LAJMI I FUNDIT:

Rrobalarëse

48 Artikuj

Këto rroba nuk duhet t’i lani asnjëherë në rrobalarëse

Këto rroba nuk duhet t’i lani asnjëherë në rrobalarëse

Këshilla dhe ide
A e dini pse duhet t’i lani rrobat me gjethe dafine

A e dini pse duhet t’i lani rrobat me gjethe dafine

Këshilla dhe ide
Kjo është e vetmja mënyrë që të mos e prishni xhaketën tuaj me pupla!

Kjo është e vetmja mënyrë që të mos e prishni xhaketën tuaj me pupla!

Bëje vet
Si të lani siç duhet një xhaketë me pupla në rrobalarëse: Me këto dy truke, do të duket si e re

Si të lani siç duhet një xhaketë me pupla në rrobalarëse: Me këto dy truke, do të duket si e re

Bëje vet
Si të lani siç duhet rroba prej leshi të Kashmirit në makinë? Një veprim është më i rëndësishmi

Si të lani siç duhet rroba prej leshi të Kashmirit në makinë? Një veprim është më i rëndësishmi

Bëje vet
Rrobat kanë erë të pakëndshme pas larjes? Këshilla për përdorimin e duhur të zbutësit

Rrobat kanë erë të pakëndshme pas larjes? Këshilla për përdorimin e duhur të zbutësit

Këshilla dhe ide
Vendosini këta dy përbërës në rrobalarëse dhe nuk do të keni nevojë për një mjeshtër

Vendosini këta dy përbërës në rrobalarëse dhe nuk do të keni nevojë për një mjeshtër

Bëje vet
Si t’i lani jastëkët në rrobalarëse pa e humbur formën e tyre?

Si t’i lani jastëkët në rrobalarëse pa e humbur formën e tyre?

Bëje vet
A e dini se sa kohë mund të lihen rrobat në rrobalarëse?

A e dini se sa kohë mund të lihen rrobat në rrobalarëse?

Bëje vet
Si ta kuptoni se po përdorni shumë detergjent gjatë larjes së rrobave

Si ta kuptoni se po përdorni shumë detergjent gjatë larjes së rrobave

Bëje vet
A e dini për çfarë shërben thellimi i brendshëm në derën e rrobalarëses

A e dini për çfarë shërben thellimi i brendshëm në derën e rrobalarëses

Bëje vet
Gjërat që nuk duhet t’i vendosni kurrë në rrobalarëse

Gjërat që nuk duhet t’i vendosni kurrë në rrobalarëse

Këshilla dhe ide
Shmangni sa më shumë këtë buton në rrobalarëse: Një mjeshtër tregon pse është e rëndësishme

Shmangni sa më shumë këtë buton në rrobalarëse: Një mjeshtër tregon pse është e rëndësishme

Bëje vet
Rrobalarësja lë shenja në rroba? Ja si ta zgjidhni këtë problem

Rrobalarësja lë shenja në rroba? Ja si ta zgjidhni këtë problem

Bëje vet
Pjesa e tretë e kutisë së detergjentit në rrobalarëse është shumë e dobishme

Pjesa e tretë e kutisë së detergjentit në rrobalarëse është shumë e dobishme

Këshilla dhe ide
Ndieni aroma të pakëndshme në shtëpi? Këto janë vendet që duhet t’i kontrolloni

Ndieni aroma të pakëndshme në shtëpi? Këto janë vendet që duhet t’i kontrolloni

Bëje vet
Gjashtë gjëra që duhet të dini për ciklin e shkurtër të larjes

Gjashtë gjëra që duhet të dini për ciklin e shkurtër të larjes

Bëje vet
I shpëton vdekjes për “një fije floku”, del nga lokali në qytetin spanjoll – rrobalarësja shpërthen

I shpëton vdekjes për “një fije floku”, del nga lokali në qytetin spanjoll – rrobalarësja shpërthen

Evropa
Gabimet më të shpeshta që i bëni kur i lani rrobat në lavatriçe

Gabimet më të shpeshta që i bëni kur i lani rrobat në lavatriçe

Bëje vet
Nëse i lani atletet në rrobalarëse, kjo është mënyra më e mirë!

Nëse i lani atletet në rrobalarëse, kjo është mënyra më e mirë!

Bëje vet
Rrobat të cilat assesi nuk do të duhej t’i lani në rrobalarëse

Rrobat të cilat assesi nuk do të duhej t’i lani në rrobalarëse

Bëje vet
Larja në 90 gradë Celsius – a është një ide e mirë

Larja në 90 gradë Celsius – a është një ide e mirë

Shtëpi dhe dekor
Rrobat tuaja thahen ngadalë në tel? Nëse dëshironi që për 15 minuta ta hiqni lagështinë, bëni një gjë me peshqir

Rrobat tuaja thahen ngadalë në tel? Nëse dëshironi që për 15 minuta ta hiqni lagështinë, bëni një gjë me peshqir

Këshilla dhe ide
Për çfarë shërbejnë ndarjet e sirtarit të rrobalarëses

Për çfarë shërbejnë ndarjet e sirtarit të rrobalarëses

Këshilla dhe ide