LAJMI I FUNDIT:

Vasfije Krasniqi Goodman

93 Artikuj

Prokuroria Speciale rihap rastin e Vasfije Krasniqit

Prokuroria Speciale rihap rastin e Vasfije Krasniqit

Kosovë
Vasfije Krasniqi, muajin tjetër do të jetë në Hagë

Vasfije Krasniqi, muajin tjetër do të jetë në Hagë

Kosovë
Reçica: Zëri i Vasfijes theu heshtjen që na përcolli për shumë vite

Reçica: Zëri i Vasfijes theu heshtjen që na përcolli për shumë vite

Kosovë
Vasfije Krasniqit i njihet statusi i viktimës së dhunës seksuale gjatë luftës

Vasfije Krasniqit i njihet statusi i viktimës së dhunës seksuale gjatë luftës

Kosovë
Vasfije Krasniqi-Goodman dekorohet me “Emblemën e Vushtrrisë”

Vasfije Krasniqi-Goodman dekorohet me “Emblemën e Vushtrrisë”

Kosovë
Flet vëllai i Vasfije Krasniqit, thotë se nuk mund t’ia falin Serbisë

Flet vëllai i Vasfije Krasniqit, thotë se nuk mund t’ia falin Serbisë

Kosovë
Sqarimi i Gjykatës Supreme për vendimin në rastin e Vasfije Krasniqit

Sqarimi i Gjykatës Supreme për vendimin në rastin e Vasfije Krasniqit

Politikë
Rasti i Vasfije Krasniqit, Grupi i Grave Deputete kërkon veting për policët

Rasti i Vasfije Krasniqit, Grupi i Grave Deputete kërkon veting për policët

Kosovë
Një heroinë si Vasfije Krasniqi, Fatmir Spahiu: Ajo është monument i gjallë, duhet t’i përkulemi dhe të luftojmë për të drejtën e saj

Një heroinë si Vasfije Krasniqi, Fatmir Spahiu: Ajo është monument i gjallë, duhet t’i përkulemi dhe të luftojmë për të drejtën e saj

Yjet
Presidenti ndan titullin “Qytetar i Merituar i Republikës së Kosovës” për Vasfije Krasniqi-Goodman

Presidenti ndan titullin “Qytetar i Merituar i Republikës së Kosovës” për Vasfije Krasniqi-Goodman

Kosovë
Haradinaj: Vasfija i dha zë të vërtetës dhe pasqyrë reale e përjetimeve tragjike të popullit të Kosovës

Haradinaj: Vasfija i dha zë të vërtetës dhe pasqyrë reale e përjetimeve tragjike të popullit të Kosovës

Kosovë
Vasfije Krasniqi dekorohet sot me Medalje presidenciale

Vasfije Krasniqi dekorohet sot me Medalje presidenciale

Kosovë
Deputetja e AAK-së fton viktimat e dhunës seksuale gjatë luftës, të flasin sikur Vasfije Krasniqi

Deputetja e AAK-së fton viktimat e dhunës seksuale gjatë luftës, të flasin sikur Vasfije Krasniqi

Kosovë
Vasfije Krasniqi- Goodman nesër dekorohet me medalje presidenciale

Vasfije Krasniqi- Goodman nesër dekorohet me medalje presidenciale

Kosovë
Njëri nga përdhunuesit e Vasfije Krasniqit ishte polic i Kosovës për 16 vjet

Njëri nga përdhunuesit e Vasfije Krasniqit ishte polic i Kosovës për 16 vjet

Kosovë
Shpat Deda reagon ndaj mënyrës së trajtimit të viktimave të dhunës seksuale të luftës në Kosovë

Shpat Deda reagon ndaj mënyrës së trajtimit të viktimave të dhunës seksuale të luftës në Kosovë

Po Flitet
Si i kishte liruar Gjykata Supreme e Kosovës nga akuzat dy serbët në rastin e Vasfije Krasniqit

Si i kishte liruar Gjykata Supreme e Kosovës nga akuzat dy serbët në rastin e Vasfije Krasniqit

Kosovë
Vetëvendosje flet për rastin e Vasfije Krasniqit, kërkon rigjykim dhe dënimin e atyre që kryen krimin ndaj saj

Vetëvendosje flet për rastin e Vasfije Krasniqit, kërkon rigjykim dhe dënimin e atyre që kryen krimin ndaj saj

Politikë
Ahmeti kërkon drejtësi për krimet e bëra gjatë luftës

Ahmeti kërkon drejtësi për krimet e bëra gjatë luftës

Kosovë
Haradinaj: Guximi i Vasfije Krasniqit le të jetë udhërrëfyes për viktimat e shumta të dhunës seksuale

Haradinaj: Guximi i Vasfije Krasniqit le të jetë udhërrëfyes për viktimat e shumta të dhunës seksuale

Kosovë
Rrëfimi i Vasfije Krasniqit, dy dekada pas tmerrit të përjetuar të përdhunimit seksual në luftë: Doja vetëm të vdisja (Video)

Rrëfimi i Vasfije Krasniqit, dy dekada pas tmerrit të përjetuar të përdhunimit seksual në luftë: Doja vetëm të vdisja (Video)

Kosovë