LAJMI I FUNDIT:

Pesë poza seksi për të cilat nuk do t’ju nevojitet kurrfarë sporti tjetër

Pesë poza seksi për të cilat nuk do t’ju nevojitet kurrfarë sporti tjetër

Nuk do t’ju nevojiten më anëtarësime të shtrenjta nëpër palestra, por vetëm pak kreativitet me partnerin.


Ijët nga poshtë

Reklama

Femra duhet patjetër të mbështetet në duar dhe në këmbë, ndërkaq vithet t’i ngrejë lart sa më shumë që të jetë e mundur. Qëllimi është që linja e cila çon nga nyjat e duarve, drejt shpinës deri te vithet të jetë e rrafshët dhe sa më e zgjatur. Gjithashtu, pozën është e lehtë ta praktikoni nëse këmbët janë pak të lakuara, transmeton Telegrafi.

Ura e psherëtimës
Femra do të duhej që të shtrihej në shpinë me këmbë të hapura, të lakuara në gjunjë dhe duar të shtrira anash. Kofshët i ngre lart sa të jetë e mundur, ndërkaq mashkulli ulet në gjunjë midis këmbëve të saj. Gjithashtu kjo është pozita në të cilën penisi prek pjesën më të ndjeshme të vagjinës – pikën e famshme G.

50 nuanca ‘vinyase’

Femra duhet të shtrihet në shpinë me këmbët “në pozën turke”, të hapur ndaj partnerit. Mashkulli me këtë rast merr rolin udhëheqës, ndërkaq femra relaksohet.

Me lëvizje të lehta drejt qëllimit

Femra do të duhej të shtrihej në shpinë, ndërkaq mashkulli të ulet galuc sipër kokës së saj, me shikim drejt shputave të saj në mënyrë që lehtë t’ia përkëdhelë supet. Femra atëherë mund t’ia hedhë këmbët mbi kokë, mirëpo njëkohësisht edhe t’ia mbërthejë kofshët partnerit.

Poza e vetëtimës

Mashkulli ulet në gjunjë në krevat dhe mbështetet në duar, derisa femra ulet mbi të. Kjo pozë mund të ndërpritet në mënyrë që femra mashkullit t’i ofrojë seks oral apo ndonjë lloj tjetër të lojërave derisa ai qëndron “në gjunjë”. /Telegrafi/