Po ju zbulojmë dhjetë momente më të popullarizuara për marrëdhënie intime…

Hulumtimi më i ri të cilin e ka bërë zinxhiri popullor britanik i barnatoreve “Superdrug” na ka sjellë rezultate interesante të cilat zbulojnë momentet më popullarizuara për marrëdhënie intime, transmeton Telegrafi.

Për të marrë përgjigje precize ekipi hulumtues ka vendosur t’i intervistojë 2.000 njerëz lidhur me shprehitë e tyre seksuale, ndërkaq fitoren bindëse e ka marrë mëngjesi i së dielës – ora nëntë.

Njësoj është e dëshirueshme edhe e shtuna, ndërsa të intervistuarit kanë zbuluar që atëherë lojërat në krevat dëshirojnë t’i kenë në periudha të ndryshme të ditës, mirëpo gjithësi më aktivë janë në orët e mbrëmjes – në periudhën nga ora nëntë deri në orën dymbëdhjetë.

Reklama

E enjte 21:30
E enjte 22:30
E shtunë 10:30
E shtunë 11:30
E shtunë 21:30
E shtunë 22:30
E shtunë 23:15
E shtunë 23:30
E diel 09:00
E diel 21: 30

Reklama

Në vazhdim po ju zbulojmë listën komplete të terminëve kryesor për seks: Siç kemi pritur, shumica e aktiviteteve seksuale është e përqendruar për vikend.

Për dallim nga këta terminë, ekzistojnë edhe ditët dhe orët e caktuara kur seksi nuk është më i dëshirueshëm, midis të cilave veçohen fillimi i javës si edhe terminët e pasdites.

E hënë 08:00
E hënë 15:00
E hënë 16:45
E mërkurë 07:30
E enjte 08:00
E enjte 13:30
E enjte 17:30
E enjte 21:00
E premte 17:30
E shtunë 17:00

Reklama

/Telegrafi/