LAJMI I FUNDIT:

Shaban Polluzha

17 Artikuj

Viti 1922: Në Shkodër lindi Marie Shllaku

Viti 1922: Në Shkodër lindi Marie Shllaku

Agron Shala
Loja me portretin e Shaban Polluzhës

Loja me portretin e Shaban Polluzhës

Cult+
​77 vjet nga vrasja e njërit ndër komandantët më të njohur të zonës së Drenicës, kush ishte Shaban Polluzha

​77 vjet nga vrasja e njërit ndër komandantët më të njohur të zonës së Drenicës, kush ishte Shaban Polluzha

Kosovë
Heroi Hazir Berisha – një histori brezash në luftën për liri

Heroi Hazir Berisha – një histori brezash në luftën për liri

Kemajl Berisha
Haradinaj kujton Haxhi Zekën e Shaban Polluzhën: Ishin frymëzim për brezin e UÇK-së

Haradinaj kujton Haxhi Zekën e Shaban Polluzhën: Ishin frymëzim për brezin e UÇK-së

Kosovë
76 vjet nga vrasja e Shaban Polluzhës

76 vjet nga vrasja e Shaban Polluzhës

Kosovë
Kosova dhe Mustafa Kruja, një dyshe e përjetshme

Kosova dhe Mustafa Kruja, një dyshe e përjetshme

Histori
Thaçi ndau urdhrin “Hero i Kosovës” për Shaban Polluzhën: Ishte frymëzues për shumë breza

Thaçi ndau urdhrin “Hero i Kosovës” për Shaban Polluzhën: Ishte frymëzues për shumë breza

Kosovë
Historia e shqiptarëve që e mbrojtën Sanxhakun nga çetnikët

Historia e shqiptarëve që e mbrojtën Sanxhakun nga çetnikët

Ismet Azizi
Bashkëpunimi i partizanëve me çetnikët, për ta okupuara Sanxhakun

Bashkëpunimi i partizanëve me çetnikët, për ta okupuara Sanxhakun

Ismet Azizi
Fjalimi i Shaban Polluzhës dhe Mulla Ilaz Brojës në Sanxhak, në vjeshtën e vitit 1941

Fjalimi i Shaban Polluzhës dhe Mulla Ilaz Brojës në Sanxhak, në vjeshtën e vitit 1941

Ismet Azizi
Viti 1941 dhe lufta e shqiptarëve kundër çetnikëve, për mbrojtjen e Pazarit të Ri

Viti 1941 dhe lufta e shqiptarëve kundër çetnikëve, për mbrojtjen e Pazarit të Ri

Ismet Azizi
E mbaj mend babën – të vdekur!

E mbaj mend babën – të vdekur!

Fakte
Kastrati: Shaban Polluzha nuk ishte komunist, Fadil Hoxha ka urdhëruar sulmin ndaj forcave të tij

Kastrati: Shaban Polluzha nuk ishte komunist, Fadil Hoxha ka urdhëruar sulmin ndaj forcave të tij

Sociale
Thaçi: Shaban Polluzha dhe Mehmet Gradica nuk kursyen asgjë për mbrojtjen e popullit

Thaçi: Shaban Polluzha dhe Mehmet Gradica nuk kursyen asgjë për mbrojtjen e popullit

Kosovë
Fotografi të rralla të Shaban Polluzhës? (Foto)

Fotografi të rralla të Shaban Polluzhës? (Foto)

Sociale
Varroset me nderime Ramadan Polluzha – djali i Shaban Polluzhës (Video)

Varroset me nderime Ramadan Polluzha – djali i Shaban Polluzhës (Video)

Sociale