LAJMI I FUNDIT:

Telefoni i palosshëm

50 Artikuj

Sharp shfaq prototipin e telefonit të tyre që paloset vertikalisht (VIDEO)

Sharp shfaq prototipin e telefonit të tyre që paloset vertikalisht (VIDEO)

Lajme Teknologji
Xiaomi promovon sërish telefonin e tyre të palosshëm (VIDEO)

Xiaomi promovon sërish telefonin e tyre të palosshëm (VIDEO)

Lajme Teknologji
Ja se si do të dukej telefoni i palosshëm nga Apple (VIDEO)

Ja se si do të dukej telefoni i palosshëm nga Apple (VIDEO)

Lajme Teknologji
A po zhvillon Google telefonin e tyre të palosshëm?

A po zhvillon Google telefonin e tyre të palosshëm?

Lajme Teknologji
Xiaomi nuk do të lansoj një telefon të palosshëm së shpejti

Xiaomi nuk do të lansoj një telefon të palosshëm së shpejti

Lajme Teknologji
Bashkë-themeluesi i Apple i shqetësuar që Apple nuk ka një telefon të palosshëm

Bashkë-themeluesi i Apple i shqetësuar që Apple nuk ka një telefon të palosshëm

Lajme Teknologji
LG deklaron që nuk do të lansoj telefonin e palosshëm në MWC 2019

LG deklaron që nuk do të lansoj telefonin e palosshëm në MWC 2019

Lajme Teknologji
Apple mund të jetë duke punuar në telefonin e tyre të palosshëm

Apple mund të jetë duke punuar në telefonin e tyre të palosshëm

Geek
Samsung: Telefoni i palosshëm mund të lansohet së bashku me linjën Galaxy S10

Samsung: Telefoni i palosshëm mund të lansohet së bashku me linjën Galaxy S10

Lajme Teknologji
Xiaomi shfaq prototipin e telefonit të palosshëm të tyre (VIDEO)

Xiaomi shfaq prototipin e telefonit të palosshëm të tyre (VIDEO)

Lajme Teknologji
Telefoni i palosshëm i LG mund të shfaqet privatisht në MWC 2019

Telefoni i palosshëm i LG mund të shfaqet privatisht në MWC 2019

Lajme Teknologji
Galaxy Fold mund të jetë emri i telefonit të palosshëm nga Samsung

Galaxy Fold mund të jetë emri i telefonit të palosshëm nga Samsung

Lajme Teknologji
Shfaqen planet e Oppo për telefon të palosshëm

Shfaqen planet e Oppo për telefon të palosshëm

Lajme Teknologji
Telefoni i palosshëm i Samsung mund të lansohet në mars të vitit të ardhshëm

Telefoni i palosshëm i Samsung mund të lansohet në mars të vitit të ardhshëm

Lajme Teknologji
Samsung fillimisht do të prodhoj vetëm 1 milionë njësi të telefonit të palosshëm

Samsung fillimisht do të prodhoj vetëm 1 milionë njësi të telefonit të palosshëm

Lajme Teknologji
Ky është telefoni i palosshëm i Samsung, i shpalosur në SDC

Ky është telefoni i palosshëm i Samsung, i shpalosur në SDC

Mobile
Samsung vazhdon të promovoj telefonin e palosshëm

Samsung vazhdon të promovoj telefonin e palosshëm

Mobile
Raporti i ri sjell detaje të tipareve të telefonit fleksibil të Samsung

Raporti i ri sjell detaje të tipareve të telefonit fleksibil të Samsung

Lajme Teknologji
Debuton telefoni i parë i palosshëm, sjell ekran AMOLED me 7,8 inç

Debuton telefoni i parë i palosshëm, sjell ekran AMOLED me 7,8 inç

Mobile
Samsung konfirmon: Telefonat e palosshëm dhe 5G lansohen vitin e ardhshëm

Samsung konfirmon: Telefonat e palosshëm dhe 5G lansohen vitin e ardhshëm

Lajme Teknologji
Telefoni i palosshëm nga Samsung mund të mos lansohet sivjet

Telefoni i palosshëm nga Samsung mund të mos lansohet sivjet

Lajme Teknologji
Telefoni i palosshëm nga Samsung mund të lansohet muajin e ardhshëm

Telefoni i palosshëm nga Samsung mund të lansohet muajin e ardhshëm

Lajme Teknologji
Telefoni fleksibil i Samsung, Galaxy X, mund të vijë në sasi të limituar

Telefoni fleksibil i Samsung, Galaxy X, mund të vijë në sasi të limituar

Lajme Teknologji
Huawei konfirmon lansimin e telefonit 5G me ekran fleksibil në qerekun e dytë të 2019

Huawei konfirmon lansimin e telefonit 5G me ekran fleksibil në qerekun e dytë të 2019

Internet