LAJMI I FUNDIT:

Shenjat që tregojnë se ai është i fiksuar me vetveten

Shenjat që tregojnë se ai është i fiksuar me vetveten

Narcicizmi nuk është vetëm atëherë kur dikush e ka të mbushur Instagram-in me selfie, por kur dikush ka nevojë të vazhdueshme të ndjehet i dashuruar dhe vlerësuar

Ka dallim të madh mes dikujt që është egoist dhe atij që është i fiksuar pas vetes, gjë që e dëmton lidhjen tuaj.

Këto janë disa nga shenjat që tregojnë se mund të jeni duke u dashuruar në dikë që është narcisist i vërtetë, transmeton Telegrafi.

Asgjë asnjëherë nuk është për faj të tij

Jo vetëm brenda lidhjes, por për çdo gabim ai fajëson diçka apo dikë tjetër. Nëse diçka ndodhë në punë, është faji i kolegut, nëse diçka është gabim me lidhjen, atëherë fajin e keni ju, e kështu me radhë.

I dominon bisedat

Jo vetëm që flet gjithmonë, por gjithmonë flet për vetveten. Ai nuk të kushton vëmendje për problemet apo të arriturat tuaja dhe i duket se bëheni e bezdisshme kur flisni shumë gjatë.

Të bën të ndjehesh fajtore, edhe atëherë kur faji ka qenë i tij

Jo vetëm që ndjehet që nuk është faji i tij, por të gjithë fajin e drejton kah ju.

Ai nuk mund të pranoj përgjegjësinë, dhe siç e cekem edhe më lart, gjithmonë duhet të jetë faji i dikujt tjetër.

Gjithmonë jeni duke bërë gjëra të cilat ai dëshiron që ju ti bëni

Rrallëherë vendosni ju se kur duhet të dilni, apo çfarë të shikoni. Gjithmonë është ai që i vendos të gjitha, dhe kjo është shenjë e cila tregon se lidhja juaj duhet të ndërpritet. /Telegrafi/