LAJMI I FUNDIT:

Intervenime në rrjetin e ujësjellësit – KRU Prishtina njofton për zonat që kanë mbetur pa ujë të pijes

Intervenime në rrjetin e ujësjellësit – KRU Prishtina njofton për zonat që kanë mbetur pa ujë të pijes

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar të enjten se disa zona në të cilat do të intervenohet gjatë ditës, kanë mbetur pa furnizim me ujë të pijshëm.

Reklama

Siç thuhet në njoftim, intervenimi nga ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujësjellësit do të jetë i përpiktë dhe i shpejt.

Bëhet fjalë për rrugët: “Ismet Krasniqi”, “Eduard Lir”, “Ahmet Krasniqi”, “Malush Kosova”, “Agim Ramadani”, “Ukshin Kovaqica” dhe “Skender Luarasi”.

Pa ujë kanë mbetur edhe shkolla “Iliria” në Bregun e Diellit, rrugët “Skënderbeu” në Bardhosh, “Tahir Zemaj” në Fushë Kosovë dhe “Hajrullah Zymi” në Fushë Kosovë. /Telegrafi/