LAJMI I FUNDIT:

Shoferi

108 Artikuj

Gabimet e vogla nëpër rrugët e Maqedonisë që mund t’u kushtojnë shumë

Gabimet e vogla nëpër rrugët e Maqedonisë që mund t’u kushtojnë shumë

Lirim Shabani
Ngatërroi pedalin e gazit me frenin, rrëzoi rrethojat dhe ra poshtë (Video)

Ngatërroi pedalin e gazit me frenin, rrëzoi rrethojat dhe ra poshtë (Video)

Ngjarje
Shoferi i përgjumur goditi shenjën e komunikacionit dhe kaloi në anën tjetër të rrugës, ndaloi kur goditi shtyllën (Video)

Shoferi i përgjumur goditi shenjën e komunikacionit dhe kaloi në anën tjetër të rrugës, ndaloi kur goditi shtyllën (Video)

Ngjarje
Targat digjitale që tregojnë lokacionin dhe shkeljet në trafik, prezantohen së shpejti në Dubai (Foto)

Targat digjitale që tregojnë lokacionin dhe shkeljet në trafik, prezantohen së shpejti në Dubai (Foto)

Auto Fun
Vëllezërit ecën të turpëruar për shtatë kilometra, sepse u sollën keq me shoferin e autobusit (Foto)

Vëllezërit ecën të turpëruar për shtatë kilometra, sepse u sollën keq me shoferin e autobusit (Foto)

Dështime
Nxjerri zvarrë udhëtaren prej autobusit, shoferi suspendohet nga puna (Video)

Nxjerri zvarrë udhëtaren prej autobusit, shoferi suspendohet nga puna (Video)

Dështime
Mëson vozitjen në moshën 79-vjeçare, për ta dërguar bashkëshorten në spital (Foto)

Mëson vozitjen në moshën 79-vjeçare, për ta dërguar bashkëshorten në spital (Foto)

Fun Lajme
Shoferin e zuri gjumi derisa voziste me 150 kilometra në orë (Video)

Shoferin e zuri gjumi derisa voziste me 150 kilometra në orë (Video)

Ngjarje
Pamjet që shfajësojnë shoferin, kalimtaren që i doli përpara nuk ka mundur ta shmangte (Video, +16)

Pamjet që shfajësojnë shoferin, kalimtaren që i doli përpara nuk ka mundur ta shmangte (Video, +16)

Nga Bota
Fillojnë hetimet pas publikimit të videos, ku shihet ushtari amerikan duke gjuajtur me pushkë shoferin e kamionit (Video, +18)

Fillojnë hetimet pas publikimit të videos, ku shihet ushtari amerikan duke gjuajtur me pushkë shoferin e kamionit (Video, +18)

Nga Bota
Shoferi pëson sulm në zemër pasi godet me veturë një person

Shoferi pëson sulm në zemër pasi godet me veturë një person

Kronika e Zezë
Përpjekjet e vështira të shoferit për ta zënë veturën që i rrëshqiste nëpër kodrën me borë (Video)

Përpjekjet e vështira të shoferit për ta zënë veturën që i rrëshqiste nëpër kodrën me borë (Video)

Ngjarje
Kamioni rrotullohet në rrugën e vërshuar, shoferi shpëtohet nga ekskavatori dhe disa qytetarë (Video)

Kamioni rrotullohet në rrugën e vërshuar, shoferi shpëtohet nga ekskavatori dhe disa qytetarë (Video)

Interesante
Paralajmërimi për kujdes i shoferit, në aksidentin ku u përfshinë 14 vetura (Video)

Paralajmërimi për kujdes i shoferit, në aksidentin ku u përfshinë 14 vetura (Video)

Ngjarje
Konsumoi kokainë gjatë vozitjes me shpejtësi të lartë (Video)

Konsumoi kokainë gjatë vozitjes me shpejtësi të lartë (Video)

Ngjarje
Fliste në telefon gjatë vozitjes, konfrontohet me çiklistin që i tërhoqi vërejtjen (Video)

Fliste në telefon gjatë vozitjes, konfrontohet me çiklistin që i tërhoqi vërejtjen (Video)

Ngjarje
Monotoninë e pritjes në semafor, shoferi e kaloi duke i rënë flautit të vogël (Video)

Monotoninë e pritjes në semafor, shoferi e kaloi duke i rënë flautit të vogël (Video)

Ngjarje
Rrotullohet me veturë dhe refuzon testin e alkoolit, ankohet se ishin duke e ndjekur (Video)

Rrotullohet me veturë dhe refuzon testin e alkoolit, ankohet se ishin duke e ndjekur (Video)

Ngjarje
Vazhdonte të shikonte video në telefon edhe gjatë kalimit në rreth rrotullim (Video)

Vazhdonte të shikonte video në telefon edhe gjatë kalimit në rreth rrotullim (Video)

Ngjarje
Lëvdata për shoferin që ndaloi autobusin në trafik të ngjeshur, për të ndihmuar një të moshuar (Foto)

Lëvdata për shoferin që ndaloi autobusin në trafik të ngjeshur, për të ndihmuar një të moshuar (Foto)

Fun Lajme
Qëndroi sipër veturës që e la në lëvizje, rrezikon deri në gjashtë muaj burg (Video)

Qëndroi sipër veturës që e la në lëvizje, rrezikon deri në gjashtë muaj burg (Video)

Ngjarje
Autobusi përplasi grupin e motoçiklistëve që po prisnin në semafor (Video)

Autobusi përplasi grupin e motoçiklistëve që po prisnin në semafor (Video)

Nga Bota
Makinat dalin nga pista shkaku i asfaltit të lagur, profesionisti voziti pa vështirësi (Video)

Makinat dalin nga pista shkaku i asfaltit të lagur, profesionisti voziti pa vështirësi (Video)

Ngjarje
Kolona me 36 Ferrari, që së bashku arrijnë vlerën e tetë milionë eurove (Video)

Kolona me 36 Ferrari, që së bashku arrijnë vlerën e tetë milionë eurove (Video)

Auto Fun