LAJMI I FUNDIT:

Raportet në çift

196 Artikuj

Këto 10 kompromise nuk duhen t’i bëni asnjëherë në një lidhje

Këto 10 kompromise nuk duhen t’i bëni asnjëherë në një lidhje

Këshilla Lifestyle
Ndiqni rregullin “20 minuta” në një grindje: Psikologët zbulojnë përse ky rregull është i rëndësishëm

Ndiqni rregullin “20 minuta” në një grindje: Psikologët zbulojnë përse ky rregull është i rëndësishëm

Lifestyle
Tri shenjat që tregojnë se jeni gjithmonë në mendjen e tij

Tri shenjat që tregojnë se jeni gjithmonë në mendjen e tij

Në çift
Me këtë shenjë, mos e merrni mundimin të krijoni lidhje: Ka gjasa të ndaheni shpejt

Me këtë shenjë, mos e merrni mundimin të krijoni lidhje: Ka gjasa të ndaheni shpejt

Lifestyle
Emocione të mëdha: Kështu duket zemra e mashkullit në momentin kur i kërkon martesë së dashurës

Emocione të mëdha: Kështu duket zemra e mashkullit në momentin kur i kërkon martesë së dashurës

Lifestyle
Si ta eksitoni një grua në dhomën e gjumit pa e prekur fare: Një eksperte pohon – do ta bëni të çmendet

Si ta eksitoni një grua në dhomën e gjumit pa e prekur fare: Një eksperte pohon – do ta bëni të çmendet

Intimitet dhe Pasion
Dy gjërat që asnjëherë dhe në asnjë mënyrë nuk duhet t’ia thoni partnerit

Dy gjërat që asnjëherë dhe në asnjë mënyrë nuk duhet t’ia thoni partnerit

Në çift
Këto shenja tregojnë se ai është i dashuruar tmerrësisht

Këto shenja tregojnë se ai është i dashuruar tmerrësisht

Në çift
Si të shkëputemi nga një marrëdhënie që na bën të vuajmë

Si të shkëputemi nga një marrëdhënie që na bën të vuajmë

Psikologji
Ka pesë lloje të dashurisë, në cilën e gjeni veten?

Ka pesë lloje të dashurisë, në cilën e gjeni veten?

Lifestyle
Një test me katër pyetje tregon a jeni në një lidhje të përkushtuar

Një test me katër pyetje tregon a jeni në një lidhje të përkushtuar

Këshilla Lifestyle
Disa arsye se përse lidhja juaj është më e mirë në fillim

Disa arsye se përse lidhja juaj është më e mirë në fillim

Në çift
Pesë arsye se përse lidhjet më të mira fillojnë si shoqëri

Pesë arsye se përse lidhjet më të mira fillojnë si shoqëri

Në çift
Çfarë do t’ju vinte më parë në mendje? Një pyetje tregon nëse keni probleme të pazgjidhura martesore

Çfarë do t’ju vinte më parë në mendje? Një pyetje tregon nëse keni probleme të pazgjidhura martesore

Këshilla Lifestyle
“Njerëzit e mirë tradhtojnë partnerët, sepse janë të uritur për dashuri”

“Njerëzit e mirë tradhtojnë partnerët, sepse janë të uritur për dashuri”

Lifestyle
Jeni në mëdyshje për t’i dhënë atij një shans të dytë? Shenjat për të kuptuar nëse ia vlen

Jeni në mëdyshje për t’i dhënë atij një shans të dytë? Shenjat për të kuptuar nëse ia vlen

Këshilla dhe arsye
Meshkujt nuk i tradhtojnë femrat e këtilla: Çfarë e tërheq më shumë vëmendjen e tyre – një gjë do t’ju habisë!

Meshkujt nuk i tradhtojnë femrat e këtilla: Çfarë e tërheq më shumë vëmendjen e tyre – një gjë do t’ju habisë!

Këshilla Lifestyle
Nëse partneri juaj fle në këtë pozicion, me siguri ju tradhton: Shikoni mirë dhe zbuloni në kohë tradhtarin!

Nëse partneri juaj fle në këtë pozicion, me siguri ju tradhton: Shikoni mirë dhe zbuloni në kohë tradhtarin!

Lifestyle
Katër arsye se përse ai po kërkon “pauzë” apo “hapësirë” në lidhjen tuaj

Katër arsye se përse ai po kërkon “pauzë” apo “hapësirë” në lidhjen tuaj

Në çift
Katër arsye se përse lidhjet në distancë kërkojnë më shumë angazhim

Katër arsye se përse lidhjet në distancë kërkojnë më shumë angazhim

Në çift
Nëse fle me të, ai nuk do të të dojë më! Si ta bëni atë të dashurohet me ju?

Nëse fle me të, ai nuk do të të dojë më! Si ta bëni atë të dashurohet me ju?

Në çift
Katër rregulla thelbësore, nëse doni një lidhje në çift ’pa drama’

Katër rregulla thelbësore, nëse doni një lidhje në çift ’pa drama’

Këshilla Lifestyle
Përse femrat besojnë që mund ta ndryshojnë mashkullin?

Përse femrat besojnë që mund ta ndryshojnë mashkullin?

Lifestyle
Mos harroni këtë kur takoni dikë: Gabriel Garcia Marquez shpjegoi thelbin e dashurisë me një fjali

Mos harroni këtë kur takoni dikë: Gabriel Garcia Marquez shpjegoi thelbin e dashurisë me një fjali

Këshilla Lifestyle