LAJMI I FUNDIT:

Video Page

99 Artikuj

Skijim gjatë natës, muzikë me DJ dhe bukuri natyrore – Kodra e Diellit patjetër duhet vizituar!

Skijim gjatë natës, muzikë me DJ dhe bukuri natyrore – Kodra e Diellit patjetër duhet vizituar!

Çfarë të vizitosh
A don me luftu pa reagu ndërkombëtarët? Hajde n’Gjakovë dhe përjetoje adrenalinën e Paintball-it

A don me luftu pa reagu ndërkombëtarët? Hajde n’Gjakovë dhe përjetoje adrenalinën e Paintball-it

Çfarë të vizitosh
Amigooos, u hap Mucho Cantina – ushqimi më i shijshëm meksikan në Prishtinë

Amigooos, u hap Mucho Cantina – ushqimi më i shijshëm meksikan në Prishtinë

Marketing
Prej Kosove, lëshohu n’Jug për ujë të kristaltë e pamje unike nga lart

Prej Kosove, lëshohu n’Jug për ujë të kristaltë e pamje unike nga lart

besfort
Adrenalinë, sfidë e pamje përrallore – gjërat që Via Ferrata Shpellat i ofron!

Adrenalinë, sfidë e pamje përrallore – gjërat që Via Ferrata Shpellat i ofron!

besfort
Gjithçka çfarë duhet të dini për balonën e Pejës – atraksionin e ri turistik në Kosovë!

Gjithçka çfarë duhet të dini për balonën e Pejës – atraksionin e ri turistik në Kosovë!

besfort
Biskota me miell kokosi

Biskota me miell kokosi

Gurmania
Jogurt me biskota

Jogurt me biskota

Gurmania
File pule e mbushur

File pule e mbushur

Gurmania
Musaka nga emisioni “Tradicionalja”

Musaka nga emisioni “Tradicionalja”

Gurmania
Kifle me fruta të thata

Kifle me fruta të thata

Gurmania
Shpageta me kallamar

Shpageta me kallamar

Gurmania
Torte për Shën Valentin

Torte për Shën Valentin

Gurmania
Speca me vezë

Speca me vezë

Gurmania
Qumësht me oriz

Qumësht me oriz

Gurmania
Tagliatelle me fruta deti

Tagliatelle me fruta deti

Gurmania
Gjevreka të vogël

Gjevreka të vogël

Gurmania
Kifle me Krem Djathi

Kifle me Krem Djathi

Gurmania
Kifle me Pure Patateve për 12 minuta

Kifle me Pure Patateve për 12 minuta

Gurmania
Krejt ka pak – Emisioni 7 – Kursi i Gatimit Perime

Krejt ka pak – Emisioni 7 – Kursi i Gatimit Perime

Gurmania
Krejt ka pak – Emisioni 4 – Kursi i gatimit

Krejt ka pak – Emisioni 4 – Kursi i gatimit

Gurmania
Krejt ka pak – Receta 3 Tiramisu Gote – Emisioni 3

Krejt ka pak – Receta 3 Tiramisu Gote – Emisioni 3

Gurmania
Krejt ka pak – Receta 2 Pasta & Oriz me Role Pule – Emisioni 3

Krejt ka pak – Receta 2 Pasta & Oriz me Role Pule – Emisioni 3

Gurmania
Krejt ka pak – Palpeta në furrë – Emisioni 3

Krejt ka pak – Palpeta në furrë – Emisioni 3

Gurmania