LAJMI I FUNDIT:

Threads

58 Artikuj

Meta njofton për ndryshimet e reja në Facebook dhe Instagram

Meta njofton për ndryshimet e reja në Facebook dhe Instagram

Eliza Hajzeri
Sa i kushtoi Mark Zuckerbergut ndalja e përkohshme e Facebookut dhe Instagramit?

Sa i kushtoi Mark Zuckerbergut ndalja e përkohshme e Facebookut dhe Instagramit?

Media Sociale
Pas “rënies” së Facebook, Musk tallet me rivalët: Nëse jeni duke lexuar këtë postim, do të thotë se serverët tanë janë duke punuar

Pas “rënies” së Facebook, Musk tallet me rivalët: Nëse jeni duke lexuar këtë postim, do të thotë se serverët tanë janë duke punuar

Media Sociale
Rikthehet në funksion Facebook

Rikthehet në funksion Facebook

Lajme Teknologji
Bien Facebook, Instagram e Threads

Bien Facebook, Instagram e Threads

Lajme Teknologji
Threads prezanton veçori të reja për ruajtjen e drafteve dhe shkrepjen e fotografive

Threads prezanton veçori të reja për ruajtjen e drafteve dhe shkrepjen e fotografive

Aplikacione
Threads po punon në zhvillimin e funksionit që kontrollon përmbajtjen e postimeve

Threads po punon në zhvillimin e funksionit që kontrollon përmbajtjen e postimeve

Lajme Teknologji
Instagram dhe Threads nuk do të rekomandojnë më përmbajtje politike

Instagram dhe Threads nuk do të rekomandojnë më përmbajtje politike

Lajme Teknologji
Viti i ndryshimeve në rrjetet sociale: Twitter shkoi, Threads erdhi, Inteligjenca Artificiale hyri në lojë

Viti i ndryshimeve në rrjetet sociale: Twitter shkoi, Threads erdhi, Inteligjenca Artificiale hyri në lojë

Lajme Teknologji
Threads do t’ju lejojë ta fshini llogarinë tuaj pa pasur nevojë ta çaktivizoni atë në Instagram

Threads do t’ju lejojë ta fshini llogarinë tuaj pa pasur nevojë ta çaktivizoni atë në Instagram

Lajme Teknologji
Threads ka afro 100 milionë përdorues aktiv në muaj

Threads ka afro 100 milionë përdorues aktiv në muaj

Media Sociale
Threads po lanson dy veçori të reja

Threads po lanson dy veçori të reja

Lajme Teknologji
Lansohet versioni ueb i platformës Threads

Lansohet versioni ueb i platformës Threads

Media Sociale
Meta merr edhe një hap tjetër në rivalitetin me X – së shpejti pritet ta lansojë platformën e saj Threads edhe në ueb

Meta merr edhe një hap tjetër në rivalitetin me X – së shpejti pritet ta lansojë platformën e saj Threads edhe në ueb

Media Sociale
Një veçori e re e bën më të lehtë ndarjen e postimeve të Threads në Instagram

Një veçori e re e bën më të lehtë ndarjen e postimeve të Threads në Instagram

Media Sociale
Javë dramatike për dy “titanët e teknologjisë”, Elon Musk dhe Mark Zuckerberg

Javë dramatike për dy “titanët e teknologjisë”, Elon Musk dhe Mark Zuckerberg

Lajme Teknologji
Threads do të marr veçorinë e dërgimit të mesazheve

Threads do të marr veçorinë e dërgimit të mesazheve

Media Sociale
Së shpejti vjen përditësimi i shumëkërkuar i platformës Threads

Së shpejti vjen përditësimi i shumëkërkuar i platformës Threads

Lajme Teknologji
Musk thotë se përdoruesit mujor të X-it (ish-Twitter) arrijnë një ‘rekord të ri’

Musk thotë se përdoruesit mujor të X-it (ish-Twitter) arrijnë një ‘rekord të ri’

Media Sociale
Mark Zuckerberg thotë se shifra e përdoruesve të Threads ka rënë me mbi 50 për qind

Mark Zuckerberg thotë se shifra e përdoruesve të Threads ka rënë me mbi 50 për qind

Media Sociale
Threads humbi gjysmën e përdoruesve të përditshëm aktivë

Threads humbi gjysmën e përdoruesve të përditshëm aktivë

Aplikacione
Zuckerberg: Miliona njerëz e përdorin Threads çdo ditë

Zuckerberg: Miliona njerëz e përdorin Threads çdo ditë

Lajme Teknologji
Meta ua ndalon përdoruesit nga BE-ja që të qasen në Threads nëpërmjet VPN-së

Meta ua ndalon përdoruesit nga BE-ja që të qasen në Threads nëpërmjet VPN-së

Media Sociale
Threads mbi 100 milionë përdorues: Por, sa po e përdorin vërtet aplikacionin?

Threads mbi 100 milionë përdorues: Por, sa po e përdorin vërtet aplikacionin?

Aplikacione