LAJMI I FUNDIT:

Uji i pijshëm

220 Artikuj

KRU Prishtina: Rinis trajtimi i ujit të pijshëm në impiantin e Shkabajt

KRU Prishtina: Rinis trajtimi i ujit të pijshëm në impiantin e Shkabajt

Të Tjera
KRU Prishtina: Uji i sigurt për pije, nesër stabilizohet furnizimi

KRU Prishtina: Uji i sigurt për pije, nesër stabilizohet furnizimi

Kosovë
KRU Prishtina: Vijojnë vështirësitë me furnizim me ujë të pijshëm, shkak turbullirat në kanalin e Ibrit

KRU Prishtina: Vijojnë vështirësitë me furnizim me ujë të pijshëm, shkak turbullirat në kanalin e Ibrit

Të Tjera
Turbullohet uji në rezervoare, IKSHPK rekomandon vlimin e ujit para pijes

Turbullohet uji në rezervoare, IKSHPK rekomandon vlimin e ujit para pijes

Kosovë
Turbullirë e ujit në kanalin e Ibër Lepencit, ndërpritet furnizimi në disa zona të rajonit të Prishtinës

Turbullirë e ujit në kanalin e Ibër Lepencit, ndërpritet furnizimi në disa zona të rajonit të Prishtinës

Të Tjera
Turbullira të ujit në zonën e “Rekës së Keqe” në Gjakovë, nuk lejohet për konsum

Turbullira të ujit në zonën e “Rekës së Keqe” në Gjakovë, nuk lejohet për konsum

Të Tjera
KRU Prishtina: Prej sot janë hapur rrugët ligjore për shkyçje të konsumatorëve borxhlinj

KRU Prishtina: Prej sot janë hapur rrugët ligjore për shkyçje të konsumatorëve borxhlinj

Kosovë
Rënia e temperaturave, KRU Hidrodrini rikujton konsumatorët: Izoloni ujëmatësit

Rënia e temperaturave, KRU Hidrodrini rikujton konsumatorët: Izoloni ujëmatësit

Të Tjera
Banorët e Lubotenit përballen me mungesë të ujit të pijshëm

Banorët e Lubotenit përballen me mungesë të ujit të pijshëm

Maqedonia e Veriut
RMV: Banorët e Lubotenit përballen me mungesë të ujit të pijshëm

RMV: Banorët e Lubotenit përballen me mungesë të ujit të pijshëm

Maqedonia e Veriut
KRU Hidrodrini u bën thirrje qytetarëve që ta vlojnë ujin për pije

KRU Hidrodrini u bën thirrje qytetarëve që ta vlojnë ujin për pije

Të Tjera
Vërshimet në Kosovë – IKSHPK: Uji nuk është i pijshëm, përmban baktere koliforme

Vërshimet në Kosovë – IKSHPK: Uji nuk është i pijshëm, përmban baktere koliforme

Të Tjera
KRU Prishtina: Vazhdon turbullira e ujit, Fushë Kosovës i kthehet furnizimi me orar

KRU Prishtina: Vazhdon turbullira e ujit, Fushë Kosovës i kthehet furnizimi me orar

Të Tjera
KRU Hidrodrini njofton për zonat ku janë paraqitur turbullirat në burimet e ujit të pijshëm

KRU Hidrodrini njofton për zonat ku janë paraqitur turbullirat në burimet e ujit të pijshëm

Të Tjera
KRU Prishtina: Vazhdon turbullira e ujit – mbesin pa furnizim Fushë Kosova, Drenasi, Obiliqi dhe lagjja Kalabria

KRU Prishtina: Vazhdon turbullira e ujit – mbesin pa furnizim Fushë Kosova, Drenasi, Obiliqi dhe lagjja Kalabria

Të Tjera
Turbullimi i ujit pas vërshimeve, reagon KRU Prishtina

Turbullimi i ujit pas vërshimeve, reagon KRU Prishtina

Të Tjera
Reshjet e mëdha të shiut ndërpresin furnizimin me ujë të pijshëm në Mitrovicë

Reshjet e mëdha të shiut ndërpresin furnizimin me ujë të pijshëm në Mitrovicë

Të Tjera
KRU Prishtina: Fushë Kosova dhe Drenasi mbetesin pa ujë deri në përmirësimin e situatës me turbullirë pas reshjeve

KRU Prishtina: Fushë Kosova dhe Drenasi mbetesin pa ujë deri në përmirësimin e situatës me turbullirë pas reshjeve

Të Tjera
KRU ‘Prishtina’ njofton se nis shkyçjen e konsumatorëve biznesor që kanë borxhe mbi 1,000 euro

KRU ‘Prishtina’ njofton se nis shkyçjen e konsumatorëve biznesor që kanë borxhe mbi 1,000 euro

Të Tjera
Italia kërkon ujë nga Shqipëria, publikohet plani 1 miliard euro për tubacion nënujor

Italia kërkon ujë nga Shqipëria, publikohet plani 1 miliard euro për tubacion nënujor

Klaudjo Jonuzaj
Mjeku nga KRU ‘Prishtina’: Uji është 100 për qind i pijshëm, ka keqpërdorime dhe kyçje ilegale

Mjeku nga KRU ‘Prishtina’: Uji është 100 për qind i pijshëm, ka keqpërdorime dhe kyçje ilegale

Të Tjera
Disa lagje të Prishtinës mund të mbesin pa ujë të pijshëm të dielën

Disa lagje të Prishtinës mund të mbesin pa ujë të pijshëm të dielën

Kosovë
Uji në Tetovë me ngjyrë dhe erë të rëndë

Uji në Tetovë me ngjyrë dhe erë të rëndë

Maqedonia e Veriut
Ndërpritet furnizimi me ujë në Fushë Kosovë për shkak të reshjeve

Ndërpritet furnizimi me ujë në Fushë Kosovë për shkak të reshjeve

Komunat