LAJMI I FUNDIT:

Ujësjellësi

53 Artikuj

Nis projekti 2.8 milionë euro për rregullimin e rrjetit të ujësjellësit në Fushë Kosovë

Nis projekti 2.8 milionë euro për rregullimin e rrjetit të ujësjellësit në Fushë Kosovë

Ekonomi
U kyç ilegalisht në ujësjellës, procedohet në Prokurori një fabrikë e ujit në rajonin e Pejës

U kyç ilegalisht në ujësjellës, procedohet në Prokurori një fabrikë e ujit në rajonin e Pejës

Të Tjera
KRU “Gjakova” paralajmëron borxhlinjtë se do t’i dërgoj tek përmbaruesi

KRU “Gjakova” paralajmëron borxhlinjtë se do t’i dërgoj tek përmbaruesi

Të Tjera
KRU ‘Prishtina’ me aksion për shkyçjen e konsumatorëve borxhlinj në Obiliq

KRU ‘Prishtina’ me aksion për shkyçjen e konsumatorëve borxhlinj në Obiliq

Të Tjera
Raporti i Auditimit për kompanitë e ujësjellësit: Humbja mesatare e ujit gjatë vitit 2021 ishte 55 për qind  

Raporti i Auditimit për kompanitë e ujësjellësit: Humbja mesatare e ujit gjatë vitit 2021 ishte 55 për qind  

Të Tjera
KRU Prishtina paralajmëron floktarët: Paguani faturat, do të shkyçet secili pas inspektimeve që janë fokusi i radhës

KRU Prishtina paralajmëron floktarët: Paguani faturat, do të shkyçet secili pas inspektimeve që janë fokusi i radhës

Kosovë
Ndërmarrja e ujësjellësit të Durrësit shpall falimentin, detyrimet totale arrin në 160 milionë euro

Ndërmarrja e ujësjellësit të Durrësit shpall falimentin, detyrimet totale arrin në 160 milionë euro

Shqipëri
Qytetari nga Prishtina tenton të shmang pagesën për ujin e shpenzuar

Qytetari nga Prishtina tenton të shmang pagesën për ujin e shpenzuar

Kosovë
‘Shatërvan’ në Tiranë, çahet tubacioni kryesor i ujësjellësit të Bovillës

‘Shatërvan’ në Tiranë, çahet tubacioni kryesor i ujësjellësit të Bovillës

Shqipëri
Intervenime në rrjetin e ujësjellësit – KRU Prishtina njofton për zonat që kanë mbetur pa ujë të pijes

Intervenime në rrjetin e ujësjellësit – KRU Prishtina njofton për zonat që kanë mbetur pa ujë të pijes

Të Tjera
KRU ‘Prishtina’ paralajmëron dy aksione për shkyçje, fton policinë t’i ndihmojë

KRU ‘Prishtina’ paralajmëron dy aksione për shkyçje, fton policinë t’i ndihmojë

Financa
KRU Prishtina njofton për intervenimet që do të bëhen në disa rrugë dhe lagje

KRU Prishtina njofton për intervenimet që do të bëhen në disa rrugë dhe lagje

Të Tjera
Qeveria shqiptare nënshkruan marrëveshje me francezët për financimin e rrjetit të ujësjellësit të Durrësit

Qeveria shqiptare nënshkruan marrëveshje me francezët për financimin e rrjetit të ujësjellësit të Durrësit

Shqipëri
Rrugët shndërrohen në lumenj në veri të Londrës pas shpërthimit të një gypi kryesor të ujësjellësit

Rrugët shndërrohen në lumenj në veri të Londrës pas shpërthimit të një gypi kryesor të ujësjellësit

Evropa
​Bie niveli i ujit në liqenin e Badovcit, ujësjellësi nuk përjashton reduktimet

​Bie niveli i ujit në liqenin e Badovcit, ujësjellësi nuk përjashton reduktimet

Të Tjera
Rritja e temperaturave, KRU “Hidrodrini” formon ekipin emergjent për monitorimin e cilësisë së ujit

Rritja e temperaturave, KRU “Hidrodrini” formon ekipin emergjent për monitorimin e cilësisë së ujit

Kosovë
Qyteti i Shtimes dhe vendbanimet përreth mbesin pa ujë

Qyteti i Shtimes dhe vendbanimet përreth mbesin pa ujë

Ekonomi
KRU ‘Prishtina’ fillon inspektimet për kyçje ilegale dhe ndërhyrjet në rrjet

KRU ‘Prishtina’ fillon inspektimet për kyçje ilegale dhe ndërhyrjet në rrjet

Të Tjera
Nis ndërtimi i ujësjellësit për disa fshatra të Vushtrrisë

Nis ndërtimi i ujësjellësit për disa fshatra të Vushtrrisë

Të Tjera
KRU ‘Prishtina’ kërkon nga borxhlinjtë që të vazhdojnë t’i paguajnë faturat e shërbimeve

KRU ‘Prishtina’ kërkon nga borxhlinjtë që të vazhdojnë t’i paguajnë faturat e shërbimeve

Financa
KRU ‘Prishtina’ shton kontrollet, has në shumë kyçje ilegale

KRU ‘Prishtina’ shton kontrollet, has në shumë kyçje ilegale

Të Tjera
KRU ‘Prishtina’ bën thirrje që të paguhen faturat e ujit dhe kanalizimit

KRU ‘Prishtina’ bën thirrje që të paguhen faturat e ujit dhe kanalizimit

Financa
Bordi i ri kritikon të vjetrin: Raporti vjetor i KRU ‘Prishtina’ negativ dhe me humbje

Bordi i ri kritikon të vjetrin: Raporti vjetor i KRU ‘Prishtina’ negativ dhe me humbje

Ekonomi
KRU ‘Prishtina’: Po kujdesemi që konsumatorët të mos mbeten pa ujë të pijshëm

KRU ‘Prishtina’: Po kujdesemi që konsumatorët të mos mbeten pa ujë të pijshëm

Të Tjera