa për zgjedhjet në Tetovë, Mavrovë-Rostushë dhe Qendër Zhupë

Vijon afati për ankesa për zgjedhjet në Tetovë, Mavrovë-Rostushë dhe Qendër Zhupë

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, Qendër Zhupa dhe Mavrovë-Rostusha u bënë me kryetar

Maqedoni, Qendër Zhupa dhe Mavrovë-Rostusha u bënë me kryetar

Politikë
Kasami: Kërkojmë zgjedhje të parakohshme kuvendare

Kasami: Kërkojmë zgjedhje të parakohshme kuvendare

Politikë
ASH pranon humbjen në Tetovë

ASH pranon humbjen në Tetovë

Politikë
Alternativa me qëndrim për zgjedhjet e pjesshme në Tetovë

Alternativa me qëndrim për zgjedhjet e pjesshme në Tetovë

Politikë
Disa subjekte rrezikojnë të mbesin pa këshilltarë në përbërjen e re të Këshillit të Tetovës

Disa subjekte rrezikojnë të mbesin pa këshilltarë në përbërjen e re të Këshillit të Tetovës

Politikë
Sulejmani: I falenderojmë tetovarët që së bashku e kemi mposhtur regjimin e zullumit

Sulejmani: I falenderojmë tetovarët që së bashku e kemi mposhtur regjimin e zullumit

Politikë
Besa e thellon epërsinë ndaj BDI-së

Besa e thellon epërsinë ndaj BDI-së

Politikë
Ahmeti: Për ne me rëndësi janë proceset

Ahmeti: Për ne me rëndësi janë proceset

Politikë
Dashtevski: Ka pasur 127 ankesa për zgjedhjet e pjesshme lokale në Maqedoninë e Veriut

Dashtevski: Ka pasur 127 ankesa për zgjedhjet e pjesshme lokale në Maqedoninë e Veriut

Politikë
KSHZ: Deri në ora 18:30 në Tetovë votuan 32.76% votues

KSHZ: Deri në ora 18:30 në Tetovë votuan 32.76% votues

Komunat
Mbyllet votimi në Tetovë dhe dy komunat tjera të Maqedonisë së Veriut

Mbyllet votimi në Tetovë dhe dy komunat tjera të Maqedonisë së Veriut

Politikë
KSHZ Maqedoni njofton për daljen në votime deri në ora 17:00

KSHZ Maqedoni njofton për daljen në votime deri në ora 17:00

Politikë
KSHZ tregon jehonën e votuesve deri në ora 15:00 në Tetovë, Qendër Zhupë dhe Mavrovë-Rostushë

KSHZ tregon jehonën e votuesve deri në ora 15:00 në Tetovë, Qendër Zhupë dhe Mavrovë-Rostushë

Maqedonia e Veriut
Kjo është dalja e votuesve në Tetovë deri në ora 13:00

Kjo është dalja e votuesve në Tetovë deri në ora 13:00

Komunat
KSHZ tregon jehonën e votuesve në Tetovë, Mavrovë-Rostushë dhe Qendër Zhupë

KSHZ tregon jehonën e votuesve në Tetovë, Mavrovë-Rostushë dhe Qendër Zhupë

Politikë
Tetova sot voton për përbërjen e re të këshillit të komunës

Tetova sot voton për përbërjen e re të këshillit të komunës

Komunat
Sot në Maqedoni votohet në tre komuna, vendvotimet janë hapur në kohë

Sot në Maqedoni votohet në tre komuna, vendvotimet janë hapur në kohë

Politikë
Sot votojnë të sëmurët dhe të burgosurit në Tetovë, Mavrovë Rostushë dhe Qendër Zhupë

Sot votojnë të sëmurët dhe të burgosurit në Tetovë, Mavrovë Rostushë dhe Qendër Zhupë

Maqedonia e Veriut
Në Qendrën Zhupa sot votojnë personat e sëmurë

Në Qendrën Zhupa sot votojnë personat e sëmurë

Maqedonia e Veriut
Gjithçka gati për zgjedhjet në Tetovë

Gjithçka gati për zgjedhjet në Tetovë

Komunat
Nesër fillon heshtja zgjedhore në Maqedoni

Nesër fillon heshtja zgjedhore në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
KSHZ-ja përcaktoi fletën e votimit dhe lejoi më shumë para për zgjedhjet

KSHZ-ja përcaktoi fletën e votimit dhe lejoi më shumë para për zgjedhjet

Maqedonia e Veriut