Pra, pozat më të mira në të cilat gjinia e bukur e merr fjalën kryesore janë “kalorësja” mbrapsht, bashkimi kojital, “yab yum”. Dama, ja udhëzimet në detaje!

Seksi nuk duhet të jetë vetëm i zakonshëm. Kështu, për të arritur kënaqësinë më të lartë seksuale, ju duhet t’i bëni këto veprime si më poshtë, transmeton Telegrafi.

“Kalorësja” mbrapsht

Mashkulli shtrihet në shpinë, këmbët i mban të hapura dhe të lakuara në gjunjë. Femra ulet galiç mbi të me shpinë të kthyer nga ai.

Duke u mbajtur për gjunjët e tij, lëshohet galiç dhe dikton shpejtësinë dhe thellësinë e penetrimit, ndërkaq mashkulli asiston duke përkëdhelur dhe ngritur vithet e saj

Pozicioni në fjalë të ofron shumë variacione. Në qoftë se je nga ata që i përkasin shkollës së vjetër, lere partneren të të kalërojë ashtu si do ajo. Mos harro ta ndihmosh pak gjatë ngritjeve – uljeve, duke e kapur prej vithesh.

Dinamizmi dhe energjia e saj janë të jashtëzakonshme pasi ritmi, shpejtësia dhe tipi i stimulit varen ekskluzivisht nga ajo. Një mënyrë alternative për këtë pozicion është të shkoni në divan ose në karrige.

“Yab-Yum”

Në ndryshim nga të gjitha pozicionet, në pozicionin Yab-Yum (ajo e ulur mbi të, përballë njëri tjetrit, mundësisht duke u vështruar në sy dhe me këmbët të mbledhura që të rrethojnë tërë shpinën e partnerit) me kokën lart.

Ky pozicion të jep mundësinë të perceptosh më mirë energjinë seksuale që sa vjen e rritet gjatë një akti. Nëse të dy partnerët lëvizin vithet, në mënyrë që lëvizjet e tyre të ndjekin njëra tjetrën duke qenë ritmike do të arrijnë të vendosin një harmoni të qëndrueshme midis trupave të tyre.

Është shumë e rëndësishme që gjatë këtyre çasteve të partnerët të preken, pasi në këtë mënyrë asgjë nuk do të arrijë të pengojë bashkimin e thellë shpirtëror mes tyre.

“Bashkimi kojital”

Nëse duhet t’u besojmë ekspertëve të këtyre gjërave, pozita më e mirë për kënaqje maksimale të femrës është ajo të cilën me siguri kurrë nuk e keni provuar dhe e cila quhet “bashkimi kojital”.

Pozita e këtillë është pikërisht variacioni i pozitës misionare klasike dhe është njëra nga pozitat e rralla për të cilat ekziston dëshmi shkencore që, nëse bëhet drejt, i mundëson femrës të përjetojë orgazëm vagjinal gjatë bërjes seks.

Bëhet në atë mënyrë që mashkulli “rrëshqet” me krahë para tuajave, ndërkaq marifeti është në atë që më shumë të fërkoni dhe të shtrëngoni rajonet e komblikut, më pak bëni “futjen” klasike seksuale.

Mënyra e këtillë siguron stimulimin më të madh të klitiorisit, për ç’arsye shumë femra në këtë mënyrë mund të përjetojnë orgazmën.

/Telegrafi/