LAJMI I FUNDIT:

Seks

120 Artikuj

Harrojeni Viagren, kjo vitaminë është çelësi për seks të mirë!

Harrojeni Viagren, kjo vitaminë është çelësi për seks të mirë!

Intimitet dhe Pasion
Krevati është për amatorë: Seksi në këto vende do t’ju çmendë!

Krevati është për amatorë: Seksi në këto vende do t’ju çmendë!

Intimitet dhe Pasion
A pajtoheni edhe ju? Këto janë ditët, madje edhe në cilën orë duhet të bëni seks

A pajtoheni edhe ju? Këto janë ditët, madje edhe në cilën orë duhet të bëni seks

Intimitet dhe Pasion
Fakte të çuditshme rreth seksit që nuk jua kanë mësuar në shkollë

Fakte të çuditshme rreth seksit që nuk jua kanë mësuar në shkollë

Intimitet dhe Pasion
Seksi në punë – privilegj i cili nuk refuzohet

Seksi në punë – privilegj i cili nuk refuzohet

Intimitet dhe Pasion
Pozat të cilat do t’i ndihmojnë që të qëndrojë më gjatë dhe që do ta shpejtojë

Pozat të cilat do t’i ndihmojnë që të qëndrojë më gjatë dhe që do ta shpejtojë

Intimitet dhe Pasion
Zbulojeni: Ja çfarë thotë poza e preferuar në seks e të dashurit tuaj!

Zbulojeni: Ja çfarë thotë poza e preferuar në seks e të dashurit tuaj!

Në çift
Meshkuj, kur do të kishit ditur si të kërkonit seks, do t’jua ofronim shumë shpesh!

Meshkuj, kur do të kishit ditur si të kërkonit seks, do t’jua ofronim shumë shpesh!

Intimitet dhe Pasion
Këshilla për të virgjërat që duan të bëjnë seks së shpejti!

Këshilla për të virgjërat që duan të bëjnë seks së shpejti!

Në çift
Çfarë frizure ke? Ky detaj do t’ju zbulojë se çfarë jeni në shtrat!

Çfarë frizure ke? Ky detaj do t’ju zbulojë se çfarë jeni në shtrat!

Intimitet dhe Pasion
Sekrete të vogla të femrave të cilat çdoherë gjatë seksit përjetojnë orgazëm

Sekrete të vogla të femrave të cilat çdoherë gjatë seksit përjetojnë orgazëm

Intimitet dhe Pasion
“Dr Flauti Magjik”, gjinekologu italian u ofronte seks pacienteve që t’ua “shërojë virusin”: Do të arrini imunitetin e nevojshëm

“Dr Flauti Magjik”, gjinekologu italian u ofronte seks pacienteve që t’ua “shërojë virusin”: Do të arrini imunitetin e nevojshëm

Evropa
Seks gjatë menstruacioneve – a është punë e mençur?

Seks gjatë menstruacioneve – a është punë e mençur?

Intimitet dhe Pasion
Femrat në këto poza të egra e kanë fjalën kryesore, ndërsa meshkujt kërkojnë akoma

Femrat në këto poza të egra e kanë fjalën kryesore, ndërsa meshkujt kërkojnë akoma

Intimitet dhe Pasion
A është e sigurt që femrat depresive bëjnë seks më shumë?

A është e sigurt që femrat depresive bëjnë seks më shumë?

Intimitet dhe Pasion
Vende ku do të duhej të provoni seks të paktën një herë: Ju duhet vetëm pak guxim!

Vende ku do të duhej të provoni seks të paktën një herë: Ju duhet vetëm pak guxim!

Intimitet dhe Pasion
Çiftet që i ndajnë punët e shtëpisë në mënyrë të barabartë bëjnë më shumë seks?

Çiftet që i ndajnë punët e shtëpisë në mënyrë të barabartë bëjnë më shumë seks?

Intimitet dhe Pasion
Kur dëshironi ta ‘çmendni’ partnerin tuaj

Kur dëshironi ta ‘çmendni’ partnerin tuaj

Intimitet dhe Pasion
Muaji i lindjes do t’ju zbulojë çdo gjë për prirjet tuaja seksuale

Muaji i lindjes do t’ju zbulojë çdo gjë për prirjet tuaja seksuale

Lifestyle
Cilat janë pesë komplekset kryesore të femrave në seks?

Cilat janë pesë komplekset kryesore të femrave në seks?

Intimitet dhe Pasion
DW: Seks dhe dhunë në televizionet e Serbisë

DW: Seks dhe dhunë në televizionet e Serbisë

Ballkan
Përse disa femra nuk mund të përjetojnë orgazmën

Përse disa femra nuk mund të përjetojnë orgazmën

Intimitet dhe Pasion
Vdes pas pesë orë seks pa ndërprerë

Vdes pas pesë orë seks pa ndërprerë

Nga Bota
Orgazma për një femër? Më mirë me atë që njeh

Orgazma për një femër? Më mirë me atë që njeh

Në çift