LAJMI I FUNDIT:

KRU ‘Prishtina’ shkyç konsumatorët borxhlinj në rrugën ‘Muharrem Fejza’

KRU ‘Prishtina’ shkyç konsumatorët borxhlinj në rrugën ‘Muharrem Fejza’

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” njofton se ka bërë shkyçjen nga shërbimet e ujit, konsumatorë me borxhe në rrugën “Muharrem Fejza” në kryeqytet.

Po ashtu, KRU-ja ka paralajmëruar edhe shkyçje të tjera.


“Sapo u shkyçën konsumatorë në rrugën ‘Muharrem Fejza’ për borxhe të mëdha ndaj shërbimeve të ujit. Shkyçjet po aplikohen duke i përfillur dhe bazuar në rregulloret dhe ligjet në fuqi. Vazhdojmë tutje”, njofton KRU-ja. /Telegrafi/