LAJMI I FUNDIT:

Pozicionet e seksit

35 Artikuj

Cili pozicion gjatë bërjes seks djeg më së shumti kalori?

Cili pozicion gjatë bërjes seks djeg më së shumti kalori?

Intimitet dhe Pasion
Pozicion perfekt për çiftet dembele që duan të kënaqen në maksimum pa u lodhur shumë

Pozicion perfekt për çiftet dembele që duan të kënaqen në maksimum pa u lodhur shumë

Intimitet dhe Pasion
“I pangopshëm”, “me kujdes” apo “në shpejtësi”: Këto tri lloje seksi patjetër t’i provoni

“I pangopshëm”, “me kujdes” apo “në shpejtësi”: Këto tri lloje seksi patjetër t’i provoni

Intimitet dhe Pasion
“Goli i artë” – uverturë për gara apo vazhdim i pasionit kur gjyqtari vërshëllen fundin, ndërsa ju ende nuk keni përfunduar

“Goli i artë” – uverturë për gara apo vazhdim i pasionit kur gjyqtari vërshëllen fundin, ndërsa ju ende nuk keni përfunduar

Intimitet dhe Pasion
Pozat seksuale që nuk i keni ditur se ekzistojnë

Pozat seksuale që nuk i keni ditur se ekzistojnë

Intimitet dhe Pasion
Pozat të cilat do t’i ndihmojnë që të qëndrojë më gjatë dhe që do ta shpejtojë

Pozat të cilat do t’i ndihmojnë që të qëndrojë më gjatë dhe që do ta shpejtojë

Intimitet dhe Pasion
Mos hiqni dorë nga pasioni: Pozicionet më të mira të seksit që është mirë t’i provuar gjatë valës së të nxehtit të verës

Mos hiqni dorë nga pasioni: Pozicionet më të mira të seksit që është mirë t’i provuar gjatë valës së të nxehtit të verës

Intimitet dhe Pasion
Zbulojeni: Ja çfarë thotë poza e preferuar në seks e të dashurit tuaj!

Zbulojeni: Ja çfarë thotë poza e preferuar në seks e të dashurit tuaj!

Në çift
Gjithçka është ndryshe, por kënaqësia është më e madhe: Këto pesë pozicione duhet t’i provoni në seks pas lindjes

Gjithçka është ndryshe, por kënaqësia është më e madhe: Këto pesë pozicione duhet t’i provoni në seks pas lindjes

Në çift
Zbuloni dosjen e tij seksuale me ndihmën e pozës të cilën e do më së shumti

Zbuloni dosjen e tij seksuale me ndihmën e pozës të cilën e do më së shumti

Intimitet dhe Pasion
Çon në orgazëm intensive: Pozicioni i helikopterit, kërkon qëndrueshmëri, por garanton kënaqësi

Çon në orgazëm intensive: Pozicioni i helikopterit, kërkon qëndrueshmëri, por garanton kënaqësi

Intimitet dhe Pasion
Provoni diçka të re: Pozicioni i “harmonikës” është ideal për femrën, ndërsa “pushim” i përsosur për mashkullin!

Provoni diçka të re: Pozicioni i “harmonikës” është ideal për femrën, ndërsa “pushim” i përsosur për mashkullin!

Intimitet dhe Pasion
Pozicioni juaj i preferuar seksual zbulon karakterin e marrëdhënies suaj. Kontrollojeni!

Pozicioni juaj i preferuar seksual zbulon karakterin e marrëdhënies suaj. Kontrollojeni!

Intimitet dhe Pasion
Femrat në këto poza të egra e kanë fjalën kryesore, ndërsa meshkujt kërkojnë akoma

Femrat në këto poza të egra e kanë fjalën kryesore, ndërsa meshkujt kërkojnë akoma

Intimitet dhe Pasion
Sekretet e vogla të mjeshtërve të mëdhenj: Disa poza mund “të shtojnë” centimetrat e dëshiruar

Sekretet e vogla të mjeshtërve të mëdhenj: Disa poza mund “të shtojnë” centimetrat e dëshiruar

Intimitet dhe Pasion
Provoni diçka të re: Femrat e adhurojnë, për meshkujt është sfidë, ndërsa orgazma është e fuqishme!

Provoni diçka të re: Femrat e adhurojnë, për meshkujt është sfidë, ndërsa orgazma është e fuqishme!

Intimitet dhe Pasion
Kush thotë që joga është e mërzitshme? Këto pozicione janë të shkëlqyeshme edhe për seks

Kush thotë që joga është e mërzitshme? Këto pozicione janë të shkëlqyeshme edhe për seks

Joga
Ekspertët pohojnë se ka pozicione në seks që djegin më shumë kalori sesa stërvitja

Ekspertët pohojnë se ka pozicione në seks që djegin më shumë kalori sesa stërvitja

Intimitet dhe Pasion
Pozicioni i cili garanton kënaqësinë në krevat, mirëpo nuk është bash për çdokënd

Pozicioni i cili garanton kënaqësinë në krevat, mirëpo nuk është bash për çdokënd

Intimitet dhe Pasion
Ju janë bërë monotone pozitat e njëjta të seksit? Provojeni këtë – quhet “Discovery channel”

Ju janë bërë monotone pozitat e njëjta të seksit? Provojeni këtë – quhet “Discovery channel”

Intimitet dhe Pasion
“Kalorësi i lehtë”: Poza ideale e cila premton orgazmë të zjarrtë

“Kalorësi i lehtë”: Poza ideale e cila premton orgazmë të zjarrtë

Në çift
Pesë poza seksi për të cilat nuk do t’ju nevojitet kurrfarë sporti tjetër

Pesë poza seksi për të cilat nuk do t’ju nevojitet kurrfarë sporti tjetër

Lifestyle
Kurrë nuk keni dëgjuar për të, është fantastike: Poza 77 është ajo që duhet ta provoni

Kurrë nuk keni dëgjuar për të, është fantastike: Poza 77 është ajo që duhet ta provoni

Intimitet dhe Pasion
Është zbuluar poza e re me kulmimin shpërthyes: Provojeni sonte

Është zbuluar poza e re me kulmimin shpërthyes: Provojeni sonte

Intimitet dhe Pasion