LAJMI I FUNDIT:

Raportet në çift

209 Artikuj

Katër shenja që tregojnë se ka ardhur koha të ndaheni

Katër shenja që tregojnë se ka ardhur koha të ndaheni

Lifestyle
Koha e duhur për të zbuluar sekretet në një lidhje

Koha e duhur për të zbuluar sekretet në një lidhje

Këshilla Lifestyle
A është tradhti pëlqimi i fotografive të grave në Instagram?

A është tradhti pëlqimi i fotografive të grave në Instagram?

Lifestyle
Ç’të bësh kur partneri yt nuk do të ketë fëmijë?

Ç’të bësh kur partneri yt nuk do të ketë fëmijë?

Këshilla dhe arsye
Tradhtia: A duhet të pranohet apo të heshtet?

Tradhtia: A duhet të pranohet apo të heshtet?

Këshilla Lifestyle
Sjelljet e xhelozisë që i urrejnë meshkujt

Sjelljet e xhelozisë që i urrejnë meshkujt

Në çift
Lidhjet e destinuara të dështojnë: Disa shenja horoskopi assesi nuk shkojnë bashkë!

Lidhjet e destinuara të dështojnë: Disa shenja horoskopi assesi nuk shkojnë bashkë!

Lifestyle
Femrat që e bëjnë hapin e parë kanë më shumë fat në dashuri

Femrat që e bëjnë hapin e parë kanë më shumë fat në dashuri

Lifestyle
Nuk doni që ai t’ju tradhtojë? Gratë e zgjuara bëjnë këto gjëra

Nuk doni që ai t’ju tradhtojë? Gratë e zgjuara bëjnë këto gjëra

Këshilla dhe arsye
Gjashtë mënyra për ta kuptuar nëse ai të dashuron vërtetë apo jo

Gjashtë mënyra për ta kuptuar nëse ai të dashuron vërtetë apo jo

Në çift
Dëshironi të martoheni, ai jo! Dhe, si t’ia bëni?

Dëshironi të martoheni, ai jo! Dhe, si t’ia bëni?

Këshilla dhe arsye
Çfarë duhet dhe nuk duhet të bësh kur kthehesh me ish-in?

Çfarë duhet dhe nuk duhet të bësh kur kthehesh me ish-in?

Në çift
Çfarë duhet të kuptoni me ‘sinjalet mix’ në një marrëdhënie?

Çfarë duhet të kuptoni me ‘sinjalet mix’ në një marrëdhënie?

Lifestyle
Dy mënyra se si ta bëni atë një partner më të mirë

Dy mënyra se si ta bëni atë një partner më të mirë

Në çift
Rregulli i “gjashtë minutave” ju kthen sërish në seks si në fillim të lidhjes

Rregulli i “gjashtë minutave” ju kthen sërish në seks si në fillim të lidhjes

Intimitet dhe Pasion
Shtatë ide rolesh për lojëra seksuale, pas së cilave meshkujt çmenden

Shtatë ide rolesh për lojëra seksuale, pas së cilave meshkujt çmenden

Në çift
Çiftet që nuk postojnë në rrjete sociale janë më të lumtur

Çiftet që nuk postojnë në rrjete sociale janë më të lumtur

Lifestyle
Pyeteni se çfarë mendon për ish-partneren dhe mësoni se çfarë perspektive do të ketë lidhja juaj

Pyeteni se çfarë mendon për ish-partneren dhe mësoni se çfarë perspektive do të ketë lidhja juaj

Në çift
Meshkujt dashurohen më shpejt se femrat, në martesë thjesht hapin sytë!?

Meshkujt dashurohen më shpejt se femrat, në martesë thjesht hapin sytë!?

Lifestyle
Çfarë të bëni nëse nuk ju pëlqejnë miqtë e partnerit: Dilema e mendjes dhe zemrës

Çfarë të bëni nëse nuk ju pëlqejnë miqtë e partnerit: Dilema e mendjes dhe zemrës

Këshilla Lifestyle
Kur çiftet mërziten, psikologët thonë se përdorin këto pesë gjuhë

Kur çiftet mërziten, psikologët thonë se përdorin këto pesë gjuhë

Lifestyle
Interesi i ndryshuar, shkaku i xhelozisë

Interesi i ndryshuar, shkaku i xhelozisë

Këshilla Lifestyle
A është duke ju tradhtuar partneri? Hetuesi privat i zbulon shenjat që e konstatojnë këtë

A është duke ju tradhtuar partneri? Hetuesi privat i zbulon shenjat që e konstatojnë këtë

Në çift
A i zbehni dritat ndërsa bëni dashuri: Studimi tregon pse nuk duhet

A i zbehni dritat ndërsa bëni dashuri: Studimi tregon pse nuk duhet

Lifestyle