LAJMI I FUNDIT:

Teatri Kombëtar

120 Artikuj

Shembja e Teatrit Kombëtar në Tiranë, reagon kryeministri Edi Rama

Shembja e Teatrit Kombëtar në Tiranë, reagon kryeministri Edi Rama

Shqipëri
Rrënohet objekti i Teatrit Kombëtar në Tiranë

Rrënohet objekti i Teatrit Kombëtar në Tiranë

Cult+
Meta: Shembja e teatrit është krim

Meta: Shembja e teatrit është krim

Shqipëri
Veliaj merr vendimin për shembjen e Teatrit Kombëtar

Veliaj merr vendimin për shembjen e Teatrit Kombëtar

Cult+
Referendum lokal për Teatrin Kombëtar të Shqipërisë

Referendum lokal për Teatrin Kombëtar të Shqipërisë

Cult+
Sot, Teatri është Atdheu

Sot, Teatri është Atdheu

Cult+
Tre inxhinierë që firmosën për shembjen e Teatrit Kombëtar në Tiranë, janë pa licencë

Tre inxhinierë që firmosën për shembjen e Teatrit Kombëtar në Tiranë, janë pa licencë

Cult+
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Agron Shala
Teatri Kombëtar nuk mund të shembet me votën e ‘Zogut të Tiranës’

Teatri Kombëtar nuk mund të shembet me votën e ‘Zogut të Tiranës’

Gentian Gaba
“Europa Nostra”: Teatri Kombëtar i Shqipërisë, në listën e shtatë objekteve në rrezik

“Europa Nostra”: Teatri Kombëtar i Shqipërisë, në listën e shtatë objekteve në rrezik

Cult+
Ndizen 97 qirinj në përkujtim të viktimave të trafikut rrugor në Kosovë

Ndizen 97 qirinj në përkujtim të viktimave të trafikut rrugor në Kosovë

Kosovë
Teatri Kombëtar shkon në Evropë, Rama jo

Teatri Kombëtar shkon në Evropë, Rama jo

Cult+
Forca policore në Teatrin Kombëtar, artistë dhe aktivistë ‘ngujohen’ në godinë

Forca policore në Teatrin Kombëtar, artistë dhe aktivistë ‘ngujohen’ në godinë

Shqipëri
Më shumë të interesuar për filma, teatrin e vizituan vetëm 10,557 shikues

Më shumë të interesuar për filma, teatrin e vizituan vetëm 10,557 shikues

TV / Film
Zbardhet marrëveshja e firmosur nga opozita dhe artistët për mbrojtjen e Teatrit

Zbardhet marrëveshja e firmosur nga opozita dhe artistët për mbrojtjen e Teatrit

Shqipëri
Rama publikon videon lidhur me protestën për Teatrin

Rama publikon videon lidhur me protestën për Teatrin

Shqipëri
Basha para Teatrit: Qytetarët të bashkuar kundër së keqes

Basha para Teatrit: Qytetarët të bashkuar kundër së keqes

Shqipëri
Forcat e policisë tërhiqen nga Teatri Kombëtar

Forcat e policisë tërhiqen nga Teatri Kombëtar

Shqipëri
Aktivistët “luftojnë” nga brenda, policia rrethon Teatrin

Aktivistët “luftojnë” nga brenda, policia rrethon Teatrin

Shqipëri
Presidenti Meta depoziton kërkesën kundër Ligjit për Teatrin

Presidenti Meta depoziton kërkesën kundër Ligjit për Teatrin

Shqipëri
Teatri ‘në duart’ e qytetarëve, protestuesit futen në godinë

Teatri ‘në duart’ e qytetarëve, protestuesit futen në godinë

Shqipëri
Teatri i rrethuar me policë, opozita i bashkohen artistëve

Teatri i rrethuar me policë, opozita i bashkohen artistëve

Shqipëri
Policia rrethon Teatrin Kombëtar në Tiranë, nis largimi i orendive nga godina

Policia rrethon Teatrin Kombëtar në Tiranë, nis largimi i orendive nga godina

Shqipëri
Teatri Kombëtar, Basha: Kush merr përsipër ndërtimin, do futet në burg

Teatri Kombëtar, Basha: Kush merr përsipër ndërtimin, do futet në burg

Shqipëri