LAJMI I FUNDIT:

Shkëndije Himaj

18 Artikuj

Përsëritet konkursi për guvernator të BQK-së

Përsëritet konkursi për guvernator të BQK-së

Të Tjera
Latifi-Jashari jep dorëheqje nga pozita e zëvendësguvernatores së BQK-së

Latifi-Jashari jep dorëheqje nga pozita e zëvendësguvernatores së BQK-së

Financa
Edhe një ditë afat për zgjedhjen e guvernatorit – Komisioni për Buxhet shqyrton listën e katër kandidatëve për të parin e BQK-së

Edhe një ditë afat për zgjedhjen e guvernatorit – Komisioni për Buxhet shqyrton listën e katër kandidatëve për të parin e BQK-së

Financa
Dy ditë afat për zgjedhjen e guvernatorit të BQK – Kuvendi ende pa votim, kush janë katër kandidatët në listën e ngushtë?

Dy ditë afat për zgjedhjen e guvernatorit të BQK – Kuvendi ende pa votim, kush janë katër kandidatët në listën e ngushtë?

Albert Spahiu
Zvarritja e emërimit të guvernatorit të BQK-së – nga 29 marsi pritet të ketë ushtrues detyre, opozita kritika pushtetit për ndikim në proces

Zvarritja e emërimit të guvernatorit të BQK-së – nga 29 marsi pritet të ketë ushtrues detyre, opozita kritika pushtetit për ndikim në proces

Financa
​Komisioni për Buxhet shqyrton emrat për guvernator të BQK-së

​Komisioni për Buxhet shqyrton emrat për guvernator të BQK-së

Financa
Komisioni për Buxhet të hënën shqyrton emrat për guvernator të BQK-së

Komisioni për Buxhet të hënën shqyrton emrat për guvernator të BQK-së

Financa
Procesi i përzgjedhjes së guvernatorit të BQK-së, po vlerësohet se pati parregullsi për listën e ngushtë të kandidatëve

Procesi i përzgjedhjes së guvernatorit të BQK-së, po vlerësohet se pati parregullsi për listën e ngushtë të kandidatëve

Financa
BQK-ja i dërgon në Qeveri dhe Kuvend emrat për guvernator

BQK-ja i dërgon në Qeveri dhe Kuvend emrat për guvernator

Financa
Përzgjedhja e guvernatorit të ri – Lëvizja Fol thotë se ka dyshime për mungesë transparence, BQK-ja e mohon

Përzgjedhja e guvernatorit të ri – Lëvizja Fol thotë se ka dyshime për mungesë transparence, BQK-ja e mohon

Financa
Shkëndije Himaj më e vlerësuara nga Ambasada britanike në intervistën për guvernatore të BQK-së

Shkëndije Himaj më e vlerësuara nga Ambasada britanike në intervistën për guvernatore të BQK-së

Financa
Guvernatori i ri – këta janë katër kandidatët në listën e ngushtë për ta drejtuar BQK-në

Guvernatori i ri – këta janë katër kandidatët në listën e ngushtë për ta drejtuar BQK-në

Financa
Ngushtohet lista për kreun e BQK-së – vetëm një grua në garë, jashtë mbetet Bajra

Ngushtohet lista për kreun e BQK-së – vetëm një grua në garë, jashtë mbetet Bajra

Albert Spahiu
Guvernatori i ri i BQK-së, këta janë 12 kandidatët që po e synojnë këtë pozitë

Guvernatori i ri i BQK-së, këta janë 12 kandidatët që po e synojnë këtë pozitë

Albert Spahiu
Fehmi Mehmeti zgjidhet Guvernator i BQK-së

Fehmi Mehmeti zgjidhet Guvernator i BQK-së

Financa
Emrat për Guvernator të BQK-së procedohen për votim në Kuvend

Emrat për Guvernator të BQK-së procedohen për votim në Kuvend

Financa
Guvernatori në pritje të Kuvendit

Guvernatori në pritje të Kuvendit

Albert Spahiu
Pjesëmarrja e grave në vendimmarrje rrit zhvillimin ekonomik (Video)

Pjesëmarrja e grave në vendimmarrje rrit zhvillimin ekonomik (Video)

Biznes